ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπαίνει δυναμικά τη νέα σεζόν ο Νίκος Καρύδης στην Ηλιούπολη

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Μπαίνει δυναμικά τη νέα σεζόν ο Νίκος Καρύδης στην Ηλιούπολη


Ο Νίκος Καρύδης βγαίνει και επίσημα μπροστά διεκδικώντας την προεδρία στις εκλογές που θα γίνουν στις 11/6.
από Κωνσταντίνος Ράπτης

Αναγνωριστική ήταν η φετινή σεζόν για την Ηλιούπολη, αφού το περασμένο καλοκαίρι άλλαξε χέρια με το Νίκο Καρύδη να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας. Όπως είναι λογικό κάθε αρχή και δύσκολη και αυτό που ήθελαν φέτος στον ιστορικό σύλλογο ήταν να μπουν οι βάσεις ώστε από τη νέα χρονιά να βρεθεί στο φυσικό του ρόλο, που δεν είναι άλλος από το να πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεται.

Γι’ αυτό λοιπόν και ενόψει της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει από τώρα ο προγραμματισμός της ομάδας με το χρηματοδότη των «κυανέρυθρων» Νίκο Καρύδη να βγαίνει και επίσημα μπροστά καθώς στις 11 Ιουνίου θα διεξαχθούν εκλογές στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΓΣΗ με τον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία να θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία, όπου και δεν αναμένεται να έχει κάποιο αντίπαλο.

Μάλιστα ο Καρύδης έχει διαλέξει ήδη τους συνεργάτες του που θα απαρτίζουν το νέο ΔΣ, οι οποίοι και θα είναι: Γάγγος Γιώργος, Στεφανής Άρης, Καλύβας Θέμης, Αρβανίτης Κώστας, Χουχουλής Νίκος, Γεράρδης Θεόδωρος, Μυκονιάτης Δημήτρης, Παναγόπουλος Φώτης, Κοντογιάννης Γιώργος, Κουκιάς Βασίλης, Σιωτούλης Κώστας, Κεφαλάς Σταύρος, Μητρόγιωργας Νίκος, Καρύδης Σπύρος.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι παίκτες του Μάκη Μπαλαγιάννη σταμάτησαν από χτες (27/4) τις προπονήσεις και θα επιστρέψουν την ερχόμενη Τρίτη. Μάλιστα, παρά το γεγονός πως έχουν ολοκληρωθεί οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, οι προπονήσεις στον «Ήλιο» θα συνεχιστούν και μέχρι τα τέλη Μαΐου, ενώ ενδιάμεσα θα γίνονται και δοκιμές ποδοσφαιριστών.

Τέλος από το ΔΣ της Ηλιούπολης εύχονται καλό Πάσχα σε όλα τα σωματεία και σε όλους όσους αγωνίζονται καθημερινά για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο αλλά και στη διοίκηση της ΕΠΣΑ.

φώτο: sportifico.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: