ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Δημήτρης Μωραίτης κρυπτόμενος κάτω από την "διαδικτυακή φούστα" της Κικής Παρασκευά αναδημοσιεύει τις συκοφαντίες του ΣΙΩΠΟΝΤΑΣ ένοχα σε όσα με στοιχεία έχουμε αναρτήσει εναντίον του - Ούτε το φτύσιμο μας δεν αξίζει

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Ο Δημήτρης Μωραίτης κρυπτόμενος κάτω από την "διαδικτυακή φούστα" της Κικής Παρασκευά αναδημοσιεύει τις συκοφαντίες του ΣΙΩΠΟΝΤΑΣ ένοχα σε όσα με στοιχεία έχουμε αναρτήσει εναντίον του - Ούτε το φτύσιμο μας δεν αξίζει

 


Εξαφανισμένος και κρυπτόμενος για να μην απαντήσει σε όσα δικαίως του καταμαρτυρούμε ο κατά φαντασίαν υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας κος Δημήτρης Μωραίτης συνεχίζει τις μόνιμες διακοπές του! 

Παράλληλα "ομιλεί" διαδικτυακά κρυπτόμενος πίσω από την διαδικτυακή φούστα της κα. Παρασκευά όπου ανεβάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ πονήματα του ιστολογίου του. 

Άλλωστε ο "επιτυχημένος" συγγραφέας που δεν έχει ΟΥΔΕΜΙΑ επιχειρηματική δραστηριότητα στο εξωτερικό όπως διέδιδαν ο ίδιος και οι δύο οπαδοί του ( η Κούλα και ο ευτραφής Κώστας) δεν έχει και με τι άλλο να ασχοληθεί και θεωρεί πως ανεβάζοντας στις ελάχιστες ομάδες του facebook που ανέχονται τον ΦΑΣΙΣΜΟ του συκοφαντικά κείμενα θα πετύχει κάτι. 

Άλλωστε εμείς αποκαλύψαμε σε όλες και όλους πως ο "Ερμής" φασίστας πουλάει επί μια δεκαετία και πλέον φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες στην απέλπιδα προσπάθεια του να παρουσιαστεί ως επιτυχημένος και ιδανική λύση για δήμαρχος της πόλης μας! 

Οι αλλοπρόσαλλες συμμαχίες του με τους φασίστες άλλου χρώματος όπως ήταν φυσικό είχαν ημερομηνία λήξης. Έτσι απομονωμένος και παίρνοντας αυτό που πραγματικά του άξιζε νιώθει πως με τις συνεχείς προκλήσεις του θα μας κάνει να κάνουμε το μεγάλο "λάθος". 


Για εμάς η φασιστοπαρέα του προφανώς και δεν αποτελεί καμία απειλή αφού έχουμε αντιμετωπίσει στην δημοσιογραφική μας καριέρα ανθρώπους πολύ πιο επικίνδυνους από ένα τσούρμο φασίστες. 

Αλλά από την άλλη όσο δεν καταλαβαίνουν πως τους έχουν μάθει άπαντες εμείς έχουμε χρέος να καταδείξουμε έστω κουράζοντας τους φανατικούς αναγνώστες μας την "ποιότητά" τους. 

Αμόρφωτοι , άνθρωποι χωρίς κανέναν ηθικό ενδοιασμό καμώνονταν τους "πατριώτες" και "επαναστάτες" εναντίον ενός συστήματος που προφανέστατα αποτέλεσαν αναπόσπαστο κομμάτι του. 

Γιατί δεν θα υπήρχαν εάν οι πολλοί δεν υπέκυπταν στον λαϊκισμό της περιόδου 2010 -2015 και εάν με ορθολογικά κριτήρια έκριναν σκεπτόμενοι άνθρωποι τις φασιστικές ιδέες τους που παρουσιάζονται ως το νέο. 

Μιλούν για διαφθορά όσοι φωτογραφίζονταν μαζί της , όσοι πλαστογραφούσαν δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις για να αποκομίσουν προσωπικό όφελος όσοι αδίστακτα ενώ είχαν τις δικές τους ιδιαιτερότητες στοχοποιούσαν και στοχοποιούν κάθε ικανό δημότη πρεσβεύοντας τάχα την διαφάνεια αλλά μένοντας στο σκοτάδι αφού αρνούνται να μας πουν ακόμα και τις "μεγάλες επιχειρηματικές" τους δραστηριότητες λες και είμαστε ή ήμασταν ποτέ ανταγωνιστές τους. 

Εμείς ουδέποτε τους ψέξαμε παρά μόνο για τις ρατσιστικές τους Ιδέες που άλλωστε ήταν και χρέος μας να το κάνουμε και φυσικά δεν θα μπαίναμε καν στην διαδικασία να σας καταδείξουμε τι είναι στην προσωπική τους ζωή εάν αυτοί προηγουμένως δεν έμπαιναν στην δική μας. 

Και βέβαια για εμάς δεν είναι "παιχνίδι" όλο αυτό γιατί δεν ξαπλώσαμε ποτέ μπρούμυτα στις ξαπλώστρες της Μυκόνου και θα τους τελειώσουμε όπως τελειώσαμε στις εκπομπές που εργαζόμασταν  πολύ ισχυρά πολιτικά πρόσωπα που είχαν και θέσεις ευθύνης και μας ταλαιπώρησαν είναι αλήθεια δικαστικά έως ότου απομακρυνθούν πλήρως από την πολιτική ζωή του Τόπου. 

Μέχρι τέλους θα τους πάμε ας μην έχουν αυταπάτες , πως θα ανεχθούμε από παντελώς ανήθικους  να μας καθορίζουν που θα αρχίζει και που θα σταματά η δημοσιογραφική μας έρευνα. Ο μόνος τρόπος για να μας σταματήσουν είναι αυτός που χρησιμοποίησαν και στην περίπτωση του συναδέλφου και φίλου Σωκράτη Γκιόλια αλλά δεν θεωρούμε πως έχουμε αφήσει αμφιβολία σε κανέναν πως χρήζουμε προστασίας ή πως είμαστε παντελώς απροστάτευτοι. 

Άλλωστε με αυτή την κυβέρνηση γιατί αυτή επέλεξαν οι σύμμαχοί μας θα καθαρίσει η "κόπρος του Αυγεία" και φυσικά το παρεάκι του "Μεσσία" που ενέπλεξε ακόμα και ιερείς της πόλης εκμεταλλευόμενο  τις δικές τους ιδιαιτερότητες δεν θα μείνει ατιμώρητο. 

Η συνέχεια θα είναι εξίσου αποκαλυπτική αφού προφανώς και εμείς δεν υπηρετούμε την lifestyle  "αισθητική" τους και δεν θέλουμε ΦΑΣΙΣΤΕΣ στις γειτονιές μας. Γιατί προφανώς και για εμάς δεν είναι θέμα η ιδιαιτερότητα κανενός είναι ξεκάθαρο αυτό σε όλες και όλους που μας παρακολουθούν μέσα από τα κείμενά μας. 

Οι εκφράσεις και το ύφος γραφής μας είναι η απόλυτα ταιριαστή με τα υποκείμενα που έχουμε να κάνουμε και βέβαια όσοι ονειρεύονται την δική μας ΚΑΤΑΔΙΚΗ επειδή λέμε την ΑΛΗΘΕΙΑ χωρίς εκπτώσεις ας μην ξεχνάνε πως επιλέξαμε ηλεκτρονική διεύθυνση που λήγει σε com για να μπορούμε να ανεβάζουμε και να αναδεικνύουμε ως θέματα όσα όλοι οι άλλοι δεν τολμάνε. 

Διαβάστε επίσης : 

Κούλα μάθε Ελληνικά

Στα τέσσερα και πάλι ο Δημήτρης Μωραίτης μετά την σφαλιάρα από τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου προσπαθεί να δικαιολογήσει τα ψέματά του

Η πλαστή διαπίστευση του Δημήτρη Μωραίτη επί Καραμανλικής ΝΔ στο Υπουργείο Εξωτερικών - Πλαστή και "πέτσινη" και αυτή σαν του κ. Φουρθιώτη ο οποίος τουλάχιστον έχει ένσημα του ΕΔΟΕΑΠ αφού έχει δουλέψει και δουλεύει στον δημοσιογραφικό χώρο

Καμία εταιρία δεν έχει ο θηλυπρεπής Δημήτρης Μωραίτης στο εξωτερικό το παραδέχεται ο ίδιος! - Δήλωση Μάκη Βορίδη για όσα γράφτηκαν στο ιστολόγιο του "Μεσσία"


Συνεχίζει το υβριστικό της παραλήρημα ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου η κ. Κική Παρασκευά και φυσικά σε αγαστή συνεργασία με την υποψήφια της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Μανώλη

Η "Λάσπη της Ηλιούπολης" συνεχίζει να μας αποκαλεί ψυχικά αρρώστους επειδή προφανώς δεν έχουν άλλα επιχειρήματα για τις "πουστιές" τους

Μας έστειλαν το ποστάρισμα που έκανε η Κική Παρασκευά στην ομάδα του facebook "Αγαπώ την Ηλιούπολη"

Το ρατσιστικό παραλήρημα της Κικής Παρασκευάς πιστής οπαδού του κατά φαντασίαν υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Μωραίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: