Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  •  Έληξε το τελεσίγραφο που είχε δώσει η διοίκηση στο ΣΕΔΗ τα παραδώσει τα κλειδιά των γραφείων του στο γκαράζ του δήμου Ηλιούπολης. Το Σωματείο Εργαζομένων του δήμου Ηλιούπολης συνεπικουρούμενο με 5-6 ακόμα κομμουνιστικά σωματεία της πόλης που άλλα "προστατεύουν" τάχα την επιχειρηματικότητα και άλλα προάγουν τον "πολιτισμό" όχι μόνο δεν παρέδωσε τα κλειδιά ενός χώρου που δεν του ανήκει για να μεταφερθεί στα νέα του γραφεία στο δημαρχείο της πόλης μας αλλά κατηγορεί την διοίκηση για αυταρχισμό! Είναι πλέον εμφανές σε κάθε δημότη της πόλης μας πως με αυτό το σωματείο εργαζομένων δεν μπορεί να δούμε ποτέ κανένα καλό για την πόλη μας εδώ αρνούνται να παραδώσουν τα κλειδιά χώρου που δεν τους ανήκει θα τους υποχρεώσει κάποιος δήμαρχος εάν δεν καταφύγει στη λύση της ιδιωτικοποίησης να καθαρίσουν την πόλη; Παρά τον πόλεμο που δέχεται και σε προσωπικό επίπεδο ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος από τη διοίκηση του ΣΕΔΗ και παραμάγαζα που έχουν ως στόχο τους να κρατήσουν την πόλη μας πίσω έχει πετύχει μέσα σε μόλις 6 μήνες διοίκησης να παρουσιάσει μια πιο καθαρή πόλη ενώ οι συνέργειες με ιδιώτες στο Πράσινο έχουν οδηγήσει σε καλύτερη εικόνα από αυτή της προηγούμενης διοίκησης. Η πλειοψηφία των συνδημοτών μας έχει πλέον αντιληφθεί πως μόνο αυτή η διοίκηση μπορεί να εξαλείψει παθογένειες που συντηρεί ο τοπικός τύπος αλλά και δημοτικές παρατάξεις της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ με τους μισούς ψηφοφόρους τους δημοτικούς υπαλλήλους και στηρίζει τον δήμαρχο στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλει να βάλει ένας τέλος σε νοοτροπίες που σίγουρα γίνονταν ανεκτές από πολιτικούς νάνους που βρέθηκαν στη θέση του δημάρχου της πόλης μας τα προηγούμενα χρόνια. Με εξαίρεση τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις που δεν είναι διατεθειμένες να αυτοκαταργηθούν υιοθετώντας ιδεοληψίες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις θέλουν να μην αλλάξει τίποτα για την πόλη μας προς το καλύτερο. Ό, τι πέτυχαν επί τέσσερα χρόνια με την διοίκηση Χατζηδάκη τώρα δεν τους βγαίνει αφού η επικοινωνία του δημάρχου με τους πολίτες είναι καθημερινή και εξηγεί και δια ζώσης σε αυτούς τι οικτρή κατάσταση αντιμετωπίζει ενώ μέσα στα δημοτικά συμβούλια τολμά και λέει όσα μια σειρά προηγούμενων δημάρχων δεν τόλμησαν. Δεν έχει λόγους για να μην συνεχίσει να παλεύει για να αλλάξει όσα μας πληγώνουν αφού η μέχρι τώρα παρουσία του έχει δείξει πως δεν μπορεί ουδείς να τον ξεγελάσει πως είναι τάχα για το καλό του να αφήσει τα πάντα στον αυτόματο πιλότο και στους υπηρεσιακούς παράγοντες όπως έκανε η προηγούμενη διοίκηση. 

  • Παράπονα από συνδημότες μας για θολά νερά στην πισίνα του Κολυμβητηρίου της πόλης μας. Τραβήξτε και καμία φωτογραφία αφού οι υπάλληλοι του δήμου δεν ενδιαφέρονται και δεν ενημερώνουν την διοίκηση για κάτι που σίγουρα την αφορά! Το πρόβλημα με τα πράσινα νερά είχε έλθει και παλιότερα σε δημοτικό συμβούλιο και είναι θέμα που αφορά την κακή συντήρηση από τους εργαζομένους χωρίς όμως να έχουμε έως σήμερα δει καμία τιμωρία για όσους μάλλον θεωρούν την δουλειά τους μια τυπική διαδικασία που έχει δικαιώματα και καμία υποχρέωση. Είναι τραγικό δημοτικοί υπάλληλοι να μην ενημερώνουν την διοίκηση για θέματα που την αφορούν και αύριο όλοι και όλες αυτές θα φωνάζουν όταν θα αντικατασταθούν από άλλους υπαλλήλους που τουλάχιστον θα ενημερώνουν. 
  • Το τι ψήφισαν οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες ως πλειοψηφία στις δημοτικές κάλπες του 2023 το ξέρουμε ήδη. Ψήφισαν Στάθη Ψυρρόπουλο για δήμαρχο αφού και οι δύο μαζί κεντροδεξιές παρατάξεις έπιασαν μόλις 16%! Άρα από το 25% που πήρε η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" το 2023 το μισό ποσοστό της αφορά κεντροδεξιούς ψηφοφόρους. Άλλωστε δεν θεωρούμε πως θα γίνονταν αυτή η επιλογή Γενικού Γραμματέα του δήμου μας εάν τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Τώρα γιατί δεν ψήφισαν κεντροδεξιούς εύκολα μπορεί να το κατανοήσει κανείς βλέποντας μέσα στα δημοτικά συμβούλια πως ο ΜΟΝΟΣ που αντιπαλεύει τις ιδεοληψίες και την απόλυτη ΜΙΖΕΡΙΑ των κομμουνιστών είναι ο κος Ψυρρόπουλος και όχι όσοι θα έπρεπε ιδεολογικά να πολεμούν σε κάθε δημοτικό συμβούλιο το ΣΑΠΙΟ που εκπροσωπεί η κομμουνιστική αριστερά μέσα σε αυτό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...