ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιώργος Χατζηδάκης: Καταδικάζουμε με απερίφραστο τρόπο το γεγονός και αναμένουμε τη δημόσια απολογία της δημοτικής αρχής που πλήγωσε για ακόμα μια φορά το δημοκρατικό αίσθημα των Ηλιουπολιτών

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Γιώργος Χατζηδάκης: Καταδικάζουμε με απερίφραστο τρόπο το γεγονός και αναμένουμε τη δημόσια απολογία της δημοτικής αρχής που πλήγωσε για ακόμα μια φορά το δημοκρατικό αίσθημα των Ηλιουπολιτών


Η Ηλιούπολη υπήρξε ανέκαθεν μία προοδευτική πόλη, φάρος δημοκρατίας, που πρωτοστάτησε σε κάθε αγώνα στον τόπο μας ενάντια στον φασισμό, το ναζισμό και την πολιτική μισαλλοδοξία.
Είναι πρωτοφανές για τα χρονικά του Δήμου μας και ταυτόχρονα απαράδεκτο, το να καταθέτει στεφάνι εκπρόσωπος ακροδεξιού κόμματος σε εορτασμό Εθνικής επετείου.

Είναι νωπές οι μνήμες στην πόλη μας, των επιθέσεων της «Χρυσής Αυγής», της καταδικασμένης εγκληματικής οργάνωσης, την οποία θεωρεί «καύσιμο του» ο πρόεδρος των Σπαρτιατών.
Καμία Δημοτική αρχή κατά το παρελθόν δεν επέτρεψε να συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Ο κ. Ψυρρόπουλος όφειλε, όπως έπραξαν όλοι όσοι έχουν διατελέσει Δήμαρχοι στον Δήμο Ηλιούπολης, να επικοινωνήσει με τις υπόλοιπες παρατάξεις και τα πολιτικά κόμματα του δημοκρατικού τόξου και να αποτραπεί το απίστευτο αυτό γεγονός.

Βαθιά ανησυχία μας διακατέχει, πως όλες αυτές οι ενέργειες και οι παραλείψεις ίσως δεν είναι τυχαίες.
Η συμμετοχή του προέδρου των Σπαρτιατών Βασίλη Στίγκα, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» το 2014, εξουδετέρωσε τα δημοκρατικά αντανακλαστικά αυτής της παράταξης ; ή μήπως διευκόλυνε υπόγειες συνεννοήσεις, που τελικά προσβάλλουν βάναυσα την δημοκρατική Ηλιούπολη;

Καταδικάζουμε απερίφραστα το γεγονός και αναμένουμε τη δημόσια απολογία της δημοτικής αρχής, που πλήγωσε για ακόμα μια φορά το δημοκρατικό αίσθημα των Ηλιουπολιτών.

Γιώργος Χατζηδάκης 
Πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: