Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Ένας δήμος που έχει παραχωρήσει μια σειρά δημοτικών χώρων ΤΖΑΜΠΑ σε ιδιώτες για "πολιτιστικές" εκδηλώσεις επιτρέποντάς τους να ασκούν αφορολόγητη επιχειρηματική δραστηριότητα πανηγυρίζει πως δεν άφησε έναν ακόμα!



Η αντιπολίτευση (για να μην την ισοπεδώνουμε όλη κάποιες παρατάξεις της),  πανηγυρίζουν γιατί προάσπισαν τα μικροσυμφέροντα των τοπικών μας συλλόγων. Η διοίκηση πανηγυρίζει που δεν θα γίνει μια εκδήλωση με γνωστούς τραγουδιστές και ετοιμάζει την επόμενη που θα τραγουδάει η Γωγώ ΤΣΑΜΠΑ. Τζάμπα μάγκες και οι της διοίκησης και της αντιπολίτευσης που θεωρούν αφελείς όσους προσπαθούν τώρα να τους παραμυθιάσουν πως ένας πολιτιστικός σύλλογος "τρελάθηκε" και έβγαλε αφίσες για να διαφημίσει εκδήλωση που τελικά ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! 

Ακολουθεί το δελτίο τύπου αλά διοίκησης Χατζηδάκη που μας "πληροφορεί" για "παραπληροφόρηση" , και ελπίζουμε τα "πρόβατα" που θα φάνε τον παρακάτω σανό να είναι λίγα! Μετά από αυτό το δελτίο τύπου αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε εάν προσχώρησαν στη διοίκηση Ψυρρόπουλου οι "επικοινωνιολόγοι" που έστειλαν σπίτι τους μια σειρά Αντιδημάρχων της προηγούμενης διοίκησης.  Γράφουν λοιπόν: 

Ο Δήμος Ηλιούπολης σας ενημερώνει ότι τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν ανυπόστατα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο σύμφωνα με τα οποία ο Δήμος εμφανίζεται να παραχωρεί δημοτικό χώρο για τη διεξαγωγή πανηγυριού από Σύλλογο στα Πολυκλαδικά Ηλιούπολης. Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους της πόλης ότι ουδέποτε έχει εγκριθεί η διεξαγωγή πανηγυριού στα "Πολυκλαδικά" , ούτε εκδόθηκε ποτέ κάποια σχετική απόφαση. Οποιαδήποτε αφίσα εκδήλωσης κυκλοφορεί στο διαδίκτυο σχετικά με εκδήλωση στις 21 Ιουλίου 2024 στον χώρο των Πολυκλαδικών αποτελεί προϊόν παραπληροφόρησης και ο Δήμος Ηλιούπολης επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια απέναντι σε οποιαδήποτε αναπαραγωγή της σχετικής αφίσας που κυκλοφορεί παράνομα χωρίς προηγούμενη έγκριση ή επίσημη διαδικασία.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Δηλαδή ξαφνικά τρελάθηκαν οι Σταλινοφασίστες της πόλης και τα τοπικά ΜΜΕ που ελέγχουν , μπήκε στο κόλπο και ένας πολιτιστικός σύλλογος έβαλαν στην αφίσα και τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο και είπαν να παραπληροφορήσουν τους δημότες μας! Εάν αυτό το δελτίο τύπου πείθει έστω και έναν συνδημότη μας ειλικρινά λυπούμαστε. Βέβαια τα συγκεκριμένα τοπικά ΜΜΕ έχουν παραπληροφορήσει άπειρες φορές τους αφελείς που τα διαβάζουν αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είπαν να κάνουν και κάνα ρεπορτάζ. Βρήκαν τις αφίσες , τις δημοσίευσαν και μια διοίκηση που κάνει ένα βήμα μπρος και πέντε πίσω για να μην στεναχωρήσει τα "παραμάγαζα" που δεν έχει καμία διάθεση να κλείσει υποχωρεί και σας λέει πως κάποιοι "τρελάθηκαν" και είπαν να μας θίξουν! Έχετε παραχωρήσει μέσα σε έξι μήνες αμέτρητες φορές δημοτικούς χώρους σε πολιτιστικούς  συλλόγους χωρίς να εισπράξετε ούτε μισό ευρώ , τι πανηγυρίζετε και εσείς σαν τους άλλους "τοπικιστές"  πως δεν θα πάρει ευρώ κανένας "ξένος"; Πάντως λύση σας βρήκαμε αφού δεν θα έρθει στην πόλη να τραγουδήσει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος βολευτείτε με Χάρη Ακριτίδη μια χαρά είναι για όσους ακούνε λαϊκά,  και με φθηνότερες  τιμές φιάλης! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...