Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  •  Συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τους συμβασιούχους εργαζόμενους όσοι σίγουρα δεν θα έδιναν σε αυτούς ούτε 500 ευρώ τον μήνα εάν επρόκειτο να τους προσλάβουν στις δικές τους επιχειρήσεις. Με τα λεφτά του κράτους προφανέστατα και "αλληλέγγυος" γίνεται ο οιοσδήποτε! Άλλωστε η πόλη είναι γεμάτη με "αλληλέγγυους" με τα λεφτά των άλλων! 

  • Τι να σχολιάσεις πως ομιλούν για ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ τοπικά ΜΜΕ που φιλοξενούν τις απόψεις όσων θεωρούν την χώρα μας ΥΠΟΔΟΥΛΗ και τον καπιταλισμό κατάρα!  Εάν οι κεντροδεξιές παρατάξεις προεκλογικά έκαναν σημαία τους το θέμα του Προφήτη Ηλία σίγουρα θα είχαν συγκεντρώσει πολλές ψήφους πιστών που είναι και οι πλέον σίγουρες όπως αποδεικνύεται διαχρονικά στην πόλη μας. Όσοι βοήθησαν στο να χτιστεί η Αγία Μαύρα που είχε τα ίδια ακριβώς προβλήματα με τον Προφήτη Ηλία ( και εκεί είχαν βγει αποφάσεις κατεδάφισης και υπήρχαν και πρόστιμα τα οποία ουδέποτε πληρώθηκαν) έγιναν δήμαρχοι αφού οι πολλοί ακόμα και εν έτει 2024 στις Ενορίες βρίσκουν παρηγοριά και όχι στις "επαναστάσεις" που άλλωστε αργούν! Η εκκλησία θα είχε ήδη ολοκληρωθεί  εάν μπροστάρης σε αυτό δεν ήταν ο αριστερών πεποιθήσεων πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου,  και η απομάκρυνσή του θα βοηθήσει την Αρχιεπισκοπή όποτε και εάν το αποφασίσει να αποκτήσει ακόμα έναν ναό στην πόλη μας. Τα "γραφικά ξωκλήσια"  όπως το συγκεκριμένο που δεν έχει καμία αρχαιολογική αξία , είναι απλώς τα προσχήματα άπιστων για να μην δημιουργηθεί ένας ακόμα ναός για την πόλη μας. Τα ζήσαμε και πριν αρκετά χρόνια όταν η κομμουνιστική μανία καθυστέρησε απλώς την ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίων Τιμοθέου & Μαύρας όμως ο ναός έγινε έστω και λειψός και Ενορία επίσης απέκτησαν οι πολλοί που το επιθυμούσαν. 

  • Δεν είδαμε τις τελευταίες μέρες ανακοίνωση του ΣΕΔΗ για το θέμα με τα γραφεία τους στο γκαράζ και ανησυχήσαμε! 

  • Άμα περιμένατε μέσα σε 7 μήνες να σας λύσει ο Ψυρρόπουλος με την ίδια λανθασμένη συνταγή τα προβλήματα που μαστίζουν την πόλη μας 40 χρόνια μάλλον  σε θαύματα πιστεύετε και ας μην είσαστε και ιδιαίτερα πιστοί! Τέτοια εποχή πέρισυ παίζαμε τα ξερά χόρτα που δεν είχαν κοπεί ακόμα και στο Μετρό της πόλης μας κάτι που έχει διορθωθεί σε μεγάλο βαθμό μετά τις εργολαβίες που δόθηκαν σε ιδιώτη! Με τους προηγούμενους έως και τον Οκτώβριο σιγά αλλά σταθερά η Green Team ξεχορτάριαζε άρα ακόμα και εμείς που δεν ψηφίσαμε το "νέο" βλέπουμε πως ήρθε φουριόζο  με προοπτική να λύσει θέματα και όχι να βγάζει selfi! Ήδη η "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης" που ελέγχει το ΣΕΔΗ έβγαλε δελτίο τύπου δεν τις αρέσουν οι συμβάσεις με ιδιώτη θέλει να μας τρώνε τα ξερόχορτα έως και τον Οκτώβριο και εάν πιάσει φωτιά να φταίει ο Μητσοτάκης και η νέα διοίκηση! Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει μια κεντροαριστερή δημοτική παράταξη με τον Μητσοτάκη θα σας πουν πως είναι ΟΛΟΙ ίδιοι πλην του ΚΚΕ που είναι μακρά οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ! 



  • fake news σε ομάδες του facebook με σημείο αναφοράς την πόλη μας για τάχα δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη που ουδέποτε έγιναν! 


  • Πολλά προβλήματα παρατηρούνται από όταν οι Πολεοδομίες μεταφέρθηκαν στους δήμους. Εξαίρεση δεν αποτελεί ούτε ο δικός μας δήμος φυσικά και στα παράπονα όσων έρχονται σε επαφή με την υπηρεσία και τις μεγάλες καθυστερήσεις οι υπάλληλοι επικαλούνται την έλλειψη προσωπικού. Και επειδή προσωπικό δεν πρόκειται να προσληφθεί και εκεί μάλλον η λύση είναι ο ιδιώτης! 


  • Με 35.000 ευρώ η πισίνα του Κολυμβητηρίου θα είναι άψογη. Επομένως κόψτε τα από αλλού και επιταχύνετε τις διαδικασίες βαρεθήκαμε να διαβάζουμε για θολά νερά ή πράσινα! Άλλωστε 50.000 ευρώ δώσατε για αδέσποτες γάτες και αδέσποτους σκύλους δεν μπορούν να βρεθούν 35.000 ευρώ από αθλητικά σωματεία που εκμεταλλεύονται εμπορικά την πισίνα;


  • Ήρθε νέος πρόεδρος στη ΠΑΕ Ηλιούπολης για να αρχίσουν ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΜΕ που ασχολούνται κυρίως με την Β΄ Εθνική τα εγκώμια σε αυτόν που παρέδωσε την ομάδα χωρίς χρέη. Δεν το λες και άσχημο αυτό για έναν πρόεδρο που η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο μόνο προβλήματα του δημιούργησε. Να δούμε τι στόχους θα θέσει ο νέος μας πρόεδρος εάν και πολύ φοβόμαστε πως το πράγμα πάει κάθε πέρσι και καλύτερα!  Άλλωστε το ποδόσφαιρο και η πολιτική θέλουν να διαθέτεις γερό στομάχι! Τώρα εάν το μεγάλο είναι και γερό θα δείξει τους επόμενους μήνες! 

  • Πάντως η ΕΟΔΠΗ λες και περίμενε χρόνια να βγει δήμαρχος ο Στάθης Ψυρρόπουλος,  τους εμπνέει η δημαρχία του και υπερβάλλουν εαυτούς! Θετικό αυτό , και ακόμα πιο θετικό είναι πως πλέον βλέπουν πιο "επαγγελματικά" τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Άμα επισκεφθείτε την σελίδα τους στο facebook θα αντιληφθείτε την διαφορά του πριν με το τώρα! 


  • Τον επόμενο μήνα λέμε να κόψουμε την πιο δημοφιλή στήλη μας που είναι σίγουρα οι "Ειδήσεις σε ένα λεπτό.." άλλωστε μέσα στον Αύγουστο συνήθως ειδήσεις δεν βγαίνουν αλλά έχουμε μία εβδομάδα ακόμα να το δούμε ! 

  • Για να μην μας ρωτάτε πότε θα γίνει δημοτικό συμβούλιο σας έχουμε εδώ το σχετικό link με τις ανακοινώσεις να στείλουμε και κανέναν αναγνώστη προς τα εκεί μην τους κρατάμε για εμάς άλλωστε για εμάς είδηση δεν είναι η αναγγελία ενός δημοτικού συμβουλίου αλλά όσα διαχρονικά συμβαίνουν σε αυτό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...