ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Φρέντι Μπελέρης υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ- Οι πιέσεις εντός και εκτός συνόρων προς τον πρωθυπουργό έπιασαν τόπο και το κόμμα της ΝΔ δεν πάει για απλή Νίκη αλλά για θρίαμβο στις κάλπες!

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Ο Φρέντι Μπελέρης υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ- Οι πιέσεις εντός και εκτός συνόρων προς τον πρωθυπουργό έπιασαν τόπο και το κόμμα της ΝΔ δεν πάει για απλή Νίκη αλλά για θρίαμβο στις κάλπες!


Σκεπτόμενος λογικά και κυρίως το συμφέρον της παράταξης , ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν άκουσε τις ασυναρτησίες της ηγεσίας του υπουργείου Εξωτερικών ( Γεραπετρίτης, Παπαδοπούλου) και κατεβάζει τον φυλακισμένο Δήμαρχο Χειμμάρας κ. Φρέντι Μπελέρη ως υποψήφιο στις προσεχείς Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του κόμματός μας. 

Έτσι τα δήθεν πατριωτικά κόμματα , θα αρκεστούν για ακόμη μια φορά  σε υποψηφίους που δεν έχουν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ στην πατρίδα τους , παρά κούφια λόγια από τον καναπέ τους,  την στιγμή που η ΝΔ θα έχει στο ψηφοδέλτιό της κάποιον με πραγματικούς αγώνες για τον Ελληνισμό. 

Ο ΔΕΞΙΟΣ που δεν έχει ανάγκη των "πατριωτισμό των κηραλοιφών" , τις προφητείες και ονειρώξεις  του Θεολόγου και προέδρου της ΝΙΚΗΣ κ.  Νατσιού , τους αποτυχημένους κατασκευαστές που θυμήθηκαν τον πατριωτισμό όταν χρεοκόπησαν , και τις σβάστικες όσων βρίσκονται στις φυλακές για συμμετοχή σε  εγκληματικής οργάνωση,  και όχι για την αγάπη τους και κυρίως τους αγώνες τους για την Πατρίδα,  έχει επιλογή πλέον στις Ευρωεκλογές και αυτή είναι να ψηφίσει τον ομογενή Έλληνα αγωνιστή Φρέντι Μπελέρη. 

Εκτός και κάποιοι νιώθουν εθνικιστές μαχαιρώνοντας και δολοφονώντας τον Παύλο Φύσσα , έχοντας στο πλευρό τους Αλβανούς , Ρώσους , Σέρβους και κάθε καρυδιάς ποινικό , που αναζητά ευλογία για τα εγκλήματα που διαπράττει από φανατικούς Μητροπολίτες που έχουν μπερδέψει τον Χριστιανισμό,  με τα μεροκάματα. 

Κάποιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές τάχα πατριωτικών κομμάτων που δεν έχουν εκπληρώσει ούτε την στρατιωτική τους θητεία,  είναι πλέον δύσκολο να πείσουν την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Εθνικιστών που θα στείλουν με την ψήφο τους τον Φρέντι Μπελέρη στο Ευρωκοινοβούλιο όσο πολιτικοί τυχοδιώκτες και πατριώτες του "μεροκάματου" , θα προσπαθούν να πείσουν αφελείς πως εκπροσωπούν τάχα έναν χώρο που διαχρονικά μέσα από την παράταξη της ΝΔ βρίσκει ισχυρή φωνή,  και μεγαλώνει την πατρίδα μας . 

Τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα είναι ο πατριωτισμός,  για αυτό προσοχή στις κάλπες μην δώσετε ΔΥΝΑΜΗ με την ψήφο σας σε όσους διαχρονικά ευτέλισαν τον Εθνικισμό στην πατρίδα μας. 

Άλλωστε εάν ήταν αυτοί Εθνικιστές θα κατέβαζαν τον Μπελέρη στα ψηφοδέλτια τους , αντί τους ΤΖΑΜΠΑ "πατριώτες" και ΜΑΓΚΕΣ που σας προτείνουν να υπερψηφίσετε! 

Τελικά αυτοί κάνουν τεμενάδες σε Ερντογάν και Ράμα  και όχι ο Μητσοτάκης και η ΝΔ !

Αυτοί είναι που  δεν κρύβουν τον θαυμασμό τους για τον δικτάτορα Πούτιν , Άσαντ και λοιπούς ! "Ηγέτες" της φακής όπως και οι ίδιοι  που μόλις είδαν τον Αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή εγκατέλειψαν  το αγαπημένο του Ιράν που τροφοδοτεί με στρατιωτικό εξοπλισμό και χρήματα τους γνωστούς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ που κάποιοι και από τα δύο άκρα θεωρούν πατριώτες που τάχα αναζητούν πατρίδα! 

Αυτοί δεν αναζητούν πατρίδα αλλά να εξαφανίσουν έναν λαό , που εδώ και 2024 χρόνια έχει αποδείξει ιστορικά  πως μπορεί και τα καταφέρνει όχι μόνο να επιβιώσει,  αλλά και να δημιουργήσει ένα σύγχρονο δυτικό κράτος με επιτεύγματα πολύ μεγάλα εάν τα συγκρίνει κανείς με το μέγεθός του! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: