Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Συνεχίζονται τα εκβιαστικά δημοσιεύματα εις βάρος του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου από τοπικά ΜΜΕ που δεν σέβονται την ετυμηγορία των συνδημοτών μας και προτάσσουν τα συντεχνιακά συμφέροντα των ολίγων εις βάρος των πολλών,  που σαφέστατα και έδωσαν εντολή στο νέο μας δήμαρχο να αλλάξει ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΙΣΩ! Έτσι οι οπαδοί του Ασιατικού Δεσποτισμού της πόλης μας "ξέθαψαν" τον Αισχύλο γνωρίζοντας πως ελάχιστοι συνδημότες μας τον έχουν διαβάσει και θεωρώντας πως με τον τρόπο αυτό θα παραπλανήσουν για ακόμα μια φορά όσους ήδη έχουν συνειδητοποιήσει πως τα χαμένα χρόνια για την πόλη μας ήταν αυτά που οι ομοϊδεάτες τους είχαν τις θέσεις ευθύνης.  Για τους νεόκοπους δήθεν λάτρεις της Αθηναϊκής Δημοκρατίας τονίζουμε τα παρακάτω:  Στήν Ἀθηναϊκή Δημοκρατία δέν ὑπῆρχε γραφειοκρατία καί ὑπαλληλική ἱεραρχία, δέν ὑπῆρχε παγιωμένη Δημόσια Διοίκηση, ἐξειδικευμένο διπλωματικό καί δικαστικό σῶμα. Μέ ἄλλα λόγια δέν ὑπῆρχαν ἐπαγγελματίες δημόσιοι ὑπάλληλοι, διπλωμάτες, δικαστές καί φυσικά “πολιτικοί”, μέ τήν ἔννοια πού ὑπάρχουν σήμερα. Ὅλοι οἱ πολῖτες ἀνά πᾶσα στιγμή μποροῦσαν νά κληθοῦν νά ἀναλάβουν τέτοιες διπλωματικές, δικαστικές καί πολιτικές ὑπηρεσίες. Τό 95% τῶν δημοσίων ἀξιωμάτων στήν Ἀθηναϊκή πολιτεία ὁριζόταν διά τῆς κληρώσεως. Ὅθεν γιά νά λειτουργήσει ἡ Ἀθηναϊκή πολιτεία προϋπέθετε καί στηριζόταν στίς διανοητικές καί ἠθικές ἀρετές τῶν πολιτῶν της. Αὐτονόητο εἶναι ὅτι δεσπόζον κριτήριο ἀναλήψεως δημοσίων ἀξιωμάτων – διότι ὑπῆρχαν ὁρισμένα ἀξιώματα μή κληρωτά, ἀλλά αἱρετά – καί ἐπιτυχοῦς διεκπεραιώσεως τῶν δημοσίων καθηκόντων πού ἀπέρρεαν ἀπό ἀξιώματα, εἴτε κληρωτά εἴτε αἱρετά, ἦταν ἡ ἀξία, ἡ ὁποία δέν εἶναι κληρονομικῶς μεταβιβάσιμη ὅπως ἡ εὐγένεια καί ὁ πλοῦτος.Οι "επαγγελματίες" συνδικαλιστές δεν υπήρχαν καν αγαπητοί "σύντροφοι" και βέβαια αυτό που θα πέσει πιο χαμηλά στις δημοτικές κάλπες του 2028 είναι το ποσοστό των δημοτικών παρατάξεων που δεν βάζουν πλάτη να αλλάξουν διαχρονικές παθογένειες του δήμου μας. Και κάτι τελευταίο ο Κίτσος για να γίνει αρχαιολάτρης θα πρέπει πρώτα να καταδικάσει την ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής και από εσάς το μόνο που βλέπουμε είναι να την υμνείται και να στηλιτεύεται μια Δύση που είναι συνώνυμη με τον Πολιτισμό και τη Δημοκρατία! 


  • Πόσα κλιματιστικά είχε το δημαρχείο της πόλης μας επί κομμουνιστή δήμαρχου Δημήτρη Κιντή και πόσους ανεμιστήρες; Αυτά για όσους το καλύτερο για όλους μας θα ήταν να είναι σπίτια τους και να πληρώνονται έτσι ώστε να είχαμε λιγότερο κόστος. Άλλωστε κάθε φορά που ο δήμος Ηλιούπολης αλλά και οποιοσδήποτε άλλος δήμος της Αττικής θέλει να κάνει κάποια εργασία γρήγορα την δίνει σε ιδιώτη εργολάβο! 



  • Η αλήθεια είναι πως δεν αιφνιδιαστήκαμε καθόλου από την στοχοποίηση της κα Καπίρη από γνωστή συλλογικότητα της πόλης μας που σέβεται τάχα τις γυναίκες και παλεύει για "κοινωνική δικαιοσύνη" . Άλλωστε ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου! 

  • Δεν μας εστάλη καμία επιστολή από την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κα Κορμά άλλωστε όσα αναφέρει σε αυτή και είδαμε σε άλλα τοπικά ΜΜΕ φυσικά και δεν αφορούν εμάς που έχουμε εδώ και χρόνια ΔΗΜΟΣΙΑ τοποθετηθεί για παραδοξότητες και παθογένειες που συμβαίνουν σε ένα δημοτικό συμβούλιο που χωρίς καμία λογική ο λόγος δίνεται σε όσους έτσι και αλλιώς συνειδητά απαξιώνουν κάθε θεσμό για να προβάλλουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. Το να δίνεται ο λόγος μέσα σε δημοτικό συμβούλιο σε οιοδήποτε δεν έχει θεσμικό ρόλο για εμάς είναι κακή εφαρμογή του κανονισμού και φυσικά ΟΥΔΕΙΣ μπορεί να ΦΙΜΩΣΕΙ τα τοπικά ΜΜΕ σε Αστικές Δημοκρατίες κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε και στην κεντρική πολιτική σκηνή. Η απέλπιδα προσπάθεια απαξίωσης του τοπικού τύπου υλοποιείται εδώ και καιρό από ενεργούς φασίστες που θεωρούν "λογικό" να έχουν βήμα και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο φωνασκώντας και υβρίζοντας και σαν φασίστες που είναι απομακρύνονται κάθε φορά που κάποιος μη έχοντας άλλο τρόπο να επαναφέρει στην τάξη τους μονίμως φωνασκούντες καλεί αντί για τους δημοφιλείς στην πόλη μας μπράβους,  την αστυνομία να επιβάλλει την ΤΑΞΗ! Εσείς πάντως συνεχίστε κάθε φορά που έχετε διαφωνίες με κάποιους να χρησιμοποιείτε τους μπράβους ( μην χάσουν οι άνθρωποι τα μεροκάματά τους!). Επί της ουσίας τώρα η επιστολή της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κα Κορμά απαντά σε όποιον σέβεται τους θεσμούς . Αυτοί που δεν κατάλαβαν είναι οι "συνήθεις ύποπτοι" που δεν μπορούν διαχρονικά στην πόλη να ξεχωρίσουν έναν φασίστα από έναν δημοκράτη και συνεγελάζονται με τους πρώτους!  Όσοι επί 12 χρόνια που διοίκησαν τον δήμο μας είχαν καταφέρει να ΦΙΜΩΣΟΥΝ κάθε αντίθετη ΦΩΝΗ , με αποτέλεσμα να παρατηρείται το παράδοξο στην πόλη μας ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ να το παίζουν επαναστάτες και αντισυστημικοί! , θα κατανοήσουν σίγουρα πως ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος δεν ψηφίστηκε για να υπηρετήσει τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους , αλλά για να συγκρουστεί μαζί του! 


  • Αυτά προς το παρόν,  όσοι δεν έχετε λόγους να μετακινηθείτε κάτσε στα σπίτια σας  ή πηγαίνετε σε κάποια κοντινή παραλία να δροσιστείτε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...