ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συκοφαντείστε άλλωστε δεν έχετε άλλη επιλογή πλέον - Από τα τέλη Μαρτίου θα αρχίσουν να παραμιλάνε

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Συκοφαντείστε άλλωστε δεν έχετε άλλη επιλογή πλέον - Από τα τέλη Μαρτίου θα αρχίσουν να παραμιλάνε

Άρχισαν πάλι τις συκοφαντίες για μένα, αφού βλέπουν πως και αυτή την φορά όχι απλά θα δικαιωθώ για όσα γράφω αλλά έχουν και απήχηση σε χιλιάδες συνδημότες μου. Το παραμύθι γνωστό πως τάχα είμαι με τον Βασίλη Βαλασόπουλο! και πως τον στηρίζω σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.
Τα λένε αυτοί που τρέχουν στα εγκαίνια των έργων του, που είναι συμπαραστάτες του δημότη με τις ευλογίες του , που ψηφίζουν μαζί του στο να διανέμονται ποσά σε οργανισμούς με μηδενική συνεισφορά. Ακόμα στο "παιχνίδι" της κατασυκοφάντησής μου δεν έχουν μπει οι οπαδοί του Μωραίτη , που μαζί με τους ψηφοφόρους της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελούν τους κατά παράδοση υβριστές μου. 

Μάλιστα η Λαϊκή Συσπείρωση έχει βγάλει και ανακοίνωση στο παρελθόν. Οι δήθεν "δεξιοί" που με τρολάρουν στα ελεύθερα σχόλια που τους παρέχει μόνο αυτό το ιστολόγιο είναι βολεμένοι που δεν θέλουν να χάσουν την βολή τους από τις κραυγές μου.

Είναι δεξιοί μόνο στην τσέπη και δεν έχουν υπηρετήσει ποτέ αρχές και αξίες. Έλεγαν ΝΑΙ σε κάθε αρχηγό και δεν έκαναν τίποτα όταν ο Κώστας Καραμανλής την περίοδο 2004-2009 βούλιαξε την χώρα στα χρέη. Γι' αυτό και εμείς θα παραμείνουμε στις επάλξεις του αγώνα όχι επειδή προσδοκούμε τα εύσημα από καμία Πειραιώς.

Δεν μας συντηρεί κανένα κόμμα άλλωστε,  ούτε κανένα δημόσιο. Για τον λόγο αυτό δεν είμαστε δέσμιοι κανενός ,ούτε χρωστάμε χάρη σε κανέναν. Γι' αυτό σας γράφουμε για όλες τις προηγούμενες διοικήσεις και εσείς το μόνο που κάνετε ως βολεμένοι είναι να εξαιρείται την διοίκηση η οποία σας βοήθησε.

Δεν σας αδικώ οι εποχές είναι δύσκολες αλλά όχι και να υβρίζετε όσους καθαρούς και έντιμους κυκλοφορούν. Χάλασα  την πιάτσα εδώ και 6 χρόνια και για αυτό με πολεμούν και με μισούν τόσο.

Βλέπετε ουδείς αναγνωρίζει σε έναν δημοσιογράφο το δικαίωμα να έχει άποψη ενάντια στα συμφέροντά του. Γιατί το δικό μου συμφέρον φυσικά και δεν είναι να σας ενημερώνω για θέματα όπως η δήθεν δημόσια περιουσία, τα 12 έτη της μεγάλης ρεμούλας του Δημήτρη Κιντή στο Δήμο μας όπως και τα μετέπειτα 16 χρόνια Γεωργάκη που μπορεί να δαπανήθηκαν τεράστια ποσά αλλά έγιναν και έργα.

Η μόνη 12ετία χωρίς ούτε ένα έργο υποδομής για τον Δήμο μας , ήταν αυτή της Δημαρχίας του Δημήτρη Κιντή 

Και επειδή εμείς σας τα λέμε γινόμαστε στόχος όσων σας θέλουν στο σκοτάδι. Όσοι θέλουν να χαλάνε 300.000 ευρώ το χρόνο για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης , όσοι εξαφάνισαν 1 εκατομμύριο ευρώ από τα ταμεία της ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ και κάνουν τάχα τώρα πως τους έφταιγε ο Γιάννης Αναγνώστου.  Αυτοί που τα έφαγαν τολμάνε και κουνάνε το δάχτυλο σε αυτόν που τους έφτιαξε χωρίς να γνωρίζει με τι λαμόγια και κλέφτες είχε να κάνει. Την πολιτική του τιμωρία την πήρε για τις επιλογές των συνεργατών του και των Αντιδημάρχων του που δεν άφησαν κανένα έργο πίσω τους παρά μόνο ελλείμματα και μισές δουλειές. 

Δεν πειράζει θα το συνηθίσουν όπως συνήθισαν και τον Βασίλη Βαλασόπουλο 8 χρόνια τώρα στη διοίκηση του Δήμου. Βλέπετε υπάρχουν και οι αφελείς που ακόμα πιστεύουν πως εμείς θα σας παραμυθιάσουμε για να πάρουν μια χούφτα ψήφους παραπάνω εκείνοι.

Σε αυτές τις εκλογές για ακόμη μια φορά θα τιμωρηθούν όσοι δεν μας άκουσαν και κατέβηκαν κόντρα στους δημότες μας και χωρίς να υπάρχει κανείς λόγος να εκτεθούν ξανά σε μια διαδικασία με τρεις ή τέσσερις ή ακόμα και πέντε κεντροδεξιούς τάχα υποψήφιους.

Γιατί όταν ο Γαβριήλ Αραμπατζής μας παρουσιάσει την Πόλη που Θέλει θα καταλάβουν όλοι πως είναι πιστό αντίγραφο του Τάσου Ευσταθίου με κοινή πορεία και κοινό στόχο στο να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Δεν θα τους κάτσει και το ξέρουν απλώς για να κάνουν μάγκα τον πρώην Δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου που άνετα θα πάρει μερικές εκατοντάδες ψήφους παραπάνω και από τους δύο αυτούς αφήνοντάς τους πίσω του.

Όμως η δεύτερη θέση θα έχει και πάλι χαθεί. Και τότε δεν θα φταίει κανένας Σταύρος και καμία ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ αλλά η λάθος στρατηγική τους.

Ξέρετε εγώ και χωρίς να ανήκω στη ΝΔ μπορώ να ζω και καλύτερα. Όλοι αυτοί όμως που με υβρίζουν χρωστάνε στη ΝΔ τον διορισμό τους στο δημόσιο και την αργομισθία τους για χρόνια.

Γι' αυτό και στη σύγκρουση που θα έχουμε από τον Μάρτιο και μετά μόνοι χαμένοι θα είναι οι ίδιοι.

Σταύρος Μαρίνης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

JD Σταυρό συνέχισε αυτό που πολλή σωστά κάνης και μην φοβάσαι τίποτα και κανέναν