Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Όλοι όσοι θέλουν να μην κάνει η πόλη μας ούτε μισό βήμα ΜΠΡΟΣΤΑ βγήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να υπερασπίσουν του φταίχτες δηλαδή την συντριπτική πλειοψηφία των υπηρεσιακών παραγόντων και των εργαζομένων του δήμου μας!

 


Τρεις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ το ΣΑΠΙΟ με δελτία τύπου που εξέδωσαν για τον υπό διαβούλευση ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και επιθυμούν να μην αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ στο δήμο μας,  για να έχουν αυτή λόγω ύπαρξης στις δημοτικές κάλπες του 2028! 

Έτσι ενώ δεν έχουν βγάλει καμία ανακοίνωση για την απαράδεκτη στάση του ΣΕΔΗ να μην παραδίδει στη διοίκηση του δήμου μας τα γραφεία του στο γκαράζ ώστε  να πάει στα νέα του στο δημαρχείο της πόλης για να μπορεί η διοίκηση να ελέγχει καλύτερα τον τομέα καθαριότητας βγήκαν να λαϊκίσουν πως τάχα ο νέος μας δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος ( αυτός του 60% που κάποιοι ξεχνούν) θέλει να μας "στραγγαλίσει" οικονομικά επιβάλλοντας εξοντωτικά ΤΕΛΗ σε όσους ενημερώνουν το δήμο για να απομακρύνει τα ογκώδη που βγάζουν. 

Τι και εάν η διοίκηση αμέσως απάντησε στις αιτιάσεις τους πως ήταν πρόταση των ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ το υπερβολικό ΤΕΛΟΣ για την αποκομιδή των ογκωδών και το τελικό του ύψος δεν θα ξεπερνά τα 50 ευρώ , αυτοί το χαβά τους υποστηρίζουν όσους τους παρακαλάς για να κάνουν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.  Δηλαδή να διατηρούν την πόλη μας υποφερτά ΚΑΘΑΡΗ αφού για αυτό τον λόγο πληρώνονται. Και πληρώνονται υπερωρίες που δεν καταγράφει ουδείς εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα σε μια σειρά ιδιωτικών επιχειρήσεων του δήμου μας όπως μπορεί ο καθένας να δει από τις υπερωρίες που ανεβαίνουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ Ηλιούπολης κάθε μήνα. 

Πόσες φορές σας έχουμε γράψει πως ο τομέας ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ του δήμου μας στοιχίζει πάνω από 11.000.000 ευρώ ετησίως ;  Άπειρες,  αλλά φαίνεται πως οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης" , "Φωτεινή πόλη" & "Ενωμένη για την Ηλιούπολη" το βρίσκουν ανεκτό αυτό το χρηματικό ποσό , και κάνουν οτιδήποτε ώστε ο δήμος μας με τις ανεδαφικές προτάσεις τους να χρεοκοπήσει. 

Οι κομμουνιστές και οι του Χατζηδάκη έχουν διοικήσει άρα γνωρίζουν για αυτούς της "Φωτεινής πόλης" ίσως φταίει για την στάση τους η ΑΠΕΙΡΙΑ τους στα κοινά εάν και ένας εκ των τριών δημοτικών τους συμβούλων υπήρξε Αντιδήμαρχος για κάποιους μήνες. 

Τα 11.000.000 ευρώ τους φαίνονται λίγα τα μόλις 4.800.000 ευρώ που θα δανειστεί ο δήμος μας για να βάλει τον νέο του οδοφωτισμό για τα επόμενα 50 χρόνια,  τους φαίνονται πολλά και τελικά όλες και όλοι έχουμε καταλάβει πως θέλουν να κρατάνε την πόλη μας πίσω , κάτι που δεν θα πετύχουν αφού η πόλη απέκτησε δήμαρχο που δεν ήρθε για να ακολουθήσει την ΛΑΘΟΣ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά να μας αλλάξει επίπεδο και να μας κάνει μία σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη,  δίνοντας τέλος σε παθογένειες που μας ταλανίζουν χρόνια. 

Εάν εξαιρέσεις τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις (Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά & Η πόλη που θέλω) που μέσα στα δημοτικά συμβούλια δεν λαϊκίζουν και δεν κουβαλούν ενεργούς φασίστες για να μετατρέπουν τον χώρο σε "αρένα",  ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες στηρίζουν το ΧΘΕΣ,  και όσους βάζουν το προσωπικό τους οικονομικό συμφέρον πάνω από αυτό της πόλης , και της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας, 

Η απερχόμενη διοίκηση που ΗΤΤΗΘΗΚΕ επειδή άφηνε την ΣΟΒΙΕΤΙΑ να ταλαιπωρεί τους συνδημότες μας αντί να βάλει πλάτη τώρα,  αφού αυτή δεν είχε το πολιτικό ΘΑΡΡΟΣ να επιβληθεί στους εργαζόμενους και να τους κάνει να δουλέψουν,  έρχεται και υποστηρίζει στα δημοτικά συμβούλια τους παραλογισμούς του ΣΕΔΗ που δεν κατανοεί πως λεφτά για πέταμα η διοίκηση Ψυρρόπουλου ΔΕΝ ΕΧΕΙ γιατί δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ στα ταμεία του δήμου μας. Και πως να υπήρχαν  με τις "λογικές" της προηγούμενης διοίκησης,  διορίζουμε και κρατάμε συμβασιούχους που έχουν λήξει εδώ και χρόνια οι συμβάσεις τους , για να κερδίσουμε ψηφαλάκια  στις δημοτικές εκλογές. 

Χωρίς αυτές τις ψήφους  η παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" που άφησε χωρίς έργα την πόλη μας επί μία τετραετία , δεν θα είχε πάρει ούτε αυτό το 23% του πρώτου γύρου τερματίζοντας δεύτερη ,  αφού μια σειρά Αντιδημάρχων της "χάϊδευαν" τους εργαζόμενους και τους άφηναν να μας ταλαιπωρούν και ενίοτε να μας συκοφαντούν , όσους τουλάχιστον αναδεικνύαμε τα προβλήματα που δημιουργούσε η συμπεριφορά τους. 

Όταν έβγαιναν δημοσιεύματα για την τραγική εικόνα για την κατάσταση της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ της πόλης η διοίκηση Χατζηδάκη  και το ΣΕΔΗ έβγαζαν από κοινού  δελτία τύπου που μιλούσαν για fake news αλλά στις κάλπες οι πολίτες έστειλαν μία σειρά Αντιδημάρχων της προηγούμενης διοίκησης εκτός δημοτικού συμβουλίου και ευτυχώς επιβράβευσαν τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ που αντιδρούσε στην "παράνοια" , δηλαδή τον κ. Σταύρο Γεωργάκη τον οποίο καλούμε να αποχωρήσει από την παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" και να φτιάξει μια άλλη ειδάλλως,  θα "βουλιάξει" μαζί τους! 

Άλλωστε ιδεολογικά ο κος Σταύρος Γεωργάκης δεν έχει ουδεμία σχέση με τους "εργατοπατέρες" και οπαδούς του άκρατου κρατισμού που έχει μαζέψει η παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" ενώ δεν πάνε πίσω και οι άλλες δύο δημοτικές παρατάξεις που προαναφέραμε με δικαιολογημένη ίσως μόνο την παράταξη των κομμουνιστών που ονειρεύονται ακόμα "σοσιαλιστικούς παραδείσους" όπου δεν θα λειτουργεί τίποτα όπως πρέπει και που θα οδηγήσει τον δήμο μας σε σίγουρη χρεοκοπία. 

Αυτή πάει να αποφύγει ο νυν δήμαρχος Ηλιούπολης εξηγώντας πως λεφτόδενδρα δεν υπάρχουν αλλά όσοι το παίζουν τζάμπα- μάγκες μέσα στα δημοτικά συμβούλια μοιράζοντας επειδή δεν είναι οι ίδιοι σε θέση ευθύνης παρακαλάνε να βουλιάξει ο δήμος μας μπας και φτάσουν ενωμένες οι δημοτικές τους παρατάξεις στις κάλπες του 2028 γιατί ήδη "φυλλοροούν"! 

Ως τοπικό ΜΜΕ που θέλουμε το καλό της πόλης μας χωρίς εισαγωγικά και που έχουμε αναδείξει διαχρονικά το ΣΑΠΙΟ της διοίκησης του ΣΕΔΗ στεκόμαστε αρωγός στην προσπάθεια της διοίκησης να βάλει τάξη στα κακώς κείμενα για να προχωρήσει η πόλη μας επιτέλους ΜΠΡΟΣΤΑ. 

Σε επτά μόλις μήνες οι βολεμένοι και κάθε λογής "μαγαζάκι" και "παραμάγαζο" της πόλης μας νιώθουν τα  κακώς νοούμενα κεκτημένα τους να απειλούνται από τη νέα διοίκηση και για τον λόγο αυτό αντιδρούν. 

Και προηγούμενες διοικήσεις είχαν κάνει προσπάθεια να συγκρουστούν με την πλέμπα και τους διεφθαρμένους αλλά έκαναν γρήγορα πίσω ελπίζουμε ο κος Ψυρρόπουλος να μην υποπέσει σε αυτό το ΛΑΘΟΣ εάν θέλει να είναι δήμαρχος δεκαετιών και όχι μόνο μίας πενταετίας!

Άλλωστε εάν δείτε και ποιοι αντιδρούν θα κατανοήσετε πως νοιάζονται περισσότερο να μην ξεβολευτούν οι ψηφοφόροι τους που εργάζονται στο δήμο παρά να γίνει κάτι καλό για την πόλη μας που έτσι και αυτή την πενταετία δεν κάνει έργα ανάπτυξης θα παραμείνει η παρίας των Νοτίων Προαστίων έτσι όπως την ήθελαν διαχρονικά ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ της πόλης μας που μας καταδίκασαν στα σημερινά μας ΧΑΛΙΑ,  τα οποία η νυν διοίκηση προσπαθεί να διορθώσει. 

Άλλωστε πολλοί από όσους σήμερα την κατηγορούν το 2028 θα παρακαλάνε τον κ. Ψυρρόπουλο να τους βάλει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" αντιλαμβανόμενοι την διαφορά που ήδη φαίνεται προς το καλύτερο σε ένα σωρό θέματα που αφορούν τον δήμο μας. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...