ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δράσεις για την Προστασία του Περιβάλλοντος και διάλογο χωρίς αποκλεισμούς για ζητήματα που μας αφορούν όλους μας από τους "Ελεύθερους Στοχαστές Ηλιούπολης"

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Δράσεις για την Προστασία του Περιβάλλοντος και διάλογο χωρίς αποκλεισμούς για ζητήματα που μας αφορούν όλους μας από τους "Ελεύθερους Στοχαστές Ηλιούπολης"

Σας είχαμε γράψει πριν μερικές εβδομάδες για την δημιουργία του think tank με την ονομασία "Ελεύθεροι Στοχαστές Ηλιούπολης" (δες εδώ) μια πρωτοβουλία δύο εξαιρετικών επιστημόνων της πόλης μας,  του συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχου και του κ. Στέφανου Ξαρχουλάκου.

Τα πράγματα προχωράνε,  και ήδη έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις τους ανθρώπους της πόλης μας που δείχνουν διαχρονικά ιδιαίτερη ευαισθησία για θέματα Περιβάλλοντος και Προστασίας του Υμηττού μας,  αλλά και του Ρέματος της Πικροδάφνης όπου δυστυχώς έχει αφεθεί στην "τύχη" του,  και έχει μετατραπεί σε έναν ανοιχτό σκουπιδότοπο! 

Τις επόμενες μέρες θα σας έχουμε περισσότερο ρεπορτάζ,  και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που δύο δικοί μας άνθρωποι βγήκαν μπροστά και δημιούργησαν ένα thik tank που θεωρούμε πως θα συμβάλλει θετικά , στο να αναπτυχθεί ένας ουσιαστικός διάλογος για θέματα που αφορούν την πόλη μας. 

Προτείνοντας λύσεις και όχι κάνοντας απλά καταγραφή μιας πραγματικότητας που δεν τιμάει κανέναν μας. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: