Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Δημοτικό συμβούλιο σήμερα ( τα θέματα που θα συζητηθούν μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ εδώ) και εάν δεν υπάρχουν "θύματα" στο "ρινγκ" που ετοιμάζουν παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν βλέπουμε να έχουμε σχετικές αναρτήσεις. Το συμβούλιο αρχίζει στις πέντε το απόγευμα και για live μετάδοσή του πατήστε εδώ.   Έως τώρα τα δημοτικά συμβούλια τα παρακολουθούν ελάχιστοι συνδημότες μας και για τον λόγο αυτόν οι σχετικές μας αναρτήσεις για αυτά ήταν πάντα εμπορικές αλλά δεν μας λείπουν κλικ έχουμε περισσότερους αναγνώστες από όσους πριν 12 χρόνια που ξεκινούσαμε φανταζόμασταν πως μπορεί να έχει ένα τοπικό ιστολόγιο. Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή οι πολλοί δεν μας αντιμετωπίζουν ως τοπικό ιστολόγιο αφού συνειδητά δεν ασχολούμαστε μόνο με τα θέματα του δήμου μας που έτσι και αλλιώς από εμάς έχουν αναλυθεί όλα. 


  • Η προσπάθεια που έχουν κάνει τα νέα παιδιά της διοίκησης Ψυρρόπουλου είναι τέτοια που ο ίδιος θα πρέπει να νιώθει υπερήφανος που τους εμπιστεύθηκε και τους έβαλε στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του. Τα πάνε καλύτερα από τους "παλιούς",  και σε κάθε περίπτωση ουδείς από εμάς φαντάζονταν πως θα έμπαιναν τόσο γρήγορα στο ρόλο τους , τον οποίο έχουν πάρει στα σοβαρά , και εάν συνεχίσουν έτσι έχουν μέλλον στην τοπική αυτοδιοίκηση. 

  • Ο Δήμος Αθηναίων αποφάσισε και υλοποιεί την ιδιωτικοποίηση του τομέα Πρασίνου του έτσι ώστε οι δημότες του να έχουν υπηρεσίες αντάξιες των δημοτικών τελών που πληρώνουν. Μπράβο στην παράταξη του νυν δημάρχου κ. Χάρη Δούκα που το τόλμησε και διπλά μπράβο στην παράταξη του τέως δημάρχου κ. Κώστα Μπακογιάννη που δεν λαϊκίζει και το στήριξε. Έτσι πλέον οι Αθηναίοι με λιγότερα τέλη θα απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες στο πράσινο. Μέσα στην πενταετία ελπίζουμε πως οι αναγκαίες ιδιωτικοποιήσεις θα προχωρήσουν και σε άλλες δομές. Στο δήμο Θεσσαλονίκης επειδή αυτά δεν σας τα γράφουν οι εδώ "εργατοπατέρες" ο νέος δήμαρχος της πόλης εάν και άλλα έλεγε προεκλογικά έδωσε σε ιδιώτη την αποκομιδή των ογκωδών μόλις είδε πως με το δημόσιο- δημοτικό χαρακτήρα της δομής προκοπή δεν γίνονταν! Χρόνια τώρα τον τομέα καθαριότητας του δήμου Μυκόνου χειρίζονται ιδιώτες γιατί τουρίστες που πληρώνουν υπέρογκα ποσά για τις διακοπές τους δεν μπορείς να τους έχεις μέσα στη ΒΡΩΜΑ και με μαθηματική ακρίβεια σε μία δεκαετία από σήμερα εξαίρεση θα αποτελούν οι δήμοι που θα κρατήσουν σε δημόσιο - δημοτικό έλεγχο δομές όπως η Καθαριότητα και το Πράσινο και όχι ο κανόνας. Σε εμάς εδώ ίσως πάρει μερικά χρόνια παραπάνω αλλά θα γίνει αφού και εμείς δικαιούμαστε ΚΑΘΑΡΗ πόλη και με περιποιημένο όσο πράσινο της έχει απομείνει και είναι αρκετό! 

  • Κάποια ονόματα Γενικών Γραμματέων Υπουργείων δεν μας άρεσαν και ιδιαίτερα και με μαθηματική ακρίβεια θα δημιουργήσουν πρόβλημα. Ας τους αφήσουμε να δείξουν πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ,  αφού το στενό περιβάλλον  του Κυριάκου Μητσοτάκη τους επέλεξε,  μάλλον γιατί δεν κατάλαβε τίποτα από το 28% των Ευρωεκλογών! 


  • Η κατάντια τοπικών επιχειρηματιών της πόλης μας δεν έχει πάτο , αφού καταδέχονται και φωτογραφίζονται με πρώην υποψηφίους εγκληματικών οργανώσεων του "πατριωτικού" χώρου  χωρίς ΑΙΔΩ. Προφανέστατα και δίκαιη η αγανάκτηση των αναγνωστών μας που μας έστειλαν τις σχετικές φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο προφανέστατα για να "διαφημίσουν" τα "δημοκρατικά" αισθήματα αυτών των επιχειρηματιών της πόλης μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...