ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στο δήμο Αγίου Δημητρίου κατέγραψε το ενθουσιώδες κλίμα με το οποίο υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη! (Βίντεο)

Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στο δήμο Αγίου Δημητρίου κατέγραψε το ενθουσιώδες κλίμα με το οποίο υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη! (Βίντεο)


Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Τον πρωθυπουργό της χώρας και πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκαν  σήμερα στον δήμο Αγίου Δημητρίου ο δήμαρχος της πόλης  κος Στέλιος Μαμαλάκης και πλήθος κόσμου,  με τον πρόεδρο της ΝΔ να εξηγεί το διακύβευμα των κρίσιμων Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. 

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με κατοίκους και πολίτες κάνοντας περιοδεία σε επιχειρήσεις της πόλης  ενώ συναντήθηκε και με τον δήμαρχο της περιοχής κ. Στέλιο Μαμαλάκη. 

Από νωρίς ο συνεργάτης μας Παναγιώτης Πάσχος ήταν στον Άγιο Δημήτριο , και κατέγραψε για εσάς το φωτορεπορτάζ  ενώ μετέφερε και σε εμάς το κλίμα αισιοδοξίας των Νεοδημοκρατισσών και των Νεοδημοκρατών της περιοχής,  για ΝΙΚΗ της ΝΔ στις κάλπες του Ιουνίου. 













Παναγιώτης Πάσχος - Ελεονώρα Μελέτη 



Τάσος Ευσταθίου - Κωνσταντίνος Κυρανάκης 

Από την πόλη μας  το παρών έδωσε  ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου με  στελέχη της παράταξής του ανάμεσα τους ο  κ. Νίκος  Τηλεβερίδη & ο  κ. Νίκος Διαμαντόπουλος. 






Δεν υπάρχουν σχόλια: