ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μία από τα ίδια και σήμερα κρυμμένες πινακίδες από ακλάδευτα δένδρα , αμάζευτα ογκώδη αναμένοντας τον ιδιώτη εργολάβο να βάλει τάξη στο πράσινο της πόλης αλλά και στο μάζεμα ογκωδών!

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Μία από τα ίδια και σήμερα κρυμμένες πινακίδες από ακλάδευτα δένδρα , αμάζευτα ογκώδη αναμένοντας τον ιδιώτη εργολάβο να βάλει τάξη στο πράσινο της πόλης αλλά και στο μάζεμα ογκωδών!




 Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Όχι πως θα συγκινηθεί και κανείς πέρασαν έτσι και αλλιώς 9 χρόνια Βαλασόπουλου και 4 Χατζηδάκη με την πόλη μας να αντιμετωπίζει τα ίδια ακριβώς προβλήματα χωρίς να βρεθεί λύση στα απλά και καθημερινά. Για μεγάλα έργα εμείς ως δήμος δεν περιμένουμε τίποτα αφού ποτέ οι διοικήσεις μας δεν τα κυνήγησαν,  άλλοι  δήμοι αναμένουν εμβληματικά έργα που θα αναβαθμίσουν την ζωή τους και θα προσφέρουν χιλιάδες θέσεις εργασίας. 

Και ο δήμος  (Ελληνικό - Αργυρούπολη) που  περιμένει πρωτίστως να γίνει η μεγάλη επένδυση  εδώ και πάνω από μία δεκαετία έχει λύσει τα μικρά και καθημερινά. 

Τα έργα της επένδυσης έχουν προγραμματιστεί και υπάρχει; και η σχετική χρηματοδότηση .    Εμείς δεν έχουμε προγραμματίσει και δεν αναμένουμε ΤΙΠΟΤΑ μεγάλο εκτός από το κλείσιμο εκατοντάδων τοπικών επιχειρήσεων όταν τελικά γύρω στα τέλη του 2027 ( το πιο σύντομο) ανοίξει τις πύλες του το καζίνο του Ελληνικού (θα έπρεπε να λειτουργεί από πέρισυ) μαζί με ένα Mall που όμοιο του δεν θα υπάρχει πουθενά στην Αττική. 

Για μια νέα πόλη 75.000 κατοίκων που είναι στο σχεδιασμό της μεγάλης επένδυσης του Ελληνικού εμείς που έχουμε ήδη συμπληρώσει το 50ο έτος της ηλικίας μας δεν προβλέπεται να το ζήσουμε , με δεδομένο πως όλα αυτά που σας περιγράψαμε πιο πάνω έχουν δρομολογηθεί πριν 20 χρόνια! 

Και η σύμβαση για αυτά έχει υπογραφεί από την συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου εάν την θυμάστε καν και θα είχαν ήδη ολοκληρωθεί εάν δεν είχε επιλεγεί αυτός ο ανάδοχος! 

Έχουμε και στον δήμο Δάφνης - Ελληνικού την αξιοποίηση της Πυρκάλ και εμείς στην Ηλιούπολη  θα μείνουμε με τα βατράχια του ρέματος Πικροδάφνης,  που έχει μετατραπεί σε ένα ανεξέλεγκτο ανοιχτό σκουπιδότοπο. 

Θα παραμένουμε να τιμούμε ιδεοληπτικούς που δεν άφησαν την χώρα μας να προχωρήσει ΜΠΡΟΣΤΑ και θα γεμίσουμε με συλλογικότητες "αλληλεγγύης" γιατί οι μη επενδύσεις φέρνουν ΦΤΩΧΕΙΑ και οι επιτήδειοι και οι επιτήδειες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και της ΑΚΡΑΣ ΔΕΞΙΑΣ παρακαλάνε για τέτοιες κρίσεις που είναι για αυτούς ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ. 

Έτσι "Άλλοι άνθρωποι" θα τζογάρουν σε στοιχηματικές εταιρίες και θα παίζουν φρουτάκια με την αφέλειά σας και η κρατικοδίαιτη Ελλαδική Εκκλησία θα προσεύχεται για να πάμε τουλάχιστον σε μια άλλη ζωή στον παράδεισο όταν φύγουμε από αυτόν τον μάταιο κόσμο που η ιδεοληψία των συνδημοτών μας, μας έχει καταδικάσει! 

Με συνθήματα Μένω Ηλιούπολη - Ψωνίζω Ηλιούπολη δεν στηρίζετε η τοπική επιχειρηματικότητα αφού στον καπιταλισμό είθισται οι πλούσιοι να επιλέγουν φθηνές αγορές και οι φτωχοί τις ακριβότερες έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί η λαϊκή ρήση "βοήθα με φτωχέ μου να μην σου μοιάσω"! 

Εμείς εδώ με αυτούς , που εκλέγει η πλειοψηφία των συνδημοτών μας να διοικήσουν την πόλη μας  θα "παλεύουμε" να περιορίσουμε τον χρόνο αναμονής για μάζεμα των κλαδεμάτων ( δεν θα μπορέσουν ποτέ να κάνουν το αυτονόητο δηλαδή να κόβονται και να μαζεύονται την ίδια ημέρα) και θα παρακαλάμε να μαζέψει η υπηρεσία καθαριότητας τα ογκώδη , ενώ  δεν απέχουμε και πολύ από το να μην μαζεύουν καθημερινά ούτε τους πράσινους κάδους και βρίσκοντας τους γεμάτους να γεμίζουμε με την "ελαφρότητα" που μας διακρίνει ως πλειοψηφία τους μπλε!  Οι καμπάνιες για την ανακύκλωση παραμένουν για να έχουν μεροκάματο τα ΜΜΕ που τις διαφημίζουν και ως κοινωνία θα πέφτουμε μονίμως από τα σύννεφα για ό,τι κακό μας συμβαίνει ενώ δεν θα αργήσει και πολύ να επαναληφθεί το παραμύθι πως μας ζηλεύουν οι ξένοι προφανώς για το ωραίο κλίμα μας ( πάει και αυτό χάλασε) και θέλουν το κακό μας! 











Για τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια φταίνε διοικήσεις που γέμισαν με πεύκα τον αστικό ιστό και φυσικά οι δημότες μας δεν μπορούν να φτιάχνουν τα πεζοδρόμιά τους κάθε τρεις και λίγο αφού δεν τους αφήνουν άτολμες δημοτικές διοικήσεις να απαλλαγούν από αυτά και να φυτέψουν κάτι που δεν θα τους ανάγκαζε να φτιάχνουν συνεχώς τα πεζοδρόμια τους. Αρκετοί συνδημότες μας έχουν καταφέρει να απαλλαγούν και έχουμε και δικαστικές αποφάσεις που τους αθώωσαν για την απόφασή τους να προστατέψουν τις περιουσίες τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: