ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνάντηση με τον διευθυντή του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη κ. Στέλιο Κονταδάκη είχε ο συνεργάτης μας Παναγιώτης Πάσχος

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Συνάντηση με τον διευθυντή του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη κ. Στέλιο Κονταδάκη είχε ο συνεργάτης μας Παναγιώτης Πάσχος


Το γραφείο του κ. Στυλιανού Κονταδάκη στην οδό Πειραιώς (Διευθυντής γραφείου του προέδρου της ΝΔ και πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ) επισκέφθηκε σήμερα ο συνεργάτης μας κος Παναγιώτης Πάσχος. 

Ο συνεργάτης μας συνεχάρη τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ και διευθυντή του γραφείου του προέδρου της ΝΔ  κ. Κονταδάκη για την άψογη διοργάνωση και επιτυχία  της εκδήλωσης πριν μερικές μέρες στο Ξενοδοχείο Caravel.

Ο κος Πάσχος εξήρε την  εργατικότητα και μεθοδικότητα που έχει επιδείξει ως γραμματέας οργανωτικού του κόμματος της ΝΔ  ο κ. Κονταδάκης ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. 

Αφού ευχαριστήσουμε τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κ. Στέλιο Κονταδάκη για τον χρόνο που μας αφιέρωσε , να τονίσουμε πως στις προσεχείς Ευρωεκλογές τα μέλη και οι ψηφοφόροι του κόμματος πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες για να στείλουμε στο Ευρωκοινοβούλιο φωνές που δεν θα εκθέτουν την χώρα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: