ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Μαρία Κουρή, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης, στο Παρίσι στην Παγκόσμια Διάσκεψη για το Κλίμα

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Η Μαρία Κουρή, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης, στο Παρίσι στην Παγκόσμια Διάσκεψη για το Κλίμα


diask klima
Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, συμμετέχει με αντιπροσωπεία της, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γ. Πατούλη, στην Παγκόσμια Διάσκεψη για το Κλίμα, που φιλοξενείται στο Παρίσι.

Οι ηγέτες του κόσμου, ομάδες της κοινωνίας των πολιτών, επιχειρήσεις, εμπειρογνώμονες, άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, επιστήμονες αλλά και πολίτες έδωσαν ραντεβού στο Παρίσι για το COP-21, ένα συνέδριο ορόσημο των Ηνωμένων Εθνών, με σκοπό να συνάψουν μια νέα παγκόσμια συμφωνία για το κλίμα και να μοιραστούν δημιουργικές λύσεις και τρόπους, που θα αντιστρέψουν τα αρνητικά αποτελέσματά της κλιματικής αλλαγής στον πλανήτη.

Στην αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ, εκτός του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη, συμμετέχουν ο Δ. Καφαντάρης, Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ Γ. Ιωακειμίδης και Δ. Τσιαντής, ο Κ. Τζανακούλης, Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, η Μ. Ανδρούτσου, Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου και η Μαρία Κουρή, Δημοτική Σύμβουλος Ηλιούπολης.

Συγχαρητήρια στη συνάδελφό μου Κυρία Μαρία Κουρή, Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης για τη συμμετοχή της στην Παγκόσμια Διάσκεψη για το Κλίμα που φιλοξενείται στο Παρίσι.


Ο Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης

Κώστας Γ. Σεφτελής

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάχτε να αγοράσετε καμια λάμπα να βάλετε στο γήπεδο 5χ5 του Β' Ηλιούπολης (ΔΙΑΝΑ - ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ) και αφήστε τα ταξιδάκια στα Παρίσια.

Εκείνο το γήπεδο με το χορτάρι στην οδό Χρυσάφη, το Α' Γήπεδο Ηλιούπολης γιατί το έχετε ακόμα κλειστό; Δεν σας δίνουν άδεια καταλληλότητας; Ξεράθηκε το χορταράκι;

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ.