ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" επισκέφθηκε σήμερα στο τεχνικό του γραφείο ο συνεργάτης μας Παναγιώτης Πάσχος

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" επισκέφθηκε σήμερα στο τεχνικό του γραφείο ο συνεργάτης μας Παναγιώτης Πάσχος

 

Στο τεχνικό του γραφείο επισκέφθηκε ο συνεργάτης μας Παναγιώτης Πάσχος τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσο Ευσταθίου  γιατί κάποιοι δεν ζουν από την πολιτική,  αλλά σπαταλούν τον πολύτιμο  χρόνο τους  για αυτήν ,  προσπαθώντας μέσα από  την πολύχρονη επιτυχημένη επαγγελματική εμπειρία τους να συμβάλλουν θετικά στα κοινά της πόλης μας. 

Άλλωστε μετά τις δημοτικές εκλογές ο μοναδικός επικεφαλής κεντροδεξιάς παράταξης που συμμετέχει σε εκδηλώσεις του κυβερνώντος κόμματος είναι ο κος  Τάσος Ευσταθίου,  αυτόν βλέπει ο συνεργάτης μας που τις καλύπτει  όλες! 

Φωτογραφία τραβηγμένη από την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στο δήμο Αγίου Δημητρίου 

Και πηγαίνει ο κος Τάσος Ευσταθίου , που έχει αποδείξει πως είναι πάνω από χρώματα και κόμματα (μέσα στο δημοτικό συμβούλιο στηρίζοντας χωρίς σκοπιμότητες οτιδήποτε θεωρεί θετικό για την πόλη)  παρόλο που την τελευταία 15ετία καμία βοήθεια δεν είχε από το κόμμα που υπηρετεί πιστά για δεκαετίες,  ως απλώς στρατιώτης μιας παράταξης που πήρε τις σωστότερες αποφάσεις για την χώρα,  αλλά όχι για την πόλη μας! 

Έτσι λίγο πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές όσοι σήμερα δεν πατάνε  σε καμία εκδήλωση της ΝΔ θα παρουσιαστούν για να διεκδικήσουν τις γαλάζιες ψήφους (κάποιοι αυθάδεις και το γαλάζιο χρίσμα) και στην προσπάθειά τους αυτή θα συνδράμουν και όσοι καιροσκοπικά δρουν. Και μιλάμε για όσους ενώ  οι ίδιοι δεν βγαίνουν μπροστά να διεκδικήσουν την ψήφο σας αναζητούν "Μεσσίες" που τα θέλουν όλα έτοιμα και στο "πιάτο",  αλλά οι ΝΙΚΕΣ δεν κερδίζονται με τέτοιους "ηγέτες". 

Η πόλη έχει μια θετική γνώμη για τον κ. Τάσο Ευσταθίου και ο διάλογός του επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" με πολίτες συνεχίζεται καθημερινά , ενώ η απήχησή του και σε ψηφοφόρους άλλων κομμάτων ή δημοτικών παρατάξεων είναι μεγάλη. 

Γιατί η θετική γνώμη δεν μεταφράζεται σε ΨΗΦΟ στις κάλπες , είναι απόρροια μιας λανθασμένης τακτικής,  αφού η πολιτική όπως και η ίδια η ζωή είναι σκληρή με όσους θεωρούν πως ζούμε σε "κοινωνίες αγγέλων".

Πάντα να βοηθήσει ο Τάσος μη ρωτώντας καν εάν ο συνδημότης μας είναι ψηφοφόρος του ή όχι , και πάντα την ώρα της κάλπης ξεχνιέται από όσους και σήμερα και αύριο θα βρουν την πόρτα του γραφείου του πάντα ανοιχτή για να πουν το παράπονό τους και να ζητήσουν την συνδρομή του ώστε η δική τους ΦΩΝΗ να ακουστεί μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. 

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως ο κος  Τάσος Ευσταθίου θα συνεχίσει να πορεύεται χωρίς λαϊκισμούς και ίντριγκες μέσα στα δημοτικά συμβούλια,   καθώς και πως θα συμμετέχει στα κοινά της πόλης μας βοηθώντας την ,  από όπου εσείς τον επιλέξετε. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: