Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........



  • Θέμα στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο που θα γίνει την τελευταία μέρα του μήνα έρχεται σχετικά με την Λήψη απόφασης περί της αναγκαιότητας σύναψης Επενδυτικού Δανείου για την Αναβάθμιση του Δημοτικού Ηλεκτροφωτισμού. Η δική μας άποψη είναι και παραμένει πως ο νέος οδοφωτισμός θα πρέπει να μπει με την σύναψη Σύμβασης Ενεργειακής Απόδοσης και όχι με δανεισμό από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων αλλά μέλλει να δούμε τι θα αποφασίσουν οι 35 δημοτικοί μας σύμβουλοι. Να θυμίσουμε πως σύσσωμη η αντιπολίτευση επί προηγούμενης διοίκησης είχε αντιδράσει στη Σύμβαση Ενεργειακής Απόδοσης επομένως δύσκολα θα αλλάξουν κάποιοι θέση και έτσι ο νέος οδοφωτισμός φαίνεται πως θα γίνει με ΔΑΝΕΙΣΜΟ από το κράτος ή κάποια ιδιωτική τράπεζα άρα η συντήρησή του θα επαφίεται στις ορέξεις της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ με τα γνωστά αρνητικά αποτελέσματα για όλες και όλους μας! Μία σειρά δήμων όλης της Ελλάδος έχουν προχωρήσει σε ΣΕΑ αλλά εδώ θα προτιμηθεί μια λύση που για εμάς είναι λάθος αλλά αποφασίζουν οι πλειοψηφίες και αυτή την στιγμή της αποφάσεις τις παίρνει η διοίκηση του κ. Ψυρρόπουλου που με το 60% που πήρε στις δημοτικές εκλογές έχει κάθε δικαίωμα να αποφασίζει. Πάντως όταν η συντήρηση επαφίεται στον "πατριωτισμό" δημοτικών - δημοσίων υπαλλήλων το αποτέλεσμα για τους πολλούς είναι ΠΑΝΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ! Δεν χρειάζεται καμία ειδική ανάλυση για αυτό ό,τι συντηρεί το ΔΗΜΟΣΙΟ ξέρουμε όλες και όλοι πως μας στοιχίζει ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ! 

  • Έχει αρκετά αρνητικά ο νέος κανονισμός Καθαριότητας που είναι σε διαβούλευση για τον δήμο μας,  περιμένουμε τις τοποθετήσεις ΟΛΩΝ για να σας πούμε και την δική μας άποψη. Άλλωστε οι αναγνώστες μας γνωρίζουν εδώ και πολύ καιρό τις πάγιες απόψεις μας για τον τομέα αυτόν,  και δεν θα ξαφνιαστούν για τους υπόλοιπους "αντιδραστικούς" δεν μας πολυνοιάζει άλλωστε όσο δεν μας ακούνε οι ίδιοι θα εκτίθονται! 

  • Απαράδεκτη από κάθε άποψη η χθεσινή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι και δικαιολογημένες οι αντιδράσεις.  Εμετική, εξοργιστική και απόλυτα καταδικαστέα από εμάς η προσπάθεια αναπαράστασης του Μυστικού Δείπνου , από ανθρωποειδή! 



  • Πετυχημένο το σκίτσο του Αρκά για όσα συνέβησαν χθες στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. 

  • Ήττα για την Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς αγώνες από τον Καναδά  με 86-79 και το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο παιχνίδι της Τρίτης με την Ισπανία όπου πρέπει να νικήσουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...