ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μετά τις γιορτές η ανακοίνωση για την κάθοδο της Νέας Δημοτικής Κίνησης στις προσεχείς εκλογές

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Μετά τις γιορτές η ανακοίνωση για την κάθοδο της Νέας Δημοτικής Κίνησης στις προσεχείς εκλογές


Μετά τις γιορτές σύμφωνα με πληροφορίες του ιστολογίου μας θα ανακοινωθεί η κάθοδος της Νέας Δημοτικής Κίνησης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Μάλιστα ο πρώην δήμαρχος κ. Γιάννης Αναγνώστου θα εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους θεωρεί επιβεβλημένη την συμμετοχή της δημοτικής παράταξης που ίδρυσε ο ίδιος και πήρε κοντά στο 12% στις εκλογές του 2014 και στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019. 

Από την πλευρά της η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ δεν στηρίζει δημόσια καμιά από τις υποψηφιότητες που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Εμείς στα τέλη Μαρτίου όταν θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι υποψηφιότητες θα ανακοινώσουμε την επίσημη στήριξή μας. 

Το κάνουμε γιατί όλοι πρέπει να παίρνουν θέση και να λογοδοτούν για τις επιλογές τους. Από εμάς θα ασκηθεί για ακόμη μια φορά σκληρή κριτική σε όσους οδηγούν την κεντροδεξιά σε ακόμα μία οδυνηρή ήττα. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται ο κ.Αναγνώστου την στήριξη της Ν.Δ., διότι ως ανεξάρτητος το 2014 βγήκε 3ος, ενώ με χρίσμα του κ. Ευστάθιου βγήκε 5ος, οπότε λέει πολλά.