ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δυσανασχετούν επειδή γράφουμε την άποψή μας

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Δυσανασχετούν επειδή γράφουμε την άποψή μας

Εξάπτονται  οι λιγοστοί οπαδοί των κύριων Ευσταθίου και Αραμπατζή για την υποδοχή που επιφύλαξε το ιστολόγιό μας στις υποψηφιότητές τους, που ανακοινώθηκαν για να προλάβουν τις όποιες εξελίξεις.


 Ο κ. Τάσος Ευσταθίου μάλιστα ανακοίνωσε πρώτος την υποψηφιότητά του όταν ακόμα η ΝΔ συζητούσε να είναι επικεφαλής ενός ενωτικού ψηφοδελτίου του κόμματος ο πρώην ευρωβουλευτής κ. Κώστας Πουπάκης.

Μα γιατί στεναχωριούνται άραγε;  Δεν περίμεναν πως ένα δεξιό ιστολόγιο θα καταδίκαζε την υποψηφιότητα ενός υποψηφίου που δεν έχει κάνει ούτε μία δήλωση για την συμφωνία των Πρεσπών; Που εδώ και πέντε χρόνια δεν έχει κάνει ούτε μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας για κανένα θέμα από αυτά που απασχολούν τους δημότες μας;

Τι περίμεναν δηλαδή πως θα ήμασταν ευτυχείς να στηρίξουμε πάλι τον κ. Ευσταθίου που το 2014 με την στήριξη της ΝΔ κατάφερε (για κατόρθωμα πρόκειται με τους υποψηφίους που είχε) να έρθει πίσω από τον τότε "αντάρτη" της ΝΔ Γιάννη Αναγνώστου και εάν δεν είχε και την στήριξή μας θα ήταν πίσω και από την Πίκουλα. Πέντε χρόνια μετά γιατί νομίζει πως θα έχει καλύτερη τύχη;

Για την αντιπολίτευση που δεν έκανε μέσα στα δημοτικά συμβούλια; Για τους υποψηφίους που θα κατεβάσει και θα είναι χωρίς καμία ιδεολογική συνοχή; Μαζέματα που δεν πιστεύουν ούτε στα βασικά. Γνωρίζει πως είχε κατεβάσει υποψηφίους που δεν πίστευαν πως η χώρα μας ανήκει στη Δύση , που δεν καταδίκαζαν τα εγκλήματα του κομμουνισμού, που δεν πιστεύουν στις ιδιωτικοποιήσεις αλλά είναι πιο κρατιστές και από την Τσατσούλη της Λαϊκής Συσπείρωσης. 

Το 2014 κατέβηκε με το επιχείρημα πως ο Γιάννης Αναγνώστου δεν "τραβάει" αλλά  από ότι αποδείχθηκε αυτός που δεν "τράβαγε" ήταν ο ίδιος. Τι άλλαξε δηλαδή και σε αυτές τις εκλογές θα κάνει την υπέρβαση;

Απολύτως τίποτα δεν άλλαξε ή μάλλον όλα έχουν αλλάξει προς το χειρότερο και θα το καταλάβει καλά στις κάλπες. Για τον Γαβριήλ Αραμπατζή σας τα είχαμε γράψει και όταν έθεσε υποψηφιότητα για την Β2 Νομαρχιακή, αλλά σε τελική εάν ήθελε το κόμμα να τον κατεβάσει εμείς δεν θα τρελαινόμασταν φυσικά αλλά δεν θα είχαμε αντίρρηση. Για εμάς από τα ονόματα που έχουν ακουστεί και έγιναν γνωστά γιατί εμείς θα σας αποκαλύψουμε ιδίως στην περίπτωση που δεν υπάρχει στήριξη από τη ΝΔ και άλλα με στοιχεία και ντοκουμέντα αυτό του πρώην ευρωβουλευτή Κώστα Πουπάκη ακούγονταν καλύτερο. Δεν είχε φθαρεί δεν μπορούσες να τον κατηγορήσεις για τίποτα αφού δεν είχε εμπλακεί με την διοίκηση.


Γιατί όλοι οι άλλοι που κατεβαίνουν ήταν στην διοίκηση Αναγνώστου και αποδοκιμάστηκαν για αυτήν. Μάλιστα είχαν θέσεις που δεν θα έπαιρναν ποτέ εάν ο Γιάννης με την καλοσύνη που τον διακρίνει δεν τους χάριζε απλόχερα. Εάν λοιπόν απέτυχε εκείνη η διοίκηση έχουν και εκείνοι τις δικές τους ευθύνες. Και για να το τελειώσουμε εμείς εδώ θα γράφουμε την άποψή μας και φυσικά κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μας διαβάζει. Άλλωστε είμαστε δεξιό ιστολόγιο και όχι ΟΥΔΕΤΕΡΟ για να τα έχουμε καλά με όλους. Δεν μας αφορά να τα έχουμε καλά με κανέναν με τον οποίο μας χωρίζει ιδεολογικό χάσμα. Ο Δήμος μας χρεοκόπησε επειδή άφησαν ατιμώρητο τον κάθε δήμαρχο που έφευγε και άφηνε εκατομμύρια ευρώ χρέη στα ταμεία του δήμου. Γι' αυτό και ο Βασίλης Βαλασόπουλος τους έχει στο χέρι γιατί δεν δημιουργεί τα υπερχρέη του παρελθόντος , γιατί έβαλε τάξη στα οικονομικά  και γιατί ακόμα και ο Γιώργος Χατζηδάκης που ήταν αντιδήμαρχος οικονομικών επί επτά έτη δεν έβγαλε ούτε ένα χαρτί που να τον ενοχοποιεί φεύγοντας.

Και έφυγε γιατί προφανώς πίστεψε και αυτός όπως ο κ. Ευσταθίου πως θα γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Οι δικές μας διαφωνίες με την διοίκηση Βαλασόπουλου έχουν να κάνουν με τις ιδεολογικές εμμονές του στο να διατηρεί πολλούς δημοτικούς υπαλλήλους και να μην δίνει δομές όπως η καθαριότητα σε ιδιώτες για το καλό των συμπολιτών μας.

Για αυτά δεν έχουμε ακούσει κουβέντα από τους επικεφαλής των "δεξιών" παρατάξεων. Αντίθετα έχουμε ακούσει υποψηφίους τους να μιλάνε κατά της Ε.Ε , του ΝΑΤΟ και του Αντώνη Σαμαρά και να διατυμπανίζουν απόψεις της αριστεράς διεκδικώντας δεξιές ψήφους.

Όχι χωρίς να τοποθετηθούν σε τέτοια ζητήματα δεν θα δουν δημοτικό συμβούλιο. Δεν τους κάνουμε την χάρη να κοροϊδεύουν τους δεξιούς ψηφοφόρους που αποτελούν το 35% τουλάχιστον της πόλης μας. Η πόλη μας σήμερα είναι πιο δεξιά από ποτέ και αυτό ας το έχουν υπόψη τους όσοι θεωρούν πως δεν έχουν καμιά τύχη ιστολόγια όπως αυτό.

Η δική μας απήχηση θα μετρηθεί όπως σας έχουμε υποσχεθεί σε αυτές τις δημοτικές εκλογές και δυστυχώς για όσους ενοχλούνται θα προτείνουμε εκτός από δημοτική παράταξη και συγκεκριμένους υποψήφιους για το επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Η μάχη θα είναι μεγάλη και δεν μπορεί να μας σταματήσει κανένας σταλινικός που προσπαθεί να μας φιμώσει για να φανεί πως υπηρετεί το καλό της πόλης. Μάλιστα επειδή εμείς κάνουμε και ρεπορτάζ θα δείξουμε με στοιχεία όπως κάνουμε πάντα ποιοι και γιατί μας θέλουν στη γωνιά μας επειδή τους ξεσκεπάζουμε.

 Γι' αυτό και επειδή ήδη έχουν επιστρατευθεί όλοι οι "καθυστερημένοι" για να μας αναχαιτίσουν μένετε συντονισμένοι στο ιστολόγιο που αγαπήσατε και υπάρχει παρά τα δικά μας πολλά προβλήματα εξαιτίας της αγάπης σας.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

JD Ο Αραμπατζής είναι άλλος ένας από αυτούς που πούλησαν τον Αναγνώστου που αν δεν ήταν στην παράταξη δεν θα τον ήξερε κανείς.Το 2010 ενώ ο Αναγνώστου ήταν δήμαρχος αυτός στην σελίδα του έκανε γκάλοπ ποιό θεωρούν καλύτερο για δήμαρχος τον Αναγγωστου η τον Γιαννόπουλο Παρασκευα απο τοτε τα ειχε βρει με τον Βαλλασοπουλο έτσι νομίζετε μπήκε στην θεση του συμπαραστάτη του Πολίτη; Το ίδιο και ο κύριος Γιαννόπουλος τον Βαλλασοπουλο στήριξε μαζί με την ομάδα του κυρίου Ευσταθίου μοίραζαν ψηφοδέλτια του Βαλλασοπουλο μέσα στη β2νοδε ντροπή σας.Ολοι εσείς στηρίζετε Βαλλασοπουλο Ε κατεβείτε μαζί του εξαρχής μην κοροϊδεύετε τον κόσμο φτάνει ΠΙΑ και όσο εσείς συνεχίζεται να λέτε ψέματα εμείς θα συνεχίσουμε να λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Όχι όλοι από την τοπική μην μπερδευομαστε? Κάποιοι συμφωνούν μαζί σου

Unknown είπε...

JD Δεν είπα όλοι από την τοπική μιλάω συγκεκριμένα

Ανώνυμος είπε...

jj

ο Γ.αραμπατζής όντως ανέβασε στη σελίδα του για το γκάλοπ ,ενώ ο αναγνωστου γιαννης ήταν δήμαρχος, φυσικα η αλήθεια είναι ότι δεν έιχε ο καρεκλάκιας 100% της 100% της ευθύνης για αυτό ( ο αραμπατζής) διότι είχε την πίεση του παρασκευα Γιαννόπουλου να το κάνει αυτό,ο παρασκευας το έχει αυτό ,όπως το έκανε και ποιο παλιά όταν εβαζε για πρόεδρος νοδε και εκβίασε υποψήφιους η οποίοι τελικά δεν κατέβηκαν ,και φυσικά σε μυστική συναντήσει στο γραφείο του τωρινού δημάρχου και αραμπατζή του έκανε την πρόταση να κατεβεί για υποψήφιος δήμαρχος κόντρα για διασπάσει την νδ ,και φυσικά πληρωμένα bill ,έξοδα, και αυτά τα έχει στα διπλά βιβλία ο άρχοντας στον κωδικό ρεμούλες κομπίνες.ΚΑΙ ΠΟΛΎ σωστά ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΤΗΣ B2NOΔΕ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ μοίραζαν ψηφοδέλτια του βαλλασοπουλου ,ο κουρης Ευσταθίου,οικονομιδης,κτλ κτλ ακομα και σε καταστήματα κιολας ,

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω κύριοι και κάποια κυρία Σοφρωνα αν δεν κάνω λάθος.

Ανώνυμος είπε...

J.J.

ναι όντως δεν είναι όλη ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ στην τοπική,,,κάποιοι είναι για κάποιους λογούς ,κάποιοι από τα ποιο πάνω ονόματά τους έβαλαν τους τοποθέτησαν εκεί

Ανώνυμος είπε...

j.j.

Kύριε η κύριά σώφρονα είναι άλλο ανέκδοτο , και αυτή είναι σε κάποιο ΔΣ από τον δήμαρχο ,σαν τον καρεκλάκια ,αυτή είναι οπού φυσά ο άνεμος, ο Αθανασίου ,ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗΝ ME ξυπνάτε

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΣΏΦΡΟΝΑ?ΧΆΧΑ ΤΗ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ? ΤΗΝ ΞΈΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?
ΝΔ ΕΊΝΑΙ ΆΛΛΑ play ΚΙΘΆΡΑ ΜΕ ΒΑΛΑΣΟ
Ο ΚΑΡΕΚΛΆΚΙΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΣΆ ΠΊΡΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΆΡΧΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΤΗ Σ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ,ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΌΤΑΝ ΓΎΡΙΣΕ ΑΠΌ ΝΤΙΣΝΕΙΛΑΝΤ ΠΌΣΟ ΑΚΌΜΑ ΤΟΥ ΈΤΑΞΕ ΣΤΟ ΑΜΆΞΙ ΤΟΥ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Θα σας παρακαλέσω να μην γράφετε για ανθρώπους πράγματα τα οποία δεν μπορούν να αποδειχθούν. Για μένα δεν με νοιάζει γράψτε ότι θέλετε αλλά όχι για πρόσωπα που δεν μπαίνουν στο διάλογο και που φυσικά δεν μπορείτε να αποδείξετε αυτά που γράφετε.

Ανώνυμος είπε...

Με το καλό να μπούνε στο διάλογο εμείς εδώ είμαστε .

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ;