ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ξυπνήστε στην Πειραιώς χωρίς χρίσμα στην Ηλιούπολη δεύτερος γύρος δεν θα υπάρχει

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Ξυπνήστε στην Πειραιώς χωρίς χρίσμα στην Ηλιούπολη δεύτερος γύρος δεν θα υπάρχει


Κάποια ιστολόγια που στηρίζουν "αντάρτες" υποψήφιους από τον χώρο της κεντροδεξιάς επιμένουν (θα φανεί αυτό εάν και εμείς έχουμε άλλη πληροφόρηση) πως η ΝΔ δεν θα δώσει στήριξη σε κανέναν υποψήφιο στο δήμο μας.
Μάλιστα από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο έχουν απομονώσει ότι είπε για δήμους που δεν υπάρχει στήριξη αλλά πολλοί "δεξιοί" υποψήφιοι. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους επιτελείς της Πειραιώς πως έτσι και δεν δώσουν χρίσμα για την πόλη μας δεύτερος γύρος δεν θα υπάρχει αφού όπως και το 2014 η μάχη δόθηκε στο δεύτερο γύρο ανάμεσα σε ΠΑ.ΣΟ.Κ και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 

Αυτό θα έχει και επιπτώσεις στα ποσοστά του κόμματος στον δήμο μας εάν γίνουν ταυτόχρονα και οι εθνικές εκλογές αφού πολλοί θα προτιμήσουν τον καναπέ τους αφού θα βλέπουν πως για ακόμη μια φορά στο δήμο μας δεν υπάρχει ελπίδα διεκδίκησης του δήμου. Η πολιτική αλλαγή σε όλη την Ελλάδα με τέτοιες πολιτικές σκοντάφτει στα τοπικά τερτίπια κάποιων που θεωρούν τους εαυτούς τους ικανούς να διοικήσουν έναν δήμο την στιγμή που δεν μπορούν να κουμαντάρουν ούτε τους συναγωνιστές τους!!

Εμείς σε κάθε περίπτωση και μέχρι τα τέλη Μαρτίου που θα σας ανακοινώσουμε την δική μας στήριξη ως τοπικό ΜΜΕ στον υποψήφιο Δήμαρχο της επιλογής μας , θα εξακολουθούμε να φωνάζουμε πως χωρίς υποψηφιότητα που θα σηκώνει τους δεξιούς από τους καναπέδες τους προοπτική συμμετοχής στην καινούργια διοίκηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές δεν υπάρχει.

Καλούμε μάλιστα τους υπευθύνους του κόμματος να δώσουν ΑΜΕΣΑ στήριξη σε κάποιον. Σε διαφορετική περίπτωση και επειδή είναι γνωστά τα ονόματά τους και οι φιλοδοξίες τους να γίνουν και βουλευτές τους υποσχόμαστε πως θα τους πάμε με σωρό δημοσιευμάτων μέχρι και τις εθνικές εκλογές θυμίζοντας στους συνδημότες μας ποιοι φταίνε που η ΝΔ έχασε και αυτές τις δημοτικές εκλογές. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: