ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θεωρείται λογικό σε ένα δεξιό ιστολόγιο να κάνει εκατοντάδες κλικ η ανάρτηση για την εφημερίδα της παράταξης Βαλασόπουλου;

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Θεωρείται λογικό σε ένα δεξιό ιστολόγιο να κάνει εκατοντάδες κλικ η ανάρτηση για την εφημερίδα της παράταξης Βαλασόπουλου;

Μπορεί το κείμενο με την δική μας άποψη να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας , πράγμα πολύ λογικό αλλά κάτι άλλο πρέπει να ανησυχήσει όσους ακόμα στην Πειραιώς πιστεύουν πως η Δήμος Ηλιούπολης δεν είναι ένας ακόμη χαμένος δήμος για τη ΝΔ. Εκατοντάδες είναι τα κλικ που έκανε από τις πρώτες ώρες η ανάρτηση μας για την εφημερίδα της δημοτικής παράταξης "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" του νυν δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου. 

Αυτό δείχνει πως όλοι θεωρούν πως θα είναι ο πρωταγωνιστής και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές , γιατί δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς πως έκανε χτυπήματα σε ένα ιστολόγιο δεξιό μια τέτοια ανάρτηση.

Φανταζόμαστε πως εάν είχαμε άλλη πολιτική τοποθέτηση αυτό το ιστολόγιο θα είχε καλύτερη τύχη και θα αγκαλιάζονταν από περισσότερους δημότες. Αλλά εμάς μας αρέσει να διαμορφώνουμε την κοινή γνώμη και όχι να ακολουθούμε τις μόδες που οδήγησαν τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία και στις δύο απανωτές νίκες του Βασίλη Βαλασόπουλου στην πόλη μας.

Και επειδή φίλοι νεοδημοκράτες οι δημοτικές παρατάξεις δεν καταρρέουν μόνο εκ των έσω με διασπαστικές κινήσεις της τελευταίας στιγμής καλό θα ήταν έστω και στο και πέντε να πάρετε θέση και να στηρίξετε κάποιον για αυτή την πόλη γιατί οι Πόντιοι Πιλάτοι δεν κερδίζουν ψήφους γενικά!! Για φανταστείτε δηλαδή εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και είχαμε και κάνα δυο-τρεις ακόμα αρχηγούς και να τους αφήνατε όλους να κατέβουν στις εκλογές δημιουργώντας και ένα δικό τους κόμμα. Γιατί από την Νέα Δημοτική Κίνηση του πρώην Δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου μας ξεπήδησαν η Πίκουλα , ο Ευσταθίου και ο Αραμπατζής με δικές τους δημοτικές παρατάξεις!!

Οι δήθεν σωτήρες της πόλης μετείχαν στη διοίκηση Αναγνώστου είχαν και έμμισθες θέσεις και ξαφνικά ανακάλυψαν άλλοι νωρίτερα άλλοι αργότερα πως ο Γιάννης δεν είναι καλός.Λες και αυτοί είναι καλοί και δεν φάνηκε η ανικανότητά τους την περίοδο 2007-2010 που ήταν στη διοίκηση του δήμου. Γιατί όταν αποδοκιμάζετε μια διοίκηση δεν αποδοκιμάζετε μόνο ο αρχηγός αλλά όλη η ομάδα που τον πλαισιώνει.

Είμαι βέβαιος πως τελικά η ΝΔ δεν θα αφήσει τέσσερις υποψήφιους δημάρχους από τον χώρο της ΝΔ για την πόλη μας γιατί εκτός από τους Αραμπατζή , Ευσταθίου , Αναγνώστου και Πίκουλα ακόμα και εάν κάποιος από τους τέσσερις δεν κατέβει εάν η ΝΔ επιμείνει στην ουδετερότητα θα υπάρξει σίγουρα και άλλη μία δεξιά υποψηφιότητα που θα ανακοινωθεί κάνα δίμηνο πριν τις εκλογές.

Για να αποφύγουν λοιπόν  τα χειρότερα και με δεδομένο πως το ποσοστό των δεξιών ψηφοφόρων της πόλης μας έχει ανεβεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια θα είναι κρίμα να ξεφτιλιστεί μια ολόκληρη παράταξη και να μην έχει εκπρόσωπο στο δεύτερο γύρο επειδή όλα τα στελέχη της πόλης νομίζουν πως πρέπει να ηγηθούν μιας δημοτικής παράταξης. Άλλωστε η πρώτη θέση έχει κλείσει ακόμα και εάν παραιτηθούν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη του κ. Βαλασόπουλου. Η κοινωνία μας δεν τους ακολουθεί και στην περιοχή όπου διαμένω εγώ στην Αγία Μαρίνα η παράταξη του νυν δημάρχου θα βγει ενισχυμένη σε σχέση με το 2014.

Οι δημότες μας που είναι δεξιοί νιώθουν πλήρη απογοήτευση για όσα συμβαίνουν στην πόλη μας με την πολυδιάσπαση της ΝΔ και θα τιμωρήσουν και το κόμμα της αξιωματικές αντιπολίτευσης εάν οι βουλευτικές εκλογές γίνουν ταυτόχρονα με τις εθνικές. Αυτό να προσέξουν στην Πειραιώς γιατί το 23% που πήρε η ΝΔ το 2015 στην πόλη μας μπορεί να φτάσει και παρακάτω εάν αφήσουν τους δημότες μας να θεωρήσουν πως η ΝΔ είναι ένα κόμμα που ανακοινώνει Μπακογιάννη και Πατούλη για να μην υπάρχουν "αντάρτες" στο δήμο Αθήνας και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ@μηθούνε.

Βέβαια και στην Αθήνα δεν απέφυγαν τις άλλες υποψηφιότητες και ο Πατούλης έκανε μπάχαλο τη ΝΔ με την σύζυγό του υποψήφια στο Δήμο Αμαρουσίου αντίθετα τάχα με την επιλογή του συζύγου της που στηρίζει με ανάρτηση του στο facebook τον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ! 

Τραγέλαφος δηλαδή και στο βάθος πάντα υπάρχουν οι άλλες δεξιές επιλογές και στην Περιφέρεια και στους δήμους. Εγώ ως Μέλος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών του κόμματος θα παλέψω μέχρι την τελευταία στιγμή να υπάρχει στήριξη της ΝΔ στην πόλη μας. Εάν τελικά δεν υπάρξει θα στηρίξω δημόσια όποιον υποψήφιο δήμαρχο θεωρώ πιο ικανό αδιαφορώντας παντελώς για την κομματική του προέλευση. Άλλωστε εμένα μου χρωστάει η ΝΔ δεν τις χρωστάω.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: