ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι "ζυμώσεις" συνεχίζονται και κάτι θετικό για την πόλη μας θα αποδώσουν!

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Οι "ζυμώσεις" συνεχίζονται και κάτι θετικό για την πόλη μας θα αποδώσουν!

 
Στέφανος Ξαρχουλάκος & Παναγιώτης Πάσχος 

Συνεχίζονται οι επαφές δύο ενεργών πολιτών της πόλης μας και εξαίρετων επιστημόνων,  με επίκεντρο πάντα μια διαφορετική προσέγγιση των θεμάτων που απασχολούν την πόλη μας. 

Ο συνεργάτης μας κος Παναγιώτης Πάσχος με πτυχίο κτηνιάτρου , που έχει βοηθήσει πολύ με τα φωτορεπορτάζ του το ιστολόγιό μας τους τελευταίους μήνες,  και ο οδοντίατρος και ενεργός πολίτης κος Στέφανος Ξαρχουλάκος με πάντα ενδιαφέρουσες προτάσεις και κυρίως προγραμματισμό των κινήσεων που πρέπει να γίνουν εάν πραγματικά θέλουμε η πόλη μας να αλλάξει σελίδα και να πάει Μπροστά, συναντήθηκαν σήμερα σε γνωστό κατάστημα εστίασης του δήμου μας. 

Δεν ήμασταν παρόντες σε αυτή την συνάντησή τους,  αλλά σίγουρα θα σας ενημερώσουμε σε μεταγενέστερη ανάρτησή μας για οτιδήποτε θετικό βγει από έναν κύκλο ζυμώσεων που έχει αρχίσει το τελευταίο διάστημα (μετά τις δημοτικές εκλογές) και θεωρούμε πως θα οδηγήσει σε κάτι θετικό για την πόλη μας. 

Φυσικά συζήτησαν και θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας αφού η πόλη μας και οι λύσεις στα προβλήματά της έχουν πάντα να κάνουν και με αποφάσεις της κεντρικής πολιτικής σκηνής που άλλωστε καθορίζει και το περίγραμμα μέσα στο οποίο κινείται ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: