ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αξιόλογη έκθεση φωτογραφίας έγινε στο Δήμο μας

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Αξιόλογη έκθεση φωτογραφίας έγινε στο Δήμο μας

Μια αναγνώστρια του ιστολογίου μας ενημέρωσε χθες με μήνυμά της στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο για μια "καταπληκτική έκθεση φωτογραφίας που πραγματοποιήθηκε στις 28 του μήνα στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. 


Ήταν του φωτογράφου Τάκη Τλούπα ο οποίος απεβίωσε το 2003 σε ηλικία 83 ετών. Ο Τάκης Τλούπας γεννήθηκε στη Λάρισα και ήταν γιος ξυλογλύπτη. Το αναφέρουμε γιατί εάν και εμείς δεν συμφωνούμε με την ύπαρξη της δομής Μουσείο Εθνικής Αντίστασης η οποία στοιχίζει χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο στους δημότες μας και συνολικά έχει στοιχίσει πολλά εκατομμύρια στους δημότες μας εκθέσεις που προάγουν τον πολιτισμό είναι καλό να γίνονται στην πόλη μας. Την συγκεκριμένη έκθεση δεν ξέρουμε πόσοι την επισκέφθηκαν αλλά εμείς σας μεταφέρουμε έστω και καθυστερημένα την είδηση αυτή. Άλλωστε δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε μια ανάρτηση σε μια συνδημότισσα μας. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας που τα αναδείξατε

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία έκθεση. αγαπητέ Σταύρο και μπράβο σας που αναδείξατε αυτήν την εκδήλωση που έγινε στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. Αλλά εσείς δεν είστε ενάντια στην λειτουργία του ΜΟΥΣΕΙΟΥ;

Ηλιουπολη είπε...

Την είδηση την έστειλε μια αναγνώστρια την έστειλε .Δεν είναι ενάντια στην λειτουργία του μουσείου της Ηλιούπολης .Η ΝΔ είναι προοδευτικό κόμμα και δεν είναι εναντίον κανενός.Οι δεξιοί δεν πατάνε στο μουσείο?

Αν έγινε κάποια έκνομη ενέργεια με το μουσείοτης Ηλιούπολης