ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 

Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Χαμογελαστός ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης  με τον συνεργάτη μας Παναγιώτη Πάσχο κατά την είσοδο του στο Caravel για την προγραμματισμένη εκδήλωση της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ .

Τον ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια , και κυρίως για την μεγάλη μεταρρυθμιστική του προσπάθεια για να γίνει επιτέλους η πατρίδα μας δυτικό κράτος,  σε πείσμα ιδεοληπτικών  που την κρατούσαν για δεκαετίες πίσω. 

Ένας μεγάλος ηγέτης που προχωράει μπροστά , απαλλάσσοντας τη ΝΔ από "βαρίδια" που ανέχτηκαν προηγούμενοι πρόεδροι του κόμματος που πλέον αποτελούν ένα παρελθόν που οι περισσότεροι θέλουμε να ξεχάσουμε! Πρόεδροι που οδήγησαν τη ΝΔ στο μικρότερο ποσοστό που είχε ποτέ με ακραίο και ρατσιστικό λόγο ξιφουλκούν εναντίον ενός προέδρου που έχει οδηγήσει ήδη τη ΝΔ σε δύο διαδοχικές κυβερνητικές θητείες και πάει για τρίτη συνεχόμενη στις βουλευτικές κάλπες του 2027. 

Και βέβαια ευχαριστούμε και τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κ. Στέλιο Κονταδάκη που ως οικοδεσπότης της σημερινής εκδήλωσης έκανε τα πάντα για να διευκολύνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που παραβρέθηκαν εκεί δίνοντας,  τον παλμό μιας εκδήλωσης. Μιας εκδήλωσης  που έδειξε πως η καρδιά της ΝΔ είσαστε όλες και όλοι εσείς , που στηρίζετε το μεταρρυθμιστικό της έργο κλείνοντας τα αυτιά σε κραυγές απεγνωσμένων ακροδεξιών  που ονειρεύονται "εθνοσωτηρίους" .

Η ΝΔ είναι η παράταξη των μεγάλων αποφάσεων και προχωρά ΜΠΡΟΣΤΑ όσο όλες οι άλλες παρατάξεις αναζητούν τρόπους να την εμποδίσουν. Και η σημερινή εκδήλωση απέδειξε πως οι πολλοί εξακολουθούν και στηρίζουν τις ενέργειες της παρούσας κυβέρνησης,  και έναν ηγέτη που δεν φοβήθηκε ποτέ να συγκρουστεί με το χθες για το καλό της πατρίδας μας.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση,  για αρχή ΔΕΙΤΕ κάποιες φωτογραφίες 













Δεν υπάρχουν σχόλια: