Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Προς αναζήτηση νέου Διευθυντή της Οικονομικής Υπηρεσίας του δήμου μας οδεύει η νυν διοίκηση αφού ο κος Λεωνίδας Γκούμας από την περασμένη Παρασκευή αποτελεί παρελθόν. Οι λόγοι που οδήγησαν στη ρήξη με την διοίκηση του δήμου δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμα. Αλλαγή στην αλλαγή λοιπόν σε μια νευραλγική θέση αφού ο κος Γκούμας πρόσφατα είχε τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη θέση μετά την συνταξιοδότηση του κ.  Σπύρου Κατσάρη. 

  • Με ενδιαφέρον αναμένουμε τις τοποθετήσεις των επικεφαλής των κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης μας στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο όσον αφορά το θέμα  σχετικά με τη λήψη απόφασης περί της αναγκαιότητας σύναψης Επενδυτικού Δανείου για την Αναβάθμιση του Δημοτικού Ηλεκτροφωτισμού. Η τελείως αρνητική τους στάση σε σύναψη ΣΕΑ για τον νέο οδοφωτισμό της πόλης μας επί διοίκησης Γιώργου Χατζηδάκη είχε οδηγήσει σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ την απερχόμενη διοίκηση και θέλουμε να δούμε εάν θα διευκολύνουν την νυν διοίκηση που με ΔΑΝΕΙΟ θέλει να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα που άλλοι όμοροι δήμοι μας έχουν ήδη επιλύσει. 

  • Κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσει ο Πολάκης στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάτι που έχει διαφανεί ήδη από τις δηλώσεις του προέδρου του κ. Στέφανου Κασσελάκη για να μην έχει κανείς και την αυταπάτη πως μπορεί το κόμμα αυτό να ζήσει χωρίς "Πολάκηδες". 

  • Καλοτάξιδο να είναι το νέο τραγούδι του συνδημότη μας και εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου σε θέματα Πολιτισμού κ. Γιάννη Ταβουλάρη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...