ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Πετάνε" τα λεφτά του δήμου σε μια δομή που μας έχει στοιχίσει εκατομμύρια ευρώ χωρίς να προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ και μετά φέρνουν ορκωτό λογιστή για να τους βρει κακοδιαχείριση της απερχόμενης διοίκησης !

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

"Πετάνε" τα λεφτά του δήμου σε μια δομή που μας έχει στοιχίσει εκατομμύρια ευρώ χωρίς να προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ και μετά φέρνουν ορκωτό λογιστή για να τους βρει κακοδιαχείριση της απερχόμενης διοίκησης !


Η "Βαλασοκρατία" επέστρεψε για να μας φλομώσει στα ψέματα και να στοχοποιήσει την απερχόμενη διοίκηση που σεβάστηκε τα χρήματα των συνδημοτών μας αφού δεν θέλησε να τα πετάξει σε ένα "βαρέλι δίχως πάτο"! 

Το κατά ευφημισμό Μουσείο,  που είναι Άνδρο άσκησης κομμουνιστικής προπαγάνδας φαίνεται πως είναι  προτεραιότητα της νέας διοίκησης,  που από την μία παραπονιέται για άδεια ταμεία που παρέλαβε και από την άλλη φέρνει ΙΔΙΩΤΕΣ εργολάβους για να "μπαλώσουν" για ακόμη μια φορά έναν χώρο όπου ουδείς επισκέπτεται! 

Εάν σε όλα αυτά προσθέσεις πως θέλει να λύσει τα προβλήματα εγκληματικότητας της πόλης μας συνομιλώντας με την κα Τσακογιάννη , κατανοείς πως χίλιες φορές καλύτερα να είχαμε επιλέξει Γιώργο  Χατζηδάκη και όχι ΑΠΟΧΗ στον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών για να μην ζήσουμε τέτοιες ευτράπελες καταστάσεις . 

Δεν ξέρουμε τι θα κάνουν οι δεξιούληδες της πόλης μας  (άλλωστε για την Αννίτα Πάνια είναι , όχι για την πολιτική) αλλά εμείς εάν είναι να φέρουμε τον κομμουνισμό στην πόλη μας θα προτιμήσουμε στις κάλπες του 2028 τον κ. Αλέξανδρο Μπουγά που ξέρουμε τουλάχιστον πως όσα λέει τα πιστεύει,  γιατί αυτοί είναι θεομπαίχτες,  και από την μία αγκαλιάζουν υπουργούς της κυβέρνησης της ΝΔ,  και από την άλλη αναπολούν ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: