ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό........

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  • Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται τέσσερις μήνες από την ανάληψη καθηκόντων της νέας διοίκησης και ακόμα καταγράφουν τα προβλήματα της πόλης. Σε καθαριότητα, πράσινο, ΚΕΠ, ΚΑΠΗ, οδοφωτισμό  δεν υπάρχει καμία ουσιαστική αλλαγή και η μόνη τους διαφορά με τους προηγούμενους είναι η προσπάθεια που καταβάλουν σε κάθε δημοτικό συμβούλιο να σας πείσουν πως για την κακοδαιμονία της πόλης φταίει η προηγούμενη διοίκηση Χατζηδάκη. Θεωρώντας πετυχημένη την διοίκηση Βασίλη Βαλασόπουλου θέλουν να μας οδηγήσουν εκεί ξεχνώντας προφανώς πως τα οικονομικά του δήμου μας όπως και όλου του κράτους ελέγχονταν άρα μην περιμένουν πλεονάσματα. Η διάλυση της δημοτικής αστυνομίας που σε κανέναν τότε δεν έλειψε και η εξοικονόμηση χρημάτων δεν ήταν επιλογές αυτοδιοικητικών αλλά η ανάγκη της κεντρικής κυβέρνησης να ακολουθήσει κάποιες από τις μεταρρυθμίσεις που της πρότειναν οι δανειστές μας για να επιβιώσει οικονομικά και να πάρει την τεράστια οικονομική βοήθεια που πήρε.  

  • Τροχαίο χωρίς τραυματισμούς πριν από λίγη ώρα στο δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης. Στην οδό Παλαιολόγου συγκεκριμένα μόνο μικρές υλικές ζημιές και κανένας τραυματισμός. 


  • Διαβάστε επίσης σήμερα το ρεπορτάζ για το Παναθηναϊκό Στάδιο του συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχου 


  • Στην απορία ποιος διοικεί τον δήμο μας δημοτικού υπαλλήλου στο προφίλ του στο facebook , η απάντηση είναι όποιος "σπάει το κεφάλι" του για να εξασφαλίσει τις μισθοδοσίες της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ,  και όχι όσοι εισηγούνται ανεδαφικά πράγματα και το παίζουν "φιλάνθρωποι" μόνο όταν σκορπούν χρήματα που δεν τους ανήκουν. Εάν επρόκειτο τα χρήματα να βγουν από τις δικές τους τσέπες σίγουρα θα προσπαθούσαν σε αυτές τις εισηγήσεις να είναι περισσότερο κοντά στην κοινή λογική!  Και η κοινή λογική λέει πως ένας διοικητικός υπάλληλος που προσλήφθηκε πριν αρκετά χρόνια στο πρώην ΝΠΔΔ ΚΑΦΑΔΗΛ πρέπει να προσφέρει τις υπηρεσίες του εκεί και όχι οπουδήποτε αλλού.

  • Γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης κ. Βασίλη Γραμμένο ο ανεξάρτητος βουλευτής ( πρώην" Σπαρτιάτης") κος Κωνσταντίνος Φλώρος . Αφού ευχηθούμε περαστικά στο φίλο και συνάδελφο  Βασίλη Γραμμένο αναμένουμε την παραδειγματική τιμωρία του δράστη που άλλωστε δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα βουλευτής. 





  • Αποκαλυπτικό το ρεπορτάζ του Law & Order του συναδέλφου Μιχάλη Τεζάρη διαβάστε το 

Θύρα 7: Ποιοι είναι οι 159 κατηγορούμενοι χούλιγκαν για εγκληματική οργάνωση – Τα ονόματα, τα αδικήματα, όσα αναφέρει το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: