ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ούτε ιδιοκτήτης καμίας εταιρίας σε Ελλάδα ή εξωτερικό είναι , αλλά ούτε σπούδασε νομικά σε οιοδήποτε πανεπιστήμιο του δυτικού κόσμου

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Ούτε ιδιοκτήτης καμίας εταιρίας σε Ελλάδα ή εξωτερικό είναι , αλλά ούτε σπούδασε νομικά σε οιοδήποτε πανεπιστήμιο του δυτικού κόσμου



Και άλλη συνδημότισσά μας είχε την "φαντασία" πως σπούδασε νομικά και της το "λύσαμε" το πρόβλημά της. Ο κος Δημήτρης  Μωραίτης ο υμνητής διεθνών και εγχώριων δικτατόρων και ρατσιστής φαντάζεται "περγαμηνές" που δεν έχει. 

Και κατηγορεί τον δημοσιογράφο κ. Σταύρο Μαρίνη για έλλειψη σπουδών και ενασχόλησης με την δημοσιογραφία ο οποίος έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο σε κοινή θέα και τους τίτλους σπουδών του , αλλά και τους εργοδότες του,  σε όλα τα ΜΜΕ από τα οποία έχει περάσει.

Όλοι οι εργοδότες του  είναι εν ζωή , και μπορούν να διαβεβαιώσουν για  την απόλυτη αφοσίωσή του στο λειτούργημα που υπηρετεί. 

Εάν δεν το υπηρετούσε και έκανε απλώς δημόσιες σχέσεις ίσως ήταν καλύτερο για τον ίδιο,  αλλά εσείς ακόμα θα θεωρούσατε ως αλήθειες τα ψέματα που σας αραδιάζουν οι διάφοροι "Σώρρες" της πόλης , που είναι σε αφθονία. 

Δεν σέβονται ούτε ζωντανούς  αλλά ούτε πεθαμένους και με απίστευτο τυχοδιωκτισμό προσπαθούν να σας πείσουν πως ανήκουν σε οικογένειες και "τζάκια",  με τα οποία δεν έχουν ουδεμία απολύτως σχέση,  αγιοποιώντας ακόμα και όσους έχει καταδικάσει αμετάκλητα η Ιστορία. 

 Τα φασιστοειδή της πόλης , άξιοι συνεχιστές του "Αρτέμης Σώρρας" και συνοδοιπόροι των "Κασιδιάρηδων" , προσπαθούν αυτή την περίοδο να σας πείσουν πως άλλαξαν , πως ενδιαφέρονται για τα δικά σας προβλήματα,  και θέλουν να "υποκαταστήσουν" πάντα για προσωπικό όφελος θεσμούς που είναι η αλήθεια πως δεν λειτουργούν με την αμεσότητα που συνάδει με ένα κράτος που ανήκει στον δυτικό κόσμο. 

Οι εποχές ευνοούν τους "Μεσσίες" κάθε είδους , αφού κάθε απελπισμένος αναζητεί ελπίδα και πέφτει θύμα του οιοδήποτε τυχοδιώκτη - απατεώνα που αμφισβητήσει ακόμα και  την κοινή λογική. 

Δεν ξέρουμε γιατί κάποιοι εξακολουθούν και σας μιλάνε για μη ύπαρξη πανδημίας , για ασφάλεια στην κοινωνία χωρίς ύπαρξη αστυνομίας , και για λεφτά που "θα πέσουν από ελικόπτερο",  αλλά εμείς προφανέστατα και δεν θα γίνουμε συνοδοιπόροι κανενός "δόγματος".  

Με γνώμονα την λογική , και με μοναδικό μας "όπλο" ακριβή στοιχεία,  πορευτήκαμε και θα πορευθούμε και στο μέλλον. Έτσι όταν ο άλλος υποτίθεται πως θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά πρέπει να μην κρύβει ούτε τα πιστεύω του,  αλλά ούτε τις ιδιαιτερότητές του. Δεν πάει ο ίδιος για παπάς, αλλά δεν μπορεί και να διασύρει ιερείς μιλώντας ανάρμοστα για αυτούς , χωρίς να προσκομίζει έστω μισό στοιχείο. 

Για τον υβριστή μας κ. Μωραίτη , θα ασχοληθούμε διεξοδικά  και στο μέλλον αφού δεν θα περιμένουμε να δούμε τις ερπύστριες για να καταλάβουμε τι πρεσβεύει , ούτε προφανώς έχουμε κανέναν λόγο να φοβόμαστε ένα χθες που αποζητάει εκδίκηση , για την αμετάκλητη ήττα του πριν από  70 και χρόνια. 

Χρέος μας είναι να μελετούμε την Ιστορία μας,  που έχει γραφτεί και μελετηθεί από εκατοντάδες εκπαιδευτικά ιδρύματα του δυτικού κόσμου, και να μην αναπαράγουμε εικασίες και συνειδητά ψέματα όσων ακόμα και σήμερα θεωρούν πως ο Ελληνισμός μπορεί και πάλι να μεγαλουργήσει βασιζόμενος σε ΜΥΘΟΥΣ ,  και την ΑΠΟΛΥΤΗ βαρβαρότητα της Ανατολής,  την οποία η χώρα μας δεν έχει αποβάλλει πλήρως. 

Δεν θα ζήσουμε νέες "Μικρασιατικές καταστροφές" επειδή κάποιοι φαντάζονται την χώρα μας μόνη και απομονωμένη,  και αυτούς σε θέσεις ευθύνης. 

Θα ορθώσουμε το ανάστημα μας,  στους φιλοχουντικούς και τους Σταλινοφασίστες της πόλης μας , και δεν θα αναμένουμε ως "πρόβατα επί σφαγή" να τους δούμε σε θέσεις ευθύνης , για να ξυπνήσουμε. 



Επανήλθαν τα φασιστοειδή του Μωραίτη - Όχι δεν απάντησαν για τις ανύπαρκτες επιχειρήσεις του Δημήτρη Μωραίτη ούτε φυσικά είχαν κάτι να πουν για τις φιλοδικτατορικές του απόψεις


Στα τέσσερα και πάλι ο Δημήτρης Μωραίτης μετά την σφαλιάρα από τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου προσπαθεί να δικαιολογήσει τα ψέματά του

Η πλαστή διαπίστευση του Δημήτρη Μωραίτη επί Καραμανλικής ΝΔ στο Υπουργείο Εξωτερικών - Πλαστή και "πέτσινη" και αυτή σαν του κ. Φουρθιώτη ο οποίος τουλάχιστον έχει ένσημα του ΕΔΟΕΑΠ αφού έχει δουλέψει και δουλεύει στον δημοσιογραφικό χώρο

Επίκαιρο λόγω της ημέρας- Τι είχε δηλώσει για τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κώστα Δελλαπόρτα ο Δημήτρης Μωραίτης

Η Θέση της Ηλιούπολης κ. Δήμου γράφει μόνο συκοφαντίες και τίποτα με στοιχεία - Άλλη μια ΨΕΥΔΗ "αποκάλυψη" από τους συκοφάντες του ιστολογίου του κ. Μωραίτη

Συνεχίζουν οι "ψεκασμένοι" του Μωραίτη να φαντάζονται ρουμάνες και fake προφίλ στο facebook - Συνεχίζει η Κική Παρασκευά απαντάμε εάν και δεν το οφείλουμε εμείς

Ο "δημοκράτης" Δημήτρης Μωραίτης ποστάρει την Ελλάδα που ονειρεύεται

Όχι φασίστα Μωραίτη δεν μας λείπουν τα ένσημα εσένα σου λείπει ο ανδρισμός να παραδεχτείς την ιδιαίτερότητά σου πριν σε βγάλουμε στην φόρα εμείς

ΥΓ:  Τελευταίο "επίτευγμα" του κ. Μωραίτη δύο σειρές "συνέντευξη" στην φιλοχουντική "Εστία" που χρησιμοποιεί καθαρεύουσα , και έχει υμνήσει όλους τους ΜΑΥΡΟΥΣ δικτάτορες!
 
Παρόλο που έχει αγοραστεί από τον όμιλο Φιλιππάκη, η εφημερίδα "Εστία"  παραμένει ό,τι πιο φασιστικό υπάρχει στον Ελληνικό Τύπο, και  μαζί με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ που ίδρυσε ο καταδικασμένος εκβιαστής Γρηγόρης Μιχαλόπουλος δεν πουλάνε ούτε 500 φύλλα την ημέρα



Δεν υπάρχουν σχόλια: