ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στα τέσσερα και πάλι ο Δημήτρης Μωραίτης μετά την σφαλιάρα από τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου προσπαθεί να δικαιολογήσει τα ψέματά του

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Στα τέσσερα και πάλι ο Δημήτρης Μωραίτης μετά την σφαλιάρα από τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου προσπαθεί να δικαιολογήσει τα ψέματά του




 Δεν τον συμφέρουν οι αλήθειες για το πρόσωπό του και συνεχίζει να ισχυρίζεται πως είμαστε "άρρωστοι". Ο ψεύτης , ο τιποτένιος , ο άνθρωπος που φασιστικά συκοφαντεί επί δεκαετίες όσους έχουν προσφέρει σε αυτή την πόλη αντί να απαντήσει προσπαθεί να μας απαξιώσει . Μια φωτογραφία του όμως είναι αρκετή για να δείξει τι ακριβώς πρεσβεύει. Άλλωστε δεν κατάφεραν πιο σοβαροί να μας εμποδίσουν στην άσκηση του λειτουργήματός μας , αυτός θα τα κατάφερνε που δεν ξέρει ούτε να μιλήσει αλλά ούτε και να γράψει; 

Λες και δεν γνωρίζει όλη η πόλη ποιος είναι αυτός και ποιοι οι "εντιμότατοι" φίλοι του. Λες και η φασιστοφυλλάδα που εξέδιδε δεν είχε δώσει το στίγμα της. Λες και οι Ηλιουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες θα έβαζαν ποτέ στο δημοτικό μας συμβούλιο έναν ΦΑΣΙΣΤΑ και ΓΕΛΟΙΟ μόνιμο τουρίστα της ΜΥΚΟΝΟΥ. Το μόνο που του απέμεινε είναι να βάλλει εναντίον μας σε μια απέλπιδα προσπάθεια να καλύψει όσους ενοχλεί η δημοσιογραφική μας πένα. 



Θα ντρεπόμασταν και να κυκλοφορήσουμε στην πόλη εάν είχαμε συκοφαντήσει δημάρχους, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους ΧΩΡΙΣ ποτέ να προσκομίσουμε ΟΥΤΕ μισό στοιχείο  αλλά εσύ κ. Μωραίτη  και η ολιγομελής παρέα σου  το έχεις κάνει, γιατί έτσι και αλλιώς "πούστικα" κινείσαι μια ζωή. Και αντί να ντρέπεσαι βγήκες να ζητήσεις και τα ρέστα. 

Εμείς αποδείξαμε  το ΨΕΜΑ σου πως τάχα είχες και σχέση με την κ. Τερζή και φυσικά σε  αναγκάσαμε να εγκαταλείψεις τις "τρύπες" όπου μαζί με ένα δύο ακόμα ΣΟΥΡΓΕΛΑ της πόλης συκοφαντούσαν διαδικτυακά τους συμπολίτες μας. Εμείς πάντως ενημερώνουμε και τον κ Σπύρο . Ρεβύθη πως  όσο ΣΙΩΠΑ επιβαρύνει και την ΔΙΚΗ του θέση αφού πολλά από τα κείμενα που ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ έχουν την δική του ΨΗΦΙΑΚΗ υπογραφή. 

Ας κάνει ό,τι θέλει εμείς πάντως θύματα δεν είμαστε. Για τους υπόλοιπους που  έχουν επιλέξει πως θα τον ακολουθήσουν στον κατήφορό του δεν μπαίνουμε καν σε διάλογο με "ψεκασμένους" και "ψεκασμένες" . Ας μιλήσουν με τον κ. Σταματόπουλο που έχει και θετική γνώμη για το ιστολόγιο της ΝΤΡΟΠΗΣ και του έκδηλου ρατσισμού. 

Ο δήθεν συγγραφέας που εκδίδει μόνο στον δικό του εκδοτικό οίκο αφού άλλος δεν "αντέχει" τα πονήματά του βγήκε πάλι να με συκοφαντήσει. 

Καλό μου κάνει βέβαια και ζημιά σε αυτόν και κυρίως σε όσους με κράταγαν να μην τον "ξεκωλιάσω" εδώ και χρόνια . Άλλωστε για αυτό προκαλεί και γράφει ασυναρτησίες για τάχα πρωτιές που είχαν τα ΜΜΕ του. Λες και είναι ιθαγενείς οι Ηλιουπολίτες  και δεν σε πατάνε στην alexa, για να δουν. Νομίζεις κ. Μωραίτη  πως υπάρχει κανείς λογικός που να αμφισβητεί τα στοιχεία της; Αλλά είπαμε εκδότης που δεν ξέρει καν πως μετριέται η επισκεψιμότητα είναι για λύπηση , σε λίγο ο "κλόουν" θα μας γράφει πως έχει πάρει και Νόμπελ λογοτεχνίας ή πως πούλησε 1000 αντίτυπα!

Εγώ Δημητράκη  δεν είμαι σαν και σένα ( να αποκαλώ άρρωστο όποιον βγάζει ΣΤΟΙΧΕΙΑ εναντίον μου) για αυτό και από εδώ και πέρα θα σου απαντάω όπως πρέπει σε "ερπετά" όπως εσύ. Σάπιος είσαι ΕΣΥ το γνωρίζουν οι πάντες και για αυτό προτιμάς και μένεις και μακριά μας. Και είσαι και εκβιαστής αφού στο ιστολόγιό σου έχεις προαναγγείλλει τάχα σεξουαλική παρενόχληση  εργαζόμενης του δήμου μας αλλά δεν την έβγαλες ; Γιατί Δημητράκη ήταν ακόμα μία φαντασία σου ή τα πήρες; 

Ούτε έκανα εγώ εφημερίδα  Δημήτρη  για να γλύφω δημάρχους , ούτε για να πηγαίνω στα γραφεία βουλευτών και να ζητιανεύω χρήματα, ούτε για να παρακαλάω για διαφήμιση επιχειρήσεις ,ούτε φυσικά συκοφάντησα ποτέ κρυπτόμενος όπως έκανες εσύ με την μισή και πλέον πόλη να έχει δεχθεί τις εμετικές σου συκοφαντίες χωρίς ΜΙΣΟ στοιχείο απόδειξης. 

 Όσους συκοφάντησες μαζί  με τα "ερπετά σου" είναι ήδη Αντιδήμαρχοι γιατί  ο δημότης καταλαβαίνει από χιλιόμετρα ποιος θα του κάνει την "πουστιά". Άλλωστε φαίνεσαι δεν μπορείς καν να μιλήσεις και θέλεις και να γίνεις και δήμαρχος. Δεν σου είπε κανείς πως δεν κάνεις ; Δεν σου είπε κανείς πως κατηγορείς ανθρώπους χωρίς να φταίνε; Δεν σου είπε κανείς πως όσα ανεβάζεις είναι ρατσιστικά; Δεν έχεις έναν δίπλα σου να σου πει πόσο ρατσιστής είσαι; 

Είσαι δαχτυλοδυκτούμενος από όλους τους κεντροδεξιούς της πόλης και όχι ΜΟΝΟ για την εν γένει πορεία σου. Μια πορεία που δεν είναι νέα ,είναι του βουτυρομπεμπέ ,και είναι πολύ ΠΑΛΙΑ όσο παλιές και αναχρονιστικές είναι και οι απόψεις σου. 

Δεν είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα, δεν έχεις ούτε το μισό βιογραφικό μου και περνιέσαι και για μορφωμένος ενώ έχεις χάσει προ πολλού το μέτρημα . Δεν ξέρω ποια πτυχία έχεις, άλλωστε είναι μόδα στην πόλη να διαφημίζουν διάφοροι πτυχία που δεν έχουν. Αλλά το θέμα μας είναι πως είσαι ένας μεγάλος ΨΕΥΤΗΣ και όχι εάν έχεις τελειώσει ή όχι το σχολείο. 

Θα σου φρεσκάρουμε την μνήμη μαζί με πρώην "συντρόφους" σου ή "συναγωνιστές" σου που δεν θέλουν ούτε να σε δουν ,γιατί δεν αξίζεις ούτε το ΦΤΥΣΙΜΟ τους. Όχι για να μην νομίζει και κανείς πως είσαι και κανένας φερέγγυος επιχειρηματίας και σε θίξαμε . 

Σταμάτα να ενοχλείς ανθρώπους που δεν σου φταίνε, και πάρτο απόφαση πως ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ σου στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο πλέον δεν πουλάει. Σε αυτή την πόλη έχει  ισχυρά ερείσματα η Δημοκρατία  Μήτσο,  και δεν κινδυνεύει από "Μεσσίες". 

Πήγαινε να ζήσεις λοιπόν στην Ταϋλάνδη γιατί εμείς εδώ θα στα λέμε όσο πολεμάς την πόλης μας , τους ανθρώπους της ,και κυρίως την Αστική μας Δημοκρατία. 


Το να μας λέει ένας πούστης φασίστας σαν και σένα απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς είναι τίτλος τιμής για εμάς άλλωστε στην δημοσιογραφική μας καριέρα έχουμε "ξεκωλιάσει" πολλούς σαν και σένα. Δεν θα κάνουμε πίσω  σε καμία περίπτωση γράψε ό,τι θες, εμείς εδώ είμαστε να δίνουμε στοιχεία για όσα έχεις κάνει στη ζωή σου. Και μην βάζεις τον Δήμου να γράφει ανοησίες για σένα δεν είσαι για καμία ΛΥΠΗΣΗ , είσαι ένας Φασίστας που θαυμάζει όλα τα αποβράσματα που στερούν από τους λαούς τους την Δημοκρατία. Άμα έχεις πρότυπο και την Ταϋλάνδη τι να σου πει κανείς. Πάντως είναι κορυφαία ταξιδιωτική επιλογή για την κατηγορία ανθρώπων που ανήκεις , σου βγάζουμε το καπέλο γελοίε! 

Μαθήματα ΗΘΙΚΗΣ από ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ σαν και σένα προφανώς και δεν θα πάρουμε και όσο η κ. Παρασκευά μαζί με τον Δήμου  συνεχίζει να αναρτά συκοφαντίες εις βάρος μας εμείς θα σου απαντάμε. 

ΥΓ: Οι έμμισθες θέσεις που τάχα είχαμε κατέβηκαν μετά την παρέμβαση του πρώην δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου. Βέβαια τα ίδια έγραφες και για πολλούς άλλους ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ δεν είχες ποτέ εσύ και οι συνεργάτες σου. Έχεις γράψει για Σεφτελή , Χατζηδάκη, Αραμπατζή, Ευσταθίου, Δημητρόπουλο, Παρρά, Πουπάκη , Αντζινά, και ένα σωρό άλλους απίστευτα ψέματα "ερπετό" . 

Τώρα ήρθε η ΩΡΑ να πληρώσεις εσύ και η παλιά "συμμορία" σου , που βέβαια πλέον δεν είναι όλοι γιατί κάποιοι μας ενημέρωσαν και τους ευχαριστούμε και ΔΗΜΟΣΙΑ , για πράγματα που αδυνατούμε να πιστέψουμε. Το ρεπορτάζ μας συνεχίζεται ,μην λες ψέματα για εκδοτικούς οίκους έχουμε ανθρώπους παντού και θα σε "ξεβρακώσουμε",  αφού έτσι και αλλιώς αυτό επιζητείς από εμάς. 

Εάν δεν το επιζητούσες,  δεν θα συνέχιζες να γράφεις ανοησίες για μένα που άλλωστε δεν πιστεύει κανείς. Ίσως μία - δύο "φάλαινες" της πόλης,  που έχουν τις ίδιες φαντασίες με σένα ....

Διαβάστε επίσης :

Η δική μας απάντηση στο σχόλιο του Δ. Μωραίτη σε γνωστή ομάδα του facebook

Η ψεύτικη δημοσίευση του Ηλιουπολίτικου Βήματος που ξεφτιλίζει τον "Μεσσία" για τον οποίο έρχονται πολύ χειρότερα από ένα ψέμα που δεν ήταν τυχαίο

Ένα ακόμα χυδαίο ρατσιστικό παραλήρημα του ιστολογίου του κ. Μωραίτη- Παλιές αναρτήσεις που με αφορούν ανέβαζαν σε ομάδα του facebook αφού θεωρούν πως θα υποκύψω στον ΦΑΣΙΣΜΟ τους

Επίκαιρο λόγω της ημέρας- Τι είχε δηλώσει για τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κώστα Δελλαπόρτα ο Δημήτρης Μωραίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: