ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το "φάντασμα" του ΠΑΣΟΚ ήταν εκεί σε μια απέλπιδα προσπάθειά του να εκπροσωπήσει έναν δημοκρατικό κόσμο που του έχει γυρίσει την πλάτη!!

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Το "φάντασμα" του ΠΑΣΟΚ ήταν εκεί σε μια απέλπιδα προσπάθειά του να εκπροσωπήσει έναν δημοκρατικό κόσμο που του έχει γυρίσει την πλάτη!!

Ελάχιστοι συνδημότες μας έδωσαν το παρών στην σημερινή επίσκεψη του προέδρου του "Κινήματος" κ. Νίκου Ανδρουλάκη στην Ηλιούπολη , ο οποίος πέρα από τις κορώνες του για την "κακιά" ΔΕΞΙΑ,  εξαπέλυσε μύδρους και κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του νέου της προέδρου κ. Στέφανου Κασσελάκη. 

Έδειξε ενοχλημένος (προδικάζοντας μια δικαστική απόφαση ) που θα μοιράσει τις έδρες των "Σπαρτιατών" στα υπόλοιπα κόμματα και τόνισε πως αναμένεται πως η ΝΔ θα έχει πάνω από 160 βουλευτές ξεχνώντας να πει πως και το δικό του κόμμα θα έχει όφελος από την διάλυση μιας  κοινοβουλευτικής ομάδας που ο ίδιος ο αρχηγός της κος Στίγκας την αποκάλεσε παλιότερα ΜΑΦΙΑ.  Έτσι αγκαλιά με αυτόν που επέτρεψε  στο ναζιστικό μόρφωμα "Σπαρτιάτες" , να καταθέσει στεφάνι  την 25η Μαρτίου στην εκδήλωση που διοργάνωσε η διοίκηση του δήμου στην "δημοκρατική"  πόλη μας,  είπε για ακόμη μια φορά τις ίδιες "εξυπνάδες" που θα τον οδηγήσουν όπως και στις βουλευτικές εκλογές να έχει μηδαμινή απήχηση σε ένα εκλογικό σώμα που έχει τελεσίδικα κρίνει όσους επί δεκαετίες λεηλάτησαν τα ταμεία του κράτους μας φτιάχνοντας βολεμένους πρασινοφρουρούς ( Τσοχατζόπουλοι , Μαντέληδες κ.ο.κ) και μικραίνοντας την πατρίδα μας στη διεθνή πολιτική σκακιέρα




Σε κάθε περίπτωση ο κος Ανδρουλάκης θα κατανοήσει στις 9 Ιουνίου , πως κόμματα όπως το δικό του θα πηγαίνουν από ήττα σε ήττα , και  δεν θα έχουν στο μέλλον θέση αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή μας, αφού ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ είναι λιγότερο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ και απείρως πιο δημοκρατικός από ένα κόμμα που έκανε την ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ σημαία του το 1981 , για να πείσει αφελείς και  κυρίως συμφεροντολόγους να το φέρουν σε θέση ευθύνης,  και να καταστρέψει οικονομικά την πατρίδα μας. 



Δεν πήγαμε φυσικά να υποδεχθούμε το χθες , που επισκέφθηκε την πόλη μας,  άρα δεν μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα εάν σε αυτή την εκδήλωση ενόψει ευρωεκλογών παρέστησαν και όσοι για δεκαετίες βολεύτηκαν στην ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ και ήρθαν το 2016 να μας το παίξουν Νεοδημοκράτες κάνοντας κωλοτούμπες που σε καμία περίπτωση δεν πρόλαβε και ΔΕΝ έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ που από την ίδρυση του υπήρξε φιλοευρωπαϊκό κόμμα και δεν πολιτεύθηκε ποτέ με συνθήματα του τύπου "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο". 



Το κόμμα που επί διακυβέρνησής του φυλακίστηκε ο ομογενής Έλληνας Φρέντι Μπελέρης φυσικά ήταν, είναι και θα παραμείνει λιγότερο πατριωτικό από την χειρότερη εκδοχή του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ! 

Η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ όσο οδεύουμε προς τις Ευρωεκλογές θα αυξάνει , γιατί όπως έλεγε και ο λαοπλάνος ιδρυτής τους "Το Ποτάμι δεν γυρίζει πίσω"!  

Για την πρωτιά της ΝΔ ακόμα και χωρίς την ουσιαστική συνδρομή όσων πάλεψαν για δεκαετίες για να έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης καρέκλα δεν την αμφισβητεί ουδείς! 

Το θέμα είναι και παραμένει πως έως την Δευτέρα ο αρχηγός της έχει την δυνατότητα να αποφασίσει και να τολμήσει να κάνει την κίνηση που δεν θα του δώσει απλώς μία ΝΙΚΗ αλλά έναν θρίαμβο ! 

Και ας ανησυχούν ήδη Γεραπετρίτης και Παπαδοπούλου για τις καρέκλες που κατέχουν χωρίς να τις τιμούν, αφού  αυτοί θα καρατομηθούν όταν τα αποτελέσματα των συμβουλών τους προς τον πρόεδρο θα τον οδηγήσουν σε μια απλή ΝΙΚΗ  στις προσεχείς ευρωεκλογές και όχι σε έναν ΘΡΙΑΜΒΟ,  και σε μικρές περιπέτειες αφού ακολουθεί και εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας , όπου και εκεί θέμα θα έχει ο νυν πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης εάν επιλέξει να ακούσει  τους λάθους συμβουλάτορες! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: