Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  •  Η διοίκηση Στέλιου Μαμαλάκη στον Άγιο Δημήτριο βάλλεται και την έτερη κεντροδεξιά παράταξη η οποία την στήριξε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Ο λόγος απλός και κατανοητός σε όσους παρακολουθούν τα της τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οι δημοτικές παρατάξεις που φτιάχνει ο εκάστοτε επικεφαλής στερούνται όχι μόνο ιδεολογίας αλλά ακόμα και κομματικής κατεύθυνσης. Το ίδιο συμβαίνει σε μια σειρά δήμων της Αττικής όπου δήμαρχοι που δεν ανήκουν στην κεντροδεξιά παράταξη της ΝΔ εφαρμόζουν καλύτερα το πρόγραμμά της από όσους ανήκουν. Έως τώρα ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου έχει προχωρήσει γρήγορα και στο θέμα με την αναπτυξιακή εταιρία αλλά και στο θέμα εξέρευσης  λύσης για την χρηματοδότηση του δήμου του. Αυτό φαίνεται δεν ενοχλεί μόνο τους ιδεολογικούς του αντιπάλους αλλά ακόμα και τους έως χθες συναγωνιστές του που βλέπουν πως με τέτοια φόρα που μπήκε πάει για εκλογή από τον πρώτο γύρο στις δημοτικές κάλπες του 2028. 

  • Το σίγουρο πλέον είναι πως νέος οδοφωτισμός στην πόλη μας θα μπει ό,τι προσκόμματα και εάν φέρει η αντιπολίτευση. Και θα μπει επειδή ήδη έχουν κανονιστεί πολλά περισσότερα από όσα θα συζητηθούν στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο από μία διοίκηση που δεν αφήνει τίποτα για το τέλος της θητείας της , απλούστατα γιατί θέλει να προλάβει να δείξει έργο και να διεκδικήσει με περισσότερη σιγουριά μία καινούργια θητεία. Τους προηγούμενους τους "έφαγε" και η απλή αναλογική αλλά ποιος νοιάζεται πλέον για αυτούς αφού μετακινήθηκαν προς τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ ήταν δεδομένο το ΤΕΛΟΣ τους! 


  • Δεν γνωρίζουμε πόσοι ακόμα πιστεύουν πως τα προβλήματα των συνδημοτών μας δεν έχουν κόμμα και χρώμα αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι πως τάζοντας  καθρεφτάκια σε "ιθαγενείς" είναι ο πιο σύντομος δρόμος για να γίνεις δήμαρχος! 

  • Ατιμώρητοι όλοι και πάντα σε ό,τι και εάν συμβεί στο δήμο μας διαχρονικά αφού φαίνεται τα λάθη δεν συγχωρούνται ΜΟΝΟ σε όσους διαλαλούν μια ΑΛΗΘΕΙΑ που δεν την γουστάρουν καθόλου παντελώς ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ! Γιατί τα γράφουμε αυτά ; Μα προφανέστατα και θα έχουμε τους λόγους μας που θα μοιραστούμε μαζί σας όταν ο ταλαίπωρος συνδημότης μας κατανοήσει πως χωρίς καταγγέλλοντα , καταγγελία δεν υπάρχει και εάν θέλει να βγει κάτι θετικό από την ταλαιπωρία που έχει υποστεί από τρεις διαδοχικές διοικήσεις του δήμου μας ΔΕΝ πρέπει να περιμένει το ΕΦΕΤΕΙΟ αλλά να βγει και να μιλήσει σε εμάς αφού ουδείς άλλος έτσι και αλλιώς εντός πόλης θα φιλοξενούσε την περιπέτειά του που αρχίζει στα τέλη της δεκαετίας του 1980! Ο υπουργός που του είπε πως δεν θα έχει θέμα και στο Εφετείο μετά την πρωτόδικη απόφαση που έχει στα χέρια του μπορεί έως να γίνει αυτό να μην είναι στη θέση του και εκεί να δει ένα διαφορετικό πρόσωπο της Ελληνικής Δικαιοσύνης ιδίως εάν έως τότε έχουμε μπλέξει με συγκυβέρνηση! 


  •  Εάν ρωτήσει ένας δημοτικός σύμβουλος πόσα εισέπραξε ο δήμος μας από ΤΕΛΗ τραπεζοκαθισμάτων για την από την αρχή του έτους έως και σήμερα ή για ΟΛΟ το 2023 θα καταλάβει γιατί φωνάζουμε! 

  • Εμείς έχουμε γράψει εδώ και καιρό πως η αναρχική συλλογικότητα "Ρουβίκωνας" θα συνεχίσει να δικαιώνεται στα Ελληνικά Δικαστήρια για μια σειρά υποθέσεων που τα "στοιχεία" μπάζουν από παντού και κατασκευάζονται από επίορκους αστυνομικούς. Δίκαια λοιπόν πανηγυρίζουν οι "σύντροφοι" αφού προφανέστατα και στην Ελλάδα δεν διώκεται κανείς για τις Ιδέες του αλλά για τις πράξεις του τώρα ποιος "εγκέφαλος" σκέφθηκε πως θα μπορούσε να στηθεί κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος δεν γνωρίζουμε αλλά η υπόθεση όπως θα μάθετε γιατί και τα μεγάλα ΜΜΕ παίζουν τις ειδήσεις που αφορούν τον "Ρουβίκωνα" μπήκε στο αρχείο. Οι κατηγορίες εναντίον τους και σε αυτή την δικογραφία μας θύμισαν στημένες δίκες στην πάλαι ποτέ κραταιά ΕΣΣΔ! Αυτή έπεσε αλλά κάποιοι εδώ επιμένουν να χρησιμοποιούν τις μεθόδους της. Την επόμενη φορά πείτε τους "ΤΡΕΛΟΥΣ" γιατί για όσα τους έχετε κατηγορήσει έως τώρα ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ! Τι διάολο από Κνίτες ή Μαύρους ένστολους  Φασίστες  μαζεύεται τις "πληροφορίες" για αυτούς; 




  • Σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο μάλλον δεν θα αφιερώσουμε ανάρτηση εκτός και γίνει ο κακός χαμός και "αναγκαστούμε"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...