ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιώργος Χατζηδάκης: Τα ψέματα τελείωσαν. Μία προς μία, οι συκοφαντίες του κ. Ψυρρόπουλου εις βάρος της πόλης θα έρχονται στο φως. - Η ευθύνη βαραίνει πλέον αποκλειστικά τον ίδιο

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Γιώργος Χατζηδάκης: Τα ψέματα τελείωσαν. Μία προς μία, οι συκοφαντίες του κ. Ψυρρόπουλου εις βάρος της πόλης θα έρχονται στο φως. - Η ευθύνη βαραίνει πλέον αποκλειστικά τον ίδιο


Η δημόσια επιστολή του κ. Ψυρρόπουλου προς τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Λιβάνιο αποκάλυψε με ολοφάνερο τρόπο τη συντονισμένη επιχείρηση λάσπης και κατασυκοφάντησης που έχουν εξαπολύσει εναντίον μας, τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και η παράταξή του. Αφού δηλητηρίασε με τοξικές και ψευδείς ανακοινώσεις τους δημότες της Ηλιούπολης για δήθεν κακοδιαχείριση και ζημίες στα οικονομικά του Δήμου, αφού έσπειρε την πόλωση από άκρη σε άκρη στην τοπική κοινωνία σε ολόκληρη την προεκλογική περίοδο με μοναδικό στόχο να αναρριχηθεί στην εξουσία με κάθε κόστος, έφτασε πλέον στη δύσκολη θέση να παραδεχτεί δημόσια και φανερά πως όσα υπερασπιζόμασταν όλη αυτή την περίοδο ήταν αληθή και κρυστάλλινα.

Όσα επικαλείται ο κ. Ψυρρόπουλος δεν χωρούν αμφισβήτηση. Αναγκάστηκε να παραδεχτεί με τον πλέον επίσημο τρόπο την πραγματικότητα που όλοι γνωρίζαμε. Πως τα ταμειακά υπόλοιπα του Δήμου τα τελευταία χρόνια μειώθηκαν λόγω των υπέρογκων αυξήσεων στο ρεύμα, τα καύσιμα, τα απορρίμματα αλλά και στην υγειονομική διαχείριση της πανδημικής κρίσης. Μία κατάσταση που συναντάται στους περισσότερους Δήμους της χώρας.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που με την ίδια ευκολία που συκοφαντεί τους αντιπάλους του, με την ίδια ευκολία και χωρίς αιδώ παραδέχεται σήμερα στην επιστολή του πως το κεντρικό κράτος θα έπρεπε να επιχορηγεί από το 2021 τους μισθούς των συμβασιούχων μία δαπάνη που αγγίζει τα 2.100.000 ευρώ ετησίως.

Όμως ο κ. Ψυρρόπουλος θα πρέπει να δώσει και απαντήσεις για όλα όσα έχουμε φέρει στο φως της δημοσιότητας με στοιχεία και αποδείξεις για τις σπατάλες της Δημοτικής Αρχής στο δημοτικό ραδιόφωνο, σε συμβούλους στρατηγικής και επιχειρηματικότητας και στη μη είσπραξη αναγκαίων εσόδων αυτούς τους 4 μήνες της θητείας του.


Σήμερα όμως θα αποκαλύψουμε και το πραγματικό τους σχέδιο. Φαίνεται πως η δημοσιοποίηση της επιστολής αυτής έχει ένα και μόνο σκοπό, να δημιουργήσει το έδαφος στην τοπική κοινωνία ώστε να αποδεχτεί ως λύση έκτακτης ανάγκης την εκτόξευση των δημοτικών τελών. Όμως την απόλυτη ευθύνη για μια τέτοια ενδεχόμενη εξέλιξη την έχει αποκλειστικά η σημερινή Δημοτική Αρχή και ο ίδιος ο κ. Ψυρρόπουλος.

Εκφράζουμε τη ζωηρή μας ανησυχία πως η δημοσιοποίηση της επιστολής αυτής που θα μπορούσε να έχει διεκπεραιωθεί υπηρεσιακά μεταξύ Δήμου Ηλιούπολης και ΥΠ.ΕΣ, όπως συνηθίζεται πάντοτε σε όλους τους Δήμους της χώρας, θα προκαλέσει τελικά αρνητικές συνέπειες για την αξιοπιστία του Δήμου.

Τα ψέματα τελείωσαν. Μία προς μία, οι συκοφαντίες του κ. Ψυρρόπουλου εις βάρος της πόλης θα έρχονται στο φως. Η ευθύνη βαραίνει πλέον αποκλειστικά τον ίδιο.





Τα ψέματα της "Βαλασοκρατίας"  επέστρεψαν από μια δημοτική παράταξη που μαζί με την διοίκηση Κιντή ήταν και είναι οι πιο επιζήμιες για την πόλη μας 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Δεν τους έφτασε η καταστροφή που έκαναν στην πόλη μας επί 9 έτη επέστρεψαν για να κατηγορήσουν και πάλι όσους εργάστηκαν για να πάει μπροστά και δεν κρύβονται πίσω από "νούμερα" για να καλύψουν την αδυναμία τους να διοικήσουν! Το νοικοκύρεμα το έκανε στην πόλη μας η Τρόϊκα και όχι όσοι κραύγαζαν ακόμα και το 2009 πως λεφτά ΥΠΑΡΧΟΥΝ!  Από χθες είχαμε δει την επιστολή που διαφήμιζαν μέλη της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά επειδή δεν θέλαμε να γίνουμε για ακόμα μια φορά οι "κακοί" αφήσαμε τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να τοποθετηθούν και τελικά ΜΟΝΟ μία κατάλαβε ποιους λαϊκιστές οδηγήσατε με την ψήφο σας σε θέση ΕΥΘΥΝΗΣ. Και εμείς δεν απαλλασσόμαστε των ευθυνών μας και για τον λόγο αυτόν όπως σας είχαμε γράψει πάμε έως τον Οκτώβριο και εάν δεν εκλέξουμε νέο πρόεδρο ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης σας χαιρετάμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: