Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Γιώργος Μπενάς: Για όσους έχουν αχρωματοψία όβερ!

 


"Ρεπορτάζ" με φωτογραφίες αρχείου κάνουν τοπικά ΜΜΕ και παρασύρουν και δημοτικές παρατάξεις που με ανακριβή δελτία τύπου βασιζόμενα σε όσους έμαθαν την "δημοσιογραφία" στο πόδι προφανέστατα και εκτίθενται. 

Και καλά τους κομμουνιστές τους ξέρουμε κάνουν το άσπρο - μαύρο και "επαναστάσεις" με τα δικά σας χρήματα , αλλά κάποιοι που θεωρούν τους εαυτούς τους και τεχνοκράτες πως πάνε στον "κουβά" μονίμως. 

Ο συγχρωτισμός τους με ιδεοληπτικούς είναι τέτοιος που δεν τους βλέπουμε στις κάλπες του 2028 να ξανακατεβαίνουν για υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν ήδη "συγχωνευτεί" στην παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" και όλοι μαζί δίνουν με την στάση που κρατάνε εδώ και επτά μήνες αβάντα στην κόκκινη λαίλαπα που έχει καταστρέψει διαχρονικά τον δήμο μας! 

Δεν ξέρουμε εάν πήραν το μήνυμα του συνδημότη μας κ. Γιώργου Μπενά,  σε κάθε περίπτωση όσοι διάβασαν το δελτίο τύπου της "Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης" για το θέμα κατάλαβαν πως ελάχιστα τους ενδιαφέρει η υγεία των συνδημοτών μας,  τους ενδιαφέρει το ΤΖΑΜΠΑ.  Αφού τζάμπα μάγκες υπήρξαν επί 40 χρόνια σε αυτή την πόλη όσοι σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Βάλτε και μερικές κάμερες στο χώρο,  γιατί αυτοί είναι ικανοί να πετάξουν "καρχαρίες" στην πισίνα για να πάρει το χρώμα που οι ίδιοι επιθυμούν,  δηλαδή το κόκκινο! 

Τώρα για κάποια τοπικά ΜΜΕ που θεωρούν πως μπορούν να ευτελίζουν τον θεσμό του δημάρχου είναι τα ίδια που προεκλογικά σας καλούσαν να ψηφίζετε Ψυρρόπουλο για να "σωθεί" η πόλη! 

Η πόλη "σώζεται" και τώρα σας καλούν σε "επαναστάσεις" απλώς γιατί θίγονται τα δικά τους συμφέροντα! 

Αυτά προς το παρόν,  άλλωστε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα μας φάει κάνα τρίωρο το συγκεκριμένο θέμα , και επειδή επιχειρήματα δεν έχουν θα καταφύγουν πάλι στα οράματα και στις φαντασίες τους πάντα όμως βάζοντας στο "στόχαστρο" έναν δήμαρχο που δεν κρύβεται προσπέρασε σοβαρότερα θέματα με την βοήθειά τους,  και μόνο καλό του κάνουν όσοι  σας γράφουν πως αρρώστησε ο τάδε ή ο δείνα αλλά χωρίς ονοματεπώνυμο! 

Χρεώστε του και την πανδημία που δεν σας άφησε ως διοίκηση να λύσετε το Παλαιστινιακό και όλο και κάποιος ΗΛΙΘΙΟΣ θα "τσιμπήσει". Άλλωστε η πόλη αυτή πάντα ήταν επιρρεπής στους "Μεσσίες" και για αυτό μας ΜΙΣΟΥΝ επειδή σας τους εξαφανίσαμε! 

Η παρακάτω πισίνα είναι από την Ταϊλάνδη σε βαθύ κόκκινο , σαν να κολυμπάς σε "αίμα" ανάλογο με αυτό που αιματοκύλησαν την πατρίδα μας την περίοδο 1946-1949 όσοι με τις εκλογές δεν τα πάνε ποτέ καλά και ονειρεύονται "επαναστάσεις" , ενώ έχουν την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως εκπροσωπούν τον λαό που στις τελευταίες Ευρωεκλογές τους έστειλε στην πέμπτη θέση και έχει και συνέχεια η  "τραγωδία"  τους! 


Και κάτι τελευταίο ΤΖΑΜΠΑ στον καπιταλισμό δεν υπάρχει , εάν δεν έχει έσοδα το Δημοτικό μας Κολυμβητήριο από τους αθλητές που το χρησιμοποιούν θα κληθούμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ εμείς μέσω της φορολογίας να τους "χορηγήσουμε"

Για "τζάμπα" αλλά χωρίς ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όποιος θέλει πάει σε κράτη παρίες όπως π.χ η Βόρεια Κορέα. Εκεί ο μεγάλος "ηγέτης" εξασφαλίζει την ΜΙΖΕΡΙΑ όλων τους! Βέβαια δεν θα απολαμβάνουν όσα σήμερα τους φαίνονται λίγα , αλλά θα γλιτώσουμε από τις ανέφικτες ιδεοληψίες τους που όπου εφαρμόστηκαν έφεραν ΠΕΙΝΑ- ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! 

ΥΓ: Πάντως η πισίνα που είχε ο δήμος μας επί αειμνήστου κομμουνιστή δημάρχου Δημήτρη Κιντή δεν θόλωνε ΠΟΤΕ! Προφανέστατα επειδή δεν ΥΠΗΡΧΕ . 12 χρόνια διοίκησαν τον δήμο μας και δεν έφτιαξαν ΤΙΠΟΤΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...