ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μονοψήφιες οι υποψηφιότητες του Χατζηδάκη και του Ευσταθίου με ποσοστά που θα συζητηθούν για το κάζο που θα τους επιφυλάξουν οι δημότες μας.

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Μονοψήφιες οι υποψηφιότητες του Χατζηδάκη και του Ευσταθίου με ποσοστά που θα συζητηθούν για το κάζο που θα τους επιφυλάξουν οι δημότες μας.



Δεν ξέρουμε που  ποντάρει ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης αλλά χωρίς χρίσμα από το ΚΙΝΑΛ δεν θα έχει καμία τύχη για υποψήφιος Δήμαρχος. Το ίδιο ισχύει και για τον Τάσο Ευσταθίου που χωρίς την στήριξη της ΝΔ δεν θα καταφέρει να πάρει ποσοστό πάνω από 5%.
Το 8% ήταν το 2014 και με το χρίσμα της ΝΔ αυτά τώρα δεν υπάρχουν όπως δεν υπάρχουν και πολλοί νεοδημοκράτες που θα ακολουθήσουν τον Τάσο Ευσταθίου στην βουτιά στο κενό που επιχειρεί. Θεωρούμε πως ακόμα και ο Αραμπατζής ως νέος άνθρωπος έχει περισσότερες πιθανότητες να συγκεντρώσει μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό της δημοτικής παράταξης Τάσου. Για τον Χατζηδάκη θεωρούμε πως εδώ και καιρό είχε τάσεις φυγής αλλά δεν φεύγεις στο παρά πέντε να στήσεις παράταξη.

Αυτά έκανε και το Τάσος το 2014 και είδε πλάτη Αναγνώστου και Τσατσούλης!! Ήρθε πέμπτος τότε και τώρα πάει για έκτος ιδίως εάν υπάρχει και άλλη υποψηφιότητα από τον χώρο της κεντροδεξιάς όπως μαθαίνουμε. Βλέπετε από δεξιούς ψήφους δεν θα μαζέψει τίποτα αφού ουδείς δεξιός βλέπει τον Ευσταθίου ως ικανό να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα για την παράταξη στις προσεχείς εκλογές. Μαθαίνουμε μάλιστα πως από τους υποψηφίους του 2014 πολλοί δεν θα κατέβουν και πάλι μαζί του αφού δεν θέλουν να πάθουν ένα ακόμα στραπάτσο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: