ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με αφορμή την άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού θυμηθήκαμε τους δικούς μας "λαγούς" που κάποιοι επικεφαλής παρατάξεων έβγαζαν από τα καπέλα τους!

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Με αφορμή την άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού θυμηθήκαμε τους δικούς μας "λαγούς" που κάποιοι επικεφαλής παρατάξεων έβγαζαν από τα καπέλα τους!

 

Το ιστολόγιο αυτό δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου και φυσικά δεν καταπίνει αμάσητα όσα του σερβίρουν. Δεν χρωστάει ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ,  και για τον λόγο αυτό κρατιέται ακόμα σε υψηλή θέση στις δικές σας προτιμήσεις , ακόμα και όταν τα βάζει δικαίως με όσους διαχρονικά ζουν ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ σας. 

Και είναι πολλοί σε αυτή την πόλη που επιβιώνουν πουλώντας σας διαχρονικά φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Με αφορμή λοιπόν την άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή ( ανεξάρτητου πλέον) Γιάννη Λαγού επειδή ανήκε στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής , θυμηθήκαμε τον εδώ ομοϊδεάτη του. 

Στο φύλλο της εφημερίδας του τάχα θιγόμενου  ΦΑΣΙΣΤΑ Δημήτρη Μωραίτη διαβάζουμε όπως βλέπετε: 


Βλέπετε πως οι φασίστες αποκαλούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  ως ανερχόμενη πολιτική δύναμη, και πως ο εκλεκτός της Κούλας και του Δήμου (των άθλιων αυτών υποκειμένων που βρωμίζουν διαδικτυακά τις ομάδες του facebook με τον έκδηλο ρατσισμό τους)  Δημήτρης Μωραίτης ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ σύμφωνα με όσα οι ίδιοι στην εφημερίδα τους γράφουν τις βασικές θέσεις των εγκληματιών ! Τις βασικές θέσεις των ΝΑΖΙ , τις βασικές θέσεις της εγκληματικής οργάνωσης των σκουπιδιών αυτών που δήλωναν Εθνικιστές και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ τελικά από αυτούς που με τις παρακολουθήσεις, τα ΗΧΗΤΙΚΑ ντοκουμέντα και την απαράμιλλη ΠΙΣΤΗ για την ΠΑΤΡΙΔΑ τους τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί τους έσυραν στα δικαστήρια και πέτυχαν να καταδίκασουν τους ΜΙΣΟΥΣ,  αφού για ακόμη μια φορά η Ελληνική Δικαιοσύνη βρέθηκε κατώτερη των περιστάσεων. 

Μια Δικαιοσύνη που επί 7 ολόκληρα χρόνια "κάλυπτε" την εγκληματική οργάνωση , μια Δικαιοσύνη που και πάλι προβληματίζει αφού σε άλλη περίπτωση που θα εκδικαστεί μάλλον αρχές του 2022 προσπαθεί να αφαιρέσει από την ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ νόμιμες παρακολουθήσεις της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών που αποτελεί διαχρονικά τον μεγάλο εγγυητή της Αστικής Δημοκρατίας στη χώρα μας,  αφού ξεβρωμίζει τον τόπο από όσους θεωρούν πως μπορούν να εγκαθιδρύσουν στη χώρα μας "δημοκρατία" αλά Πούτιν! 

Ο κ. Μωραίτης ΕΙΝΑΙ πιο ΣΑΠΙΟΣ από τον χειρότερο δημοτικό σύμβουλο που έχει εκλεγεί ποτέ σε αυτή η πόλη , και ΦΑΣΙΣΤΑΣ όπως οι διάφοροι "λαγοί" που τραμπούκιζαν , πουλούσαν προστασία σε νυκτερινά μαγαζιά και έκαναν μεγάλους σταυρούς στις Εκκλησίες ως "καλοί χριστιανοί" δίπλα σε ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ Αρχιμανδρίτες. 

Και βέβαια οι φασίστες στην πόλη δεν εξαφανίστηκαν.  Κάποιοι άλλωστε όπως ο κ. Γαυγιωτάκης ξεδιάντροπα αποδίδουν ΤΙΜΕΣ (σε κοινή θέα διαδικτυακά)  σε καθάρματα φασίστες όπως ο Ιωάννης Μεταξάς και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος , ΚΑΙ απλώς αναμένουν έναν ακόμα ΛΟΧΙΑ για να υπηρετήσουν! 

Από την άλλη πλευρά οι Σταλινικοί της πόλης αναπολούν τον "πατερούλη" τους και μάχονται αυτούς που τους "ΞΕΚΩΛΙΑΣΑΝ" και θα το πράξουν και πάλι. Σε αυτούς που χρωστάμε πως γλιτώσαμε τους σοσιαλιστικούς - κομμουνιστικούς "παραδείσους",  σε αυτούς που η σύγχρονη Ελλάδα οφείλει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , και όσες μέρες ευημερίας και ΕΙΡΗΝΗΣ μας χάρισαν οι σύμμαχοί μας που πάντα στα δύσκολα είναι στο πλάι μας. 

Αυτοί που δεν μας άφησαν αβοήθητους και μας στήριξαν στρατιωτικά την περίοδο 1946-1949 , αυτοί  που δεν μας άφησαν να χρεοκοπήσουμε άτακτα το 2010-, αυτοί που μας έστειλαν το εμβόλιο κατά της covid-19 , αυτοί που μας απάλλαξαν από την Ναζιστική συμμορία και που χωρίς τις δικές τους πιέσεις οι Λαγοί θα καμώνονταν ακόμα τους "πατριώτες"! 

Και φυσικά οι Ναζί της πόλης μας τον Ιανουάριο του 2015 ήταν 2.261 όπως βλέπετε στον παρακάτω πίνακα για να μην έχουν και κάποιοι αυταπάτες περί δημοκρατικής πόλης,  προσθέστε και τους υπόλοιπους ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ και το μείγμα υπάρχει,  για όσους εθελοτυφλούν και θεωρούν πως μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι χωρίς την βοήθεια των συμμάχων μας. 


 


Όλοι αυτοί συγκρατούνται όχι φυσικά από ένα στρατό και από ενστόλους που άνετα υπηρετούν τον κάθε καραβανά πραξικοπηματία,  αλλά επειδή γνωρίζουν πολύ καλά πως θα έχουν το ίδιο τέλος με τους Απριλιανούς πραξικοπηματίες. 

Οι "λαγοί" της Ηλιούπολης προφανέστατα και έχουν ενοχληθεί από την 8χρονη διαδικτυακή μας παρουσία αφού κατανοούν πως δεν είμαστε του δόγματος "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια" και δεν χαριζόμαστε σε κανέναν από όσους επιβουλεύονται έστω και λεκτικά την Αστική μας Δημοκρατία. 

Δύναμη μας η γνώση και οι πληροφορίες για την ΔΙΑΦΘΟΡΑ τους,  την οποία εμείς δεν "καλύπτουμε" όπως ατυχώς έπραξαν συνάδελφοί μας που θεώρησαν πως με μισές κουβέντες θα τα έχουν καλά με όλους και πως θα προστατευθούν! 

Αυτά δεν γίνονται αγαπητοί. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ασφάλειά μας είναι η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ώστε να μπορούν και όσοι παρακολουθούν να έχουν στοιχεία και όχι εικασίες για το τι πρεσβεύει ο κάθε "κακομοίρης" που βγήκε να το παίξει "ορφανός" και αδικημένος ενώ  υπηρετεί και στηρίζει τον ΑΠΟΛΥΤΟ φασισμό. 

Με θιγμένες "πουτάνες" και τρομοκρατημένους από την ΑΛΗΘΕΙΑ,  εμείς δεν τα πάμε καλά και φυσικά απεχθανόμαστε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων συναγελάζονταν με τον ΡΑΤΣΙΣΤΗ και ΦΑΣΙΣΤΑ Δημήτρη Ι.  Μωραίτη,  και έκρυβαν πάντα τους δικούς τους σκελετούς στην ντουλάπα! 

Κάποτε ένας συναγωνιστής κάπου στο 2012 είχε πει στον Λαγό πως θα έχει άσχημο ΤΕΛΟΣ , και τότε τα πρωτοπαλίκαρά του γέλαγαν ενώ απέτυχαν και σε "καταδρομική" σε οικία γνωστού στελέχους του εθνικιστικού χώρου σε δήμο των Νοτίων Προαστίων. Τότε η εφημερίδα των φασιστών είχε βγει και έγραφε πως τους παρακολουθούσαν από την CIA! και πως τάχα οι ζωές τους κινδύνευαν ενώ ήταν απλά Έλληνες πατριώτες! Τελικά σκότωσαν τον Παύλο Φύσσα και μερικούς μετανάστες τα "αθώα" θύματα που είχαν δεχθεί την επίθεση των "ξένων" δυνάμεων και έχασαν και τα νόμιμα περίστροφά τους , αφού κάποιοι επίορκοι αστυνομικοί τους είχαν βγάλει άδειες οπλοφορίας. Πρόσφατα ένα τέτοιο "μπουμπούκι" της ΕΛ.ΑΣ συμπεριληφθεί στη δικογραφία της υπόθεσης για την εγκληματική οργάνωση  Μάλαμα- Παπαχρήστου!  




Οι ίδιοι που τότε έψεγαν τις ξένες δυνάμεις προστρέχουν προς την λάθος κατεύθυνση μέσα από τις φυλακές σε μια απέλπιδα προσπάθειά τους να αθωωθούν στο Εφετείο,  έως τότε και με δεδομένο πως η χώρα χρειάζεται επανεκκίνηση και φυσικά σταθερότητα θα τους ακολουθήσουν και άλλοι στα κελιά τους αφού προφανέστατα και δεν είναι διατεθειμένη να "αυτοκτονήσει" η Αστική μας Δημοκρατία για να ικανοποιήσει γεννημένους εγκληματίες! Μάλιστα είναι τόσο αφελείς οι Χρυσαύγουλοι που θεωρούν πως μιλώντας από πακιστανικά κινητά δεν γνωρίζουν αυτοί που πρέπει με ποιες πρεσβείες συνομιλούν και ποια πολιτικά πρόσωπα που ζέχνουν Ρωσοφιλία! Υπομονή και μέχρι το Εφετείο θα έχουν μαζέψει και άλλα αδικήματα! 

Δεν ξέρουμε πόσο αστείο θεωρεί ο κος Μωραίτης το γεγονός πως τον έχουμε αναδείξει εκτός από ΨΕΥΤΗ - ΡΑΤΣΙΣΤΗ και πλαστογράφο και τι θεωρεί αυτός πως πετυχαίνει διαφημίζοντας μέσω της Κούλας και του Κώστα  το τάχα "αναξιοπαθές" παρελθόν του. 

Εμάς πάντως δεν μας συγκινούν οι δακρύβρεκτες ιστορίες "επιτυχίας" κανενός φασίστα και φυσικά μας είναι κουραστικό να απαντάμε σε ανθρώπους χωρίς καμία ΗΘΙΚΗ που μιλάνε στα τηλέφωνα εμπλέκοντας ανθρώπους που δεν τους φταίνε. 

Συνεχίζεται... Όταν το μακρινό 2012 κάποιοι τωρινοί επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων φιλοξενούσαν στα ΜΜΕ που διέθεταν και διαθέτουν ασχολίαστες τις ρατσιστικές κορώνες του φασίστα Δημήτρη Μωραίτη. Πως ο "λαγός" Μωραίτης παρουσιάζονταν προεκλογικά και εξαφανίζονταν αφού δεν είναι άνδρας για να τηρεί αυτά που γράφει . Θα κατέβω έλεγε στις δημοτικές εκλογές και την έκανε για Μύκονο,  γιατί μόνο για εκεί κάνει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: