ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με μια απλή αναζήτηση στο Google ο καθένας μπορεί να καταλάβει το ψέμα του θηλυπρεπή Δημήτρη Μωραίτη - Συκοφάντης είναι ο ίδιος και το γνωρίζουν πολύ καλά όλες και όλοι

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Με μια απλή αναζήτηση στο Google ο καθένας μπορεί να καταλάβει το ψέμα του θηλυπρεπή Δημήτρη Μωραίτη - Συκοφάντης είναι ο ίδιος και το γνωρίζουν πολύ καλά όλες και όλοι

 


Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο το σημερινό ψέμα του Φασίστα Δημήτρη Μωραίτη,  που μετά το "ξεβράκωμά" του από εμάς και την αποκάλυψη πως ούτε δικηγόρος είναι και ούτε νομικά έχει σπουδάσει αλλά κοινός  συκοφάντης  και φασιστοειδή που  και έχει "ρίξει" ήδη δύο ιστολόγια για να αποφύγει τις νομικές συνέπειες ανακάλυψε ΣΥΛΛΗΨΗ μας για συκοφαντική δυσφήμιση!   Το εν λόγο "φρούτο" , λοιπόν η "συκιά"  "ανακάλυψε" φωτογραφία που είναι σε κοινή θέα στο διαδίκτυο και την ανεβάσαμε εμείς εξηγώντας τους λόγους εδώ   στο ιστολόγιο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ (αφορά υπόθεση του 2009) του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη . Βγήκε λοιπόν διαδικτυακά μέσα από την "Λάσπη" της Ηλιούπολης να ΠΕΙ ένα νέο ΨΕΜΑ για να καλύψει  ΓΕΓΟΝΟΤΑ που τον αφορούν και θα μάθει όλη η ΠΟΛΗ , ό,τι και εάν κάνει. 

Την σπουδαία ανακάλυψη την βρήκε στο ιστολόγιο του συναδέλφου και δημοσιογράφου της εφημερίδας "Ντοκουμέντο" (τότε με τον Κώστα Χαλκιαδάκη δουλεύαμε μαζί) και αφορά περίπτωση ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ για την οποία φυσικά και οι υπεύθυνοι μπάτσοι τιμωρήθηκαν με πειθαρχικές ποινές,  για παράβαση καθήκοντος. 

Δικηγόρος μου στο δικαστήριο αυτό ήταν ο κος. Μάκης Βορίδης,  σήμερα υπουργός Εσωτερικών που ήταν άλλωστε και ο δικηγόρος του ιστολογίου ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ. 

Βάζουμε και στο θηλυπρεπή Δημήτρη Μωραίτη το ΠΟΙΝΙΚΟ μας ΜΗΤΡΩΟ και βέβαια τον καλούμε να μας μηνύσει αφού αυτό το κείμενο εμείς το υπογράφουμε και δεν θα τον παιδέψουμε να μας αναζητήσει , εάν θεωρεί πως τον συκοφαντούμε επειδή λέμε την ΑΛΗΘΕΙΑ για πράγματα για τα οποία ο ίδιος δεν έχει ΚΑΜΙΑ απάντηση. 


Τον καλούμε λοιπόν να επανορθώσει για το ΜΕΓΑΛΟ αυτό ΨΈΜΑ του ή να παρουσιάσει την υποτιθέμενη  ΚΑΤΑΔΙΚΗ μας , αφού είναι ΔΗΜΟΣΙΟ έγγραφο και μπορεί να το πράξει χωρίς ποινικές συνέπειες. Δεν θα το κάνει γιατί ΚΑΤΑΔΙΚΗ μου δεν υπάρχει για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης όπως αναφέρει στο κατάπτυστο κείμενό του. 

Ξέραμε και όχι μόνο εμείς αλλά και όλες και όλοι που τον γνωρίζουν προσωπικά την "ιδιαιτερότητα" του και τον χαμηλό δείκτη νοημοσύνης του. 

Όλες και όλοι μάθατε για τις ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ αντιλήψεις του , που διακινεί άλλωστε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεωρώντας πως "πουλάνε" . 

Ο φουλαράκιας και θηλυπρεπής λοιπόν κ. Μωραίτης μπορεί να μας μηνύσει εάν θέλει για τους χαρακτηρισμούς,  και εμείς όπως πάντα στα 25 χρόνια της δημοσιογραφικής μας καριέρας έχουμε τον τρόπο να αποδεικνύουμε στα δικαστήρια την ΑΘΩΟΤΗΤΑ μας . Άλλωστε οι χαρακτηρισμοί μας είναι απολύτως αιτιολογημένοι και όχι αόριστοι σαν τα δικά του περί δήθεν αρρώστιας μου. Και βέβαια ας προσέχει τους φίλους του γιατί τον έχουν ΗΔΗ δώσει εδώ και καιρό από το 2014 συγκεκριμένα. 

Και βέβαια τους όποιους ενδοιασμούς είχαμε , επειδή τυγχάνει να έχουμε και 1-2 κοινούς γνωστούς τους αφήνουμε στην άκρη αφού δεν μας αφορά η προσωπική του ζωή σε καμία περίπτωση αλλά θεωρούμε απαράδεκτο κάποιος να κρύβει τι πραγματικά είναι και να το παίζει κατά φαντασίαν υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας. 

Τον ευχαριστούμε λοιπόν που μας θύμισε την δική μου σύλληψη , είναι και επίκαιρο άλλωστε πως και εμείς είχαμε πέσει θύματα αστυνομικής αυθαιρεσίας ,  όπως βέβαια και πολλοί άλλοι αφού όπως έχουμε γράψει πολλές φορές και από εδώ η ΔΙΑΦΘΟΡΑ στην ΕΛ.ΑΣ είναι στο κόκκινο και η μόνη περίοδος που αποτάχθηκαν αστυνομικοί από το σώμα χωρίς να πάρουν συντάξεις ήταν αυτή του 2012-2015 επί κυβερνήσεως Αντώνη Σαμαρά. Σήμερα η αστυνομική αυθαιρεσία και οι μπάτσοι σερίφηδες στριμώχνουν με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους μια κυβέρνηση που εάν δεν απαλλαγεί από δαύτους θα υποστεί σημαντική φθορά αφού ο κόσμος βαρέθηκε να ΜΗΝ τιμωρείται κανείς. Και στην δική μου περίπτωση βέβαια οι δύο αστυνομικοί ισχυρίστηκαν πως προπηλακίστηκαν κάτι προφανώς που δεν απεδείχθη αλλά τους βοήθησε ώστε να έχουν ελάχιστες επιπτώσεις στην υπηρεσία τους. 

Βέβαια επειδή αναμένονται και κάποιες δικαστικές αποφάσεις μέχρι το τέλος του έτους, θεωρούμε πως η ΕΛ.ΑΣ θα απαλλαγεί και από άλλα "σκουπίδια" που φιλοξενεί στις τάξεις της. 

Αναλυτικά είχαμε παρουσιάσει το 2009 και το θέμα και την δική μου σύλληψη και φυσικά δεν θα ήταν ΠΟΤΕ δυνατόν να τιμωρηθώ για αντίσταση κατά της αρχής που ήταν το "αδίκημα" που ισχυρίστηκαν οι μπάτσοι πως τέλεσα αλλά ούτε ποτέ έχω καταδικαστεί για κανένα αδίκημα πόσο μάλλον για συκοφαντική δυσφήμιση. Άλλωστε η συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου είναι κακούργημα και οι ελάχιστες ποινές μεγάλες ώστε να μου επιτρέπουν να σας παρουσιάζω ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΗΔΕΝ όπως είναι και μηδενική αξιοπιστία των φασιστών και των ρατσιστριών που με παιδεύουν επειδή απλώς ασκώ το λειτούργημά μου. 

Αυτό που δεν μου επιτρέπει να ΣΙΩΠΩ για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μου και που φυσικά είναι και ο λόγος δημιουργίας αυτού του τοπικού ιστολογίου που ήρθε να για να ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕΙ και να χτυπήσει την υποκρισία στην πόλη μας. Εάν καταστρέψαμε και μερικές πολιτικές καριέρες δεν πειράζει πάντα υπάρχουν αυτοί που ακολουθούν και τους λαϊκιστές , τους καιροσκόπους και τους ανήθικους ας κάνουν υπομονή ή ας προσπαθήσουν να μας "τελειώσουν" με μαφιόζικες μεθόδους όπως τον Γκιόλια το 2010 με "χάδια" και με ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ μπροστάρηδες εμείς όπως και πολλοί άλλοι δεν τρομάζουμε. 

Η ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ λοιπόν που το παίζει "βιασμένη" και θιγμένη και λάσπωσε  με τα ιστολόγιά της αρκετούς σε αυτή την πόλη (κάποιοι "το άξιζαν" αλλά ο τρόπος δεν ήταν ο σωστός και δεν έφερε αποτέλεσμα αφού με ψευδή στοιχεία δεν ασκείς κριτική αλλά απλώς κρύβεις τα δικά σου λάθη) , δεν κατάλαβε πως η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν μπορεί παρά να ΛΑΜΨΕΙ. 

Επειδή λοιπόν εμείς δεν έχουμε τίποτα απολύτως να κρύψουμε , καλούμε τον Δημήτρη Μωραίτη να βγάλει στοιχεία για τα δήθεν ΠΤΥΧΙΑ του . Όχι πως δεν θα είναι φασίστας και εάν έχει έστω και μισό. 

Να μας πει επίσης  την άποψη του για τους ομοφυλόφιλους ιερείς 

Να μας πει επιτέλους ποια επιχείρηση έχει ο ίδιος στο όνομά του στο εξωτερικό και γιατί δεν έχει εγγραφεί στην αρμόδια ΔΟΥ Εξωτερικού όπως όλες και όλοι οι Έλληνες που επιχειρούν έξω από τα σύνορα της χώρας μας. 

Να μας πει εάν γνωρίζει την κα. Τερζή (η ίδια έχει δηλώσει σε εμάς πως δεν τον ΞΕΡΕΙ) και γιατί άφησε σε ΜΜΕ που του ανήκει να διασύρεται το όνομα της. Αφού προφανώς και δεν θα επέλεγε ένα θηλυπρεπή ΦΑΣΙΣΤΑ ούτε καν  για φίλο . Πόσο μάλλον για γκόμενο ή για σύζυγο (εδώ γελάμε) όπως το ρεπορτάζ του έλεγε πως θα την δούμε και πρώτη ΚΥΡΙΑ της πόλης μας! Εννοώντας πως ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ θα κατέβαινε στις εκλογές και θα έβγαινε και ΔΗΜΑΡΧΟΣ. 

Και βέβαια για τις ασυναρτησίες που έχει γράψει για ένα σωρό συνδημότες μας απάντησε ο λαός της Ηλιούπολης αφού κάποιοι είναι ήδη ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ. Κάποιοι το άξιζαν κάποιοι όχι αλλά οφείλουμε όλες και όλοι να σεβαστούμε την ετυμηγορία του λαού που με την ψήφο του έδωσε στην παράταξη του Γιώργου Χατζηδάκη τα ηνία του δήμου έως και το 2023. 

ΥΓ: Επειδή με έκπληξη είδαμε και κάποιους στρουμπουλούς συνδημότες μας να δηλώνουν "επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι" στο προφίλ του στο facebook του προτείνουμε να τους πάρει για μάρτυρες στο δικαστήριο αφού είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι για ψευδομάρτυρες,  και για τον λόγο αυτό  διαφημίζουν οι ίδιοι την ιδιότητά τους ανερυθρίαστα. 

Τέλος ας καλέσει και τον κ. Σπύρο Ρεβύθη στο δικαστήριο αυτό αφού με την παρουσία του θα έχει να συνεισφέρει πολλά στην τάχα "κακοποίηση" που υπέστη από εμάς που απλώς κάνουμε την δουλειά μας γράφοντας ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. 

Όσο για το περιοδικό που έβγαζε ο κ. Μωραίτης (και αυτό βέβαια ψέμα είναι αφού δεν έχει προσκομίσει ούτε μισό στοιχείο για την ιδιοκτησία)  δεν υπάρχει και όλες και όλοι γνωρίζουν τι υπηρετούσε. 

Μόνο από το site του ο καθένας καταλαβαίνει τι πρέσβευε και φυσικά ο τωρινός  υπουργός Μάκης Βορίδης  δεν θυμάται θηλυπρεπείς εάν και τον ρωτήσαμε να μας πει για τον Δημήτρη Μωραίτη . Το έντυπο αυτό που ανέβασε ο θηλυπρεπής στο ιστολόγιό του, είναι της Καραμανλικής περιόδου που μας τελείωσε μαζί με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. 

Ας συνεχίσει λοιπόν τις διακοπές του στην Μύκονο ο αντιμνημονιακός - πρώην  καραμανλικός και πάντα  ρωσόφιλος , εμείς τέτοιους δεν θέλουμε στο κόμμα. 

Βέβαια το κόμμα δεν είναι δικό μας και μπορεί να τους θέλει άλλωστε "παραφωνίες" έχουν εντοπιστεί πολλές φορές και πρόσφατα και το μόνο που κρατάει ακόμα τη ΝΔ πρώτο κόμμα και ενωμένη είναι όσοι πιστεύουν σε Αρχές και Αξίες απαρέγκλιτα και έχουν στραμμένο το βλέμμα τους προς τον δυτικό κόσμο. 

Μπορεί κάποτε και η ΝΔ να έχει την τύχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ εάν δεν προσέξει να κρατάει σταθερές τις Αξίες που την κράτησαν ζωντανή την περίοδο 2010-2019 τότε οι "Μωραίτηδες" χόρευαν και σε λίγο θα χορεύουν και πάλι στις πλατείες της αγανάκτησης ζητώντας την "αυτοκτονία" της χώρας. 


Διαβάστε τι γράφει ο μυθομανής Δημήτρης Μωραίτης!



Ποιος μας μήνυσε θηλυπρεπή Μωραίτη; Πότε καταδικαστήκαμε για οποιοδήποτε αδίκημα ; 

Αγαπητή "Λουκρητία της Μυκόνου" όσα ψέματα και εάν σκαρφιστείς , η ΑΛΗΘΕΙΑ πάντα θα λάμπει . Δεν φταίμε εμείς που δεν σου έδωσε ο Θεός το φύλο που ήθελες,  εμείς απλώς αποκαλύπτουμε όσα θεωρείς πως οι άλλοι δεν πρέπει να μάθουν για σένα. Και βέβαια με αποδείξεις εσύ είσαι αυτός που συκοφαντείς και όχι εγώ που άλλωστε είμαι πάντα ευγενικός με άνδρες και  γυναίκες αρκεί να λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ . Άλλωστε κανέναν ρατσισμό δεν έχω με ανθρώπους που είναι ομοφυλόφιλοι αλλά με όσους αποκρύπτουν την ιδιαιτερότητά τους και παράλληλα το παίζουν Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια. 

Τώρα με έναν ψεύτη και θηλυπρεπή σαν και σένα πόσο υπομονή να κάνω ακόμα; Εγώ άλλωστε θα συνεχίσω να μάχομαι τον ΚΟΚΚΙΝΟ και το ΜΑΥΡΟ φασισμό , αυτό ας το καταλάβουν καλά όλες και όλοι και ΚΥΡΙΩΣ όσοι χωρίς ΑΙΔΩ ποστάρουν στο προφίλ τους στο facebook πως είναι "επαγγελματίες ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ" λες και δεν το είχαμε καταλάβει. 

Μα πόσο πιο βαθιά  θα κυλιστούν στην λάσπη; 

ΥΓ2 : Η πηγή της φωτογραφίας που παρουσιάζει διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα το ιστολόγιο του κατά φαντασίαν υποψήφιου δημάρχου της πόλης μας θηλυπρεπή κ. Μωραίτη είναι εδώ  και αφορά το ιστολόγιο του συναδέλφου μου Κώστα Χαλκιαδάκη (δουλεύαμε μαζί εκείνη την χρονική περίοδο)  ο οποίος βέβαια παραπέμπει για την φωτογραφία όπου παρέχονται και όλες οι εξηγήσεις στο ιστολόγιο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ. 

Όμως οι επαγγελματίες λασπολόγοι κουνιστοί ήθελαν για ακόμη μια φορά να με "χτυπήσουν" επειδή προφανώς και δεν είμαι από αυτούς τους "επαγγελματίες ομοφυλόφιλους" ακολούθους τους. 

Ας καταλάβουν καλά εχθροί και "φίλοι" πως βάζοντας μπροστά όλες και όλους αυτούς τους ανήθικους , το μόνο που θα πετύχουν είναι να αυτοεξεφτελιστούν αφού η ΑΛΗΘΕΙΑ πάντα νικάει τον λαϊκισμό και το ΨΕΜΑ έστω και εάν πρόσκαιρα μπορεί να παραπλανήσει ΑΦΕΛΕΙΣ ή ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 


Διαβάστε επίσης: 

Καμία εταιρία δεν έχει ο θηλυπρεπής Δημήτρης Μωραίτης στο εξωτερικό το παραδέχεται ο ίδιος! - Δήλωση Μάκη Βορίδη για όσα γράφτηκαν στο ιστολόγιο του "Μεσσία"

Όχι φασίστα Μωραίτη δεν μας λείπουν τα ένσημα εσένα σου λείπει ο ανδρισμός να παραδεχτείς την ιδιαίτερότητά σου πριν σε βγάλουμε στην φόρα εμείς

Δεν υπάρχουν σχόλια: