Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  •  Δεύτερο βιβλίο εξέδωσε ο διαβόητος δραπέτης Βασίλης Παλαιοκώστας με τίτλο "'Ένα φυσιολογικό παιδί. Φανταζόμαστε πως θα κάνει θραύση στην πόλη μας από όσους αναπολούν Ιστορίες από μια άλλη εποχή! 

  • Μην χάσετε την εφημερίδα "Παραπολιτικά" σήμερα


  • Το τρομερό παιδί του ισπανικού ποδοσφαίρου Λαμίν Γιαμάλ προτίμηση την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κω για τις ολιγοήμερες διακοπές του.  


Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι δήλωσε πως θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν παρά το γεγονός ότι το κόμμα της, τα Αδέλφια της Ιταλίας, ψήφισαν κατά της δεύτερης θητείας της Γερμανίδας ως επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τάχθηκαν υπέρ της προσπάθειας της φον ντερ Λάιεν να ηγηθεί για μια νέα πενταετή θητεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προχθές, Πέμπτη.

«Έχουμε συνεργαστεί μέχρι τώρα και θα εξακολουθήσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον», είπε η Μελόνι για τη σχέση της με τη φον ντερ Λάιεν. «Είμαστε άνθρωποι που έχουμε ευθύνες και κατανοούμε τη σημασία τους», ανέφερε η Μελόνι σε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera που δημοσιεύεται σήμερα.




  • Η μόνη δημοτική παράταξη που διοργάνωσε μάζωξη για να συζητήσουν τα μέλη της μετά τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 ήταν η παράταξη "Ενωμένη για την Ηλιούπολη" οι υπόλοιπες δεν προβληματίζονται και ιδιαίτερα για τις "διαρροές" που έχουν προς την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" και μάλλον θεωρούν πως 1-2 χρόνια πριν τις δημοτικές εκλογές του 2028 θα οργανώσουν νέες ομάδες. Τα ονόματα που έχουν "απενεργοποιηθεί" πλήρως ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις μαρτυρούν το γεγονός μιας μεγάλης απογοήτευσης για το εκλογικό αποτέλεσμα. Βέβαια εάν συνεχίσουν έτσι το εκλογικό αποτέλεσμα στις κάλπες του 2028 θα είναι ακόμα πιο βαρύ , και ευτυχώς για εμάς που δεν θα είμαστε εδώ να συμμετάσχουμε σε όλο αυτό! 


  •  Η πατριδοκαπηλία οδήγησε στην τραγωδία της Κύπρου. Ακόμα και σήμερα κάποιοι δεν θέλουν να δουν μια πραγματικότητα που δυστυχώς  λέει πως η συντριπτική πλειοψηφία των Κυπρίων ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ένωση με την Ελλάδα! 


  • Αυτά για σήμερα και αύριο μέρα είναι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...