Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Μια Αμερικανική εταιρία σας δείχνει τον σωστό τρόπο αντίδρασης στην ΑΠΟΛΥΤΗ ανηθικότητα!


Ο μόνος τρόπος να περιορίσετε το κακό σε καπιταλιστικές κοινωνίες είναι να μην το χρηματοδοτείται! Έτσι και εμείς από εδώ χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της Αμερικανικής Εταιρίας τεχνολογίας από το Μισισσιπή C Spire που απέσυρε τις χορηγίες της προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Παρίσι μετά όσα τραγικά συνέβησαν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. 




Όπως δήλωσε η εταιρεία, οι υπάλληλοί της έμειναν σοκαρισμένοι με αυτό που είδαν. «Είμαστε συγκλονισμένοι από την κοροϊδία του Μυστικού Δείπνου κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. «Η C  Spire θα αποσύρει τις διαφημίσεις της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες», ανακοίνωσε επίσημα η εταιρεία.


Αυτό πρέπει να κάνετε και εσείς εάν επιθυμείτε να εξαλειφθούν από την πόλη μας παθογένειες που μας κουράζουν και ταυτόχρονα δρουν εις βάρος της τσέπης μας! 


Το να συμμετέχετε και να στηρίζετε οικονομικά σε ό,τι καταστρέφει την πόλη μας και παράλληλα να μας κλαίγεστε για την κατάντια της πάει πολύ ακόμα και για εμάς τους "υπομονετικούς"! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...