Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Στάθης Ψυρρόπουλος: Ολοκληρώθηκε η μελέτη για το επικίνδυνο σημείο Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου στο δήμο Ηλιούπολης!

 

Αγαπητοί μου συμπολίτες, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ολοκληρώθηκε η μελέτη για το επικίνδυνο σημείο Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου στο Δήμο Ηλιούπολης. Με πυρετώδεις ρυθμούς και συντονισμένες ενέργειες σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Κάρολο Ιταλό, αποστείλαμε στις 15 Ιουλίου 2024 στο Υπουργείο και στη Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής τη μελέτη για να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες.
Ευχαριστώ όλους τους εμπλεκόμενους που βοήθησαν για να ολοκληρωθεί μία μελέτη τάχιστα, τον Προϊστάμενο του αρμόδιου τμήματος, τους αρμόδιους συγκοινωνιολόγους και συνεργάτες για να καταλήξουμε στη βέλτιστη δυνατή λύση για την μείωση των ατυχημάτων και την ασφαλή διέλευση των κατοίκων, δημοτών και οδηγών που χρησιμοποιούν το σημείο ως διέλευση για τη μετάβασή τους σε όμορους δήμους.




Θα βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας Αττικής και το Υπουργείο προκειμένου να υλοποιήσουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα τις αναγκαίες εργασίες που αποτυπώνονται στη μελέτη που ολοκληρώσαμε.
 
Η πρόληψη και η λήψη μέτρων προστασίας της ανθρώπινης ζωής θα πρέπει να είναι πάντοτε προτεραιότητά μας. Ελπίζουμε στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι την υλοποίηση των απαραίτητων εργασιών από την Περιφέρεια Αττικής να μην κινδυνεύσουν άλλοι άνθρωποι.
 
Η γνωστοποίηση του επικίνδυνου σημείου στην Ηλιούπολη και ανάδειξη των μέτρων που έχουν ληφθεί όπως και η ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της μελέτης έχουν ως στόχο την ενημέρωση των πολιτών που χρησιμοποιούν τον δρόμο αυτόν για να είναι ακόμη πιο προσεκτικοί.
 
Μόλις μας γνωστοποιηθούν οι ακριβείς ημερομηνίες των εργασιών θα σας ενημερώσουμε ως οφείλουμε.

Στάθης Ψυρρόπουλος 
Δήμαρχος Ηλιούπολης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...