ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στην Πειραιώς κατέληξαν για το ποιος θα είναι ο "εκλεκτός" στις δημοτικές εκλογές του 2019

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Στην Πειραιώς κατέληξαν για το ποιος θα είναι ο "εκλεκτός" στις δημοτικές εκλογές του 2019


Τελικά οι "φωνές" μας έπιασαν τόπο και έτσι ενάμιση χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές οι επιτελείς της Πειραιώς κατέληξαν στο ποιος θα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος από την πλευρά της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές. Επειδή ο υποψήφιος δεν έχει ξανακατέβει για δήμαρχος ,όλα θα κριθούν στο εάν θα έχουμε πάλι ή όχι  τα τραγικά περιστατικά του 2014 όπου οι διασπαστές της κεντροδεξιάς παράταξης έγραψαν στα παλιά τους υποδήματα την επιθυμία της ΝΔ και κατέβηκαν απέναντι στον υποψήφιό της ως "αντάρτες". 



Τα αποτελέσματα τα ζήσαμε και τα γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά. Ουδείς υποψήφιος κεντροδεξιός πέρασε στο δεύτερο γύρο των εκλογών!!!! Έτσι στο β' γύρο που βγάζει και δήμαρχο πήγαν ο Βασίλης Βαλασόπουλος από το ΠΑ.ΣΟ.Κ και ο κ. Κοκοτίνης από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η νίκη του πρώτου του χάρισε ακόμα μια πενταετία και έτσι η εννεαετής θητεία του είναι γεγονός. Το διάστημα μετά τις χαμένες εκλογές του 2014 το ιστολόγιό μας έκανε αναρίθμητες προσπάθειες με κείμενά του να τονίσει πως χωρίς ενότητα της κεντροδεξιάς μάχες δεν κερδίζονται. Σήμερα λοιπόν και αφού γνωρίζουμε ήδη (αλλά αφήνουμε να ανακοινωθεί και επίσημα) τον υποψήφιο που επιθυμεί να κατεβάσει στην πόλη μας η ΝΔ θέλουμε και πάλι να φωνάξουμε πως δεν θα αφήσουμε τους διασπαστές σε χλωρό κλαδί! Εάν τελικά αποφασίσουν όπως και το 2014 να δοκιμάσουν την τύχη τους, θα έχουν να κάνουν με τα επιθετικά και υποτιμητικά σχόλιά μας.


Η δική μας κριτική δεν γίνεται όταν θα έχει ήδη χαθεί η μάχη αλλά όταν αυτή ξεκινάει και κορυφώνεται. Εμείς ως κεντροδεξιό μέσο που σεβόμαστε (ακόμα και εάν δεν συμφωνούμε) τις επιλογές που κάνουν τα συλλογικά όργανα του κόμματος θα σταθούμε στο πλευρό του υποψηφίου που έχει το χρίσμα και φυσικά που δεν κρύβει την ιδεολογική του ταυτότητα. Δήθεν προοδευτικοί που τιμάνε τους αγώνες της αριστεράς θα μας βρίσκουν μονίμως απέναντί τους. Ελπίζουμε μάλιστα πως δεν θα πετροβολούμε από έξω αλλά θα συμμετάσχουμε ως υποψήφιοι στην μάχη που θα δοθεί. Η έκβαση της μάχης θα κριθεί από την ενιαία στάση που πρέπει να κρατήσουν όλα τα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας. Εάν και αυτή την φορά θεωρήσουν πως με λυκοσυμμαχίες θα ξεπεράσουν το πρόβλημα να μην έχουν το χρίσμα τότε και πάλι θα δουν δήμαρχο το Βασίλη Βαλασόπουλο. Εάν δεν αλλάξουν συμπεριφορά πρέπει και η ΝΔ να τους διαγράψει από μέλη της. Είναι αδιανόητο το γεγονός πως οι ¨αντάρτες" του 2014 παρέμειναν μέλη της ΝΔ. Εάν η ΝΔ δεν μπορεί να επιβάλλει πειθαρχία σε 2-3 μεσαίου βεληνεκούς στελέχη της περιοχής μας τότε πως θα κληθεί αύριο να κυβερνήσει την χώρα; Επειδή όμως για εμάς οι διαγραφές δεν είναι λύση αλλά μέθοδος για να συγκρατηθούν οι "αντάρτες" και να κάτσουν στα αυγά τους το ζήτημα είναι η τοπική κοινωνία να αντιληφθεί πως η δική της πίεση είναι απαραίτητη προς όλα τα στελέχη της πόλης μας. Άμα ο άλλος δεν αντιλαμβάνεται πως η κοινωνία τον κατέταξε τέταρτο στις προηγούμενες εκλογές τότε οι δημότες είναι καιρός να του το θυμίσουν και πάλι.

Γιατί μετά τις εκλογές και την ήττα το δικό μας πικρόχολο σχόλιο δεν θα έχει καμία αξία σε μια πόλη που σκύβει μονίμως το κεφάλι στην τρομοκρατία της αριστεράς. Αυτή η πόλη και να το θυμάστε όσοι ασχολείστε με τα κοινά σε καμιά δεκαετία θα έχει τόσο δεξιό όσο το απαιτούν οι δημότες που βαρέθηκαν τα κομμουνιστικά παραμύθια που τους ταΐζουν για δεκαετίες τα ορφανά του Στάλιν. Γιατί η πείνα ρίχνει και τις Σοβιετίες αγαπητοί της Λαϊκής Συσπείρωσης που είχατε επί μια 12ετία φεσώσει οικονομικά το δήμο μας. Ακόμα πληρώνουμε τα φέσια σας , και ατυχώς κάποιοι ψοφοδεξιοί σας έστησαν και αγάλματα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: