ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μην ανησυχείτε για τις επισκέψεις του ιστολογίου μας τον Μάρτιο θα είμαστε στη θέση που μας αξίζει

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Μην ανησυχείτε για τις επισκέψεις του ιστολογίου μας τον Μάρτιο θα είμαστε στη θέση που μας αξίζει

Πολλοί θεωρούν πως είναι εύκολο να προσελκύσεις αναγνώστες σε ένα τοπικό ιστολόγιο το οποίο ασχολείται κυρίως με κοινωνικά θέματα τα οποία βλέπει όμως από συγκεκριμένη πολιτική οπτική. Λένε π.χ πως τα προβλήματα των δημοτών δεν έχουν χρώματα και κόμματα. Λένε και διάφορα άλλα ευφάνταστα και ψεύτικα.
Γιατί τα προβλήματά σας έχουν χρώματα και κόμματα και οφείλονται σε όσους από κομματική ή πολιτική επιλογή ιεραρχούν τις δικές σας ανάγκες. Για πολλούς π.χ δεν έχει καμία σημασία το μεταναστευτικό όμως αυτό μπορεί να διαλύσει μια ολόκληρη πόλη όταν ένα κέντρο φιλοξενίας έχει 7000 πρόσφυγες ή μετανάστες αντί για 500 όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός του. Στην πόλη μας δεν έχουμε κέντρο φιλοξενίας γιατί η ευαισθησία των αριστερών συνδημοτών μας εξαντλείται στο να βλέπουν το δράμα των προσφύγων και των μεταναστών καθώς και των δύστυχων Ελλήνων που καλούνται να τους φιλοξενήσουν από απόσταση.

Οι οργανώσεις του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και γενικά όλων αυτών που έχουν κάνει επάγγελμα την δήθεν αλληλεγγύη τους δεν έκαναν τίποτα για να δημιουργήσουν ένα χώρο φιλοξενίας και στην πόλη μας. Βλέπετε θέλουν τα "σκουπίδια" μακριά από την αυλή τους και όχι έξω ή μέσα σε αυτήν! Και φυσικά οι πρόσφυγες και οι μετανάστες δεν είναι σκουπίδια αλλά άνθρωποι όπως όλοι εμείς που θέλουν την αμέριστη συμπαράσταση του δυτικού κόσμου για να μείνουν στα κράτη τους. Για το λόγο αυτό οι επεμβάσεις της Δύσης σε κράτη όπου δεν έχουν δημοκρατία είναι μονόδρομος εάν πραγματικά θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους αυτούς. Ακόμα και την περίοδο της αποικιοκρατίας δεν είχαμε τα αίσχη που συμβαίνουν π.χ στην Αφρική ή στην Ινδία.

Η φυγή των δυτικών οδήγησε αυτά τα κράτη σε ατελείωτους εμφύλιους πολέμους και στην ουσία η ζωή των περισσότερων χειροτέρεψε αντί να καλυτερεύσει. Όπως και η φυγή των Άγγλων από την Μεγαλόνησο έφερε τον Αττίλα και την τουρκική βαρβαρότητα αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους δήθεν διανοούμενους της αριστεράς που έχουν τις πλέον ανθελληνικές θέσεις εδώ και δεκαετίες. Η διάλυση των κρατών εθνών τα προσεχή χρόνια δεν πρόκειται να γίνει πράξη γιατί η Ιδέα της Παγκοσμιοποίησης ξεχνάει πως με τη ΒΙΑ είναι αδύνατον να επιβληθεί σε όλο τον κόσμο μια Παγκόσμια Εξουσία που δεν διαθέτει στρατό αλλά μόνο οικονομικά λόμπι που προσπαθούν να ελέγχουν εθνικές κυβερνήσεις.

Τις επόμενες μέρες το ιστολόγιό μας θα σας παρουσιάσει με στοιχεία πως η δική μας πόλη έχει καταφέρει να κρατηθεί μακριά κατά τύχη από την αλλοίωση του πληθυσμού της όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί η πόλη δεν έχει θέσεις εργασίας που θα απασχολήσουν  ξένα φθηνά εργατικά χέρια και είναι ακόμα "ακριβή" για μετανάστες που ζουν με τα επιδόματα του κράτους ή δουλειές κατά το πλείστον χωρίς ασφάλεια. Επειδή είμαστε όμως μισή ώρα από την Αθήνα κάποια στιγμή και όταν αρχίσει να τσουλάει και πάλι η οικονομία, θα έχουμε και στην πόλη μας οργανωμένες κοινότητες Αλβανών , Βουλγάρων , Ρουμάνων, Σύριων ή Πακιστανών που θα φέρουν μαζί τους και τις δικές τους συνήθειες και φυσικά θα απαιτήσουν τα δικαιώματα που πρέπει να έχει κάθε πολίτης σε ένα δημοκρατικό κράτος. Θα ψηφίζουν και θα εκλέγουν τους δικούς τους εκπροσώπους αφού χωρίς σχεδιασμό η Ελληνική κυβέρνηση της αριστεράς ετοιμάζεται να δώσει σε χιλιάδες μετανάστες το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεστε αδιαφορώντας πλήρως για το μέλλον αυτού του τόπου. Εμείς και στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί στο δημογραφικό πρόβλημα της πατρίδας μας και είχαμε τονίσει πως μόνο αρνητικά θα έχει αυτού του είδους η "ενσωμάτωση" σε μια Ελλάδα που το 95% του πληθυσμού της είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι και που αντιλαμβάνεται την φιλοξενία ως ιερή υποχρέωσή της.

Σε αυτό το φιλότιμο ποντάρουν όσοι επιθυμούν την διάλυση της χώρας. Μάλιστα σήμερα που πάνω από 400.000 Έλληνες έφυγαν από την χώρα την τελευταία δεκαετία η αντικατάσταση τους με ξένους μόνο θετικό γεγονός δεν ακούγεται στα αυτιά όσων αντιλαμβάνονται πως η "αθώα" μετανάστευση κρύβει σοβαρούς κινδύνους για την ύπαρξη της ίδιας της αστικής μας δημοκρατίας. Και εάν η ενσωμάτωση δεν πέτυχε σε χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία και η Γαλλία φανταστείτε τι θα συμβεί σε εμάς που δεν έχουμε ούτε την ισχύ ούτε το μέγεθος των προαναφερθέντων κρατών. Γι' αυτό πριν ψηφίσετε ρωτήστε και τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης τι σκέφτονται και για αυτό. Άλλωστε ούτε για τα σκουπίδια μας είπαν τι θα κάνουν, ούτε για το φωτισμό της πόλης  ούτε για την ασφάλεια παρά μόνο θέλουν να φύγει ο Βαλασόπουλος για να έρθουν αυτοί. Που είναι τα προγράμματά σας; Που είναι η θέση σας για σοβαρά εθνικά θέματα όπως η συνθήκη των Πρεσπών;

Τι λέτε για τον διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας; Πιστεύετε πως πρέπει να δοθούν δομές σε ιδιώτες; Σε τίποτα δεν απαντάνε από όλα αυτά αλλά την ψήφο σας την θέλουν.Ρωτάτε πριν ψηφίσετε κάποιον τι πιστεύει για να μην την πατήσετε όπως με τον Τσίπρα και τους άθεους και εθνικά επικίνδυνους συνοδοιπόρους του. Η άγνοια δεν είναι καλός σύμβουλος , και η βόλτα στην κάλπη είναι πράξη ευθύνης και όχι μια ακόμα "υποχρέωση" ή ένα τάξιμο για δουλειά που θα πληρώνει και εσύ θα κάθεσαι. Έτσι χρεοκοπήσαμε και κανείς πλέον δεν μπορεί να μην αναλογιστεί και τις δικές του ευθύνες όταν επί δεκαετίες ψήφιζε με βάση το ατομικό του συμφέρον.

Τώρα που αυτό χάθηκε και θα χαθεί και άλλο με συντάξεις που θα κοπούν στο μέλλον καιρός είναι να αλλάξουμε και πολιτικές κατευθύνσεις μήπως κάποτε γίνουμε και εμείς δυτικό κράτος και όχι Σοβιετία όπως είμαστε ακόμη και σήμερα.

Το Μάρτη λοιπόν εάν υπάρχουμε θα δείτε πως αυτό το ιστολόγιο θα είναι στην κορυφή των προτιμήσεών σας γιατί από εδώ κάτι μαθαίνετε και κάπως αφυπνίζεστε.

Σας προετοιμάζουμε για το μέλλον , για πράγματα που θα βιώσουν τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας.

Σ.Μ 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κλείστα όλα τα ισττολόγια.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε κάνε υπομονή μετά τον Μάϊο θα σου το κάνουμε το χατήρι.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Προκαλώ τον κύριο Μαρίνη να παραιτηθεί από την ενημέρωση .

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλουμε ακροδεξιούς στην Ηλιούπολη

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Διαβάστε κάνα άλλο blog μην ασχολείστε με "ακροδεξιούς" σταλινικοί της Λαϊκής Συσπείρωσης άλλωστε δεν είναι καιρός για να αλλάξω εγώ αλλά εσείς αφού οι Ιδέες σας δεν έχουν καμία απήχηση. Κομμουνισμός η πλέον εγκληματικής και φασιστική ιδεολογία και έχετε το θράσος και μιλάτε.

Ανώνυμος είπε...

Τα σχόλια δεν είναι από ΚΚΕ έδες αυτοί που σε διαβάζουν είναι οι Πασόκοι Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και οι Νεοδημοκράτες στα άκρα δεν έχεις καμία απήχηση δεν σε διαβάζει κανείς από τα άκρα άλλωστε εάν σε διάβαζαν θα είχες καλύτερη θέση Τα άκρα διαβάζουν ΜΑΚΕΛΕΙΟ χα χ α

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Τα κακεντρεχή σχόλια τώρα που θα έχουμε mail υποχρεωτικό και έγκριση δεν θα ξαναϋπάρξουν σε αυτό το ιστολόγιο. Δυστυχώς χάνουμε σε σχόλια αλλά έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο γιατί τα άκρα ετοίμαζαν να μας βάλουν σε μεγάλες περιπέτειες κατηγορώντας συμπολίτες μας χωρίς να προσκομίζουν κανένα στοιχείο. Ότι χτίζαμε και κόπο εδώ και πέντε χρόνια δεν θα μας το διαλύσουν όσοι θέλουν να κάνουν τον χαβαλέ τους