ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αργά ξυπνήσατε στην Πειραιώς και εμάς δεν θα μας βάλετε σε ένα "παιχνίδι" χαμένο

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Αργά ξυπνήσατε στην Πειραιώς και εμάς δεν θα μας βάλετε σε ένα "παιχνίδι" χαμένο

Σάλο έχει δημιουργήσει στην Πειραιώς το δημοσίευμά μας  που αφορά την στήριξη στο δήμο μας για τις προσεχείς εκλογές. Μαζί με την δική μας φωνή ενώθηκαν και πολλές άλλες που βλέπουν πως χωρίς συστράτευση όλων των δεξιών υποψηφίων σε ένα ψηφοδέλτιο με επικεφαλή πρόσωπο που θα επιλέξει το κόμμα δεν υπάρχει καμία ελπίδα για είσοδο δεξιού υποψηφίου στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.



Έχουμε την διαβεβαίωση αντιπροέδρου της ΝΔ πως το θέμα θα διευθετηθεί καλώντας όλους όσους θέλουν να λάβουν στήριξη να κατέβουν και να συζητήσουν για πρόσωπο κοινής αποδοχής. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξουν διαγραφές όσων εμμένουν στο να οδηγούν με τις πρακτικές τους το κόμμα σε νέα εκλογική ήττα στο δήμο μας. Τα ποσοστά της ΝΔ στον δήμο μας δεν συνάδουν με το γεγονός να μην υπάρχει υποψήφιος Δήμαρχος της ΝΔ στον δεύτερο γύρο.

Η ΝΔ είναι σταθερά δεύτερη πολιτική δύναμη στο δήμο μας ακόμα και με τα αποτελέσματα του 2015 που προφανώς και έχουν αλλάξει προς το καλύτερο για την ΝΔ. Επομένως δεν είναι δυνατόν τα στελέχη της πόλης μας να μην μπορούν να αντιληφθούν πως οι δημότες μας δεν θέλουν να μείνουν εκτός δεύτερου γύρου επειδή ο κ. Ευσταθίου που πήρε μόλις 8% το 2014 επιμένει πως θέλει να γίνει δήμαρχος.

Η κοινωνία της πόλης μας δεν τον θέλει και αυτό το έχει αντιληφθεί όπως στην ουσία δεν θέλει και τον πρώην δήμαρχο κ. Γιάννη Αναγνώστου αφού δεν κατάφερε να κρατήσει ενωμένη την παράταξή του το 2014 και να περάσει εύκολα στον δεύτερο γύρο. Οι δημότες μας ανάμεσα σε αυτούς τους δύο στηρίζουν Αναγνώστου και φάνηκε και στις εκλογές του 2014 αλλά το θέμα είναι πως κανείς από τους δύο δεν έχει αντιληφθεί πως μόνο ενωμένοι κατάφεραν το 2010 να κερδίσουν τον δήμο.

Επειδή αυτές οι εκλογές είναι με απλή αναλογική έπρεπε να είχαν δουλέψει εδώ και μία δεκαετία και διεύρυνση της βάσης των κεντροδεξιών ψηφοφόρων κάτι που και οι δύο δεν έκαναν. Εμείς από το 2013 που υπάρχουμε μέσω αυτού του ιστολογίου δημιουργούμε τις βάσεις για να υπάρχει μια κεντροδεξιά πλειοψηφία στην πόλη μας. Θα καλύπτει όλους όσους θεωρούν πως ανήκουμε στη Δύση, θέλουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ και κυρίως αγαπάμε την ελεύθερη οικονομία πάντα βέβαια με κανόνες που βάζει το Κράτος προς όφελος της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας και του κοινωνικού συνόλου.

Για αυτά οι "κεντροδεξιοί" υποψήφιοι δεν μιλάνε. Αντίθετα συντηρούν επί δεκαετίες τους μύθους της αριστεράς και αναζητούσαν μάταια συμμάχους σε δημοτικές παρατάξεις που δεν πιστεύουν σε τίποτα από τα παραπάνω. Τώρα που Βαλασόπουλος και Κοκοτίνης είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν την επόμενη τάχα "προοδευτική" διοίκηση κατανοούν όσα τους λέγαμε εδώ και 8 χρόνια. Δηλαδή πως δεν πας όπου σε πάει το κύμα αλλά βάζεις τις βάσεις για να δημιουργήσεις ψηφοφόρους με αρχές και αξίες και όχι τάζοντας θέσεις σε αριστερούς.

Γέμισαν τον δήμο μας με αριστερούς εργαζόμενους με αποτέλεσμα ο δήμος να μην μπορεί να λειτουργήσει αφού είναι πολύ κατώτεροι των περιστάσεων αλλά δεν μιλάει κανείς για αυτό. Μάταιο ο δήμαρχος στην πρώτη του θητεία που ήταν και καλύτερη πάλευε με τους συνδικαλιστές του ΚΚΕ για να λειτουργήσει ο δήμος μας.

Η δική μας πλευρά όχι μόνο δεν τον βοήθησε αλλά τα έκανε πλακάκια με την Τσατσούλη του ΚΚΕ και δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα στην καθαριότητα στο δήμο μας. Η διοίκηση Βαλασόπουλου πάλεψε να καταργήσει προνόμια και αργομισθίες και οι δικοί μας πήγαιναν και στήριζαν εργαζόμενους που δεν πατάνε ποτέ στη δουλειά τους. Δεν μίλησαν ποτέ ανοιχτά για το τι θα κάνουν με την καθαριότητα και εάν είναι διατεθειμένοι να δώσουν την καθαριότητα σε ιδιώτες. Δεν έκαναν εδώ και 8 χρόνια καμία πρόταση που να αποδεικνύει πως έχουν διαφορετική προσέγγιση στη διαχείριση.

Συνυπάρχουν σε "αγώνες" για την δήθεν δημόσια περιουσία υμνώντας την διοίκηση του κομμουνιστή Δημήτρη Κιντή που δημιούργησε έναν δήμο έκτρωμα και εξαιτίας του χάθηκε μια δεκαετία που άλλοι δήμοι μας ξεπέρασαν σε δομές και λειτουργικότητα. Μάλιστα ακόμα και σήμερα δεν βγάζουν κιχ στις αθλιότητες που κάνει η παράταξη λαϊκή συσπείρωση μέσα στο δημοτικό συμβούλιο με αποτέλεσμα να εξοργίζει και τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ που αναγκάστηκαν να τους πουν την ΑΛΗΘΕΙΑ πως είναι εκτός πραγματικότητας!!

Όλα αυτά άλλοι δήμοι τα έχουν λύσει και για αυτό έχουμε πολλούς δεξιούς και επιτυχημένους δημάρχους σε δήμους της Αττικής. Εδώ δεν τα λύσαμε και περιμένουμε τώρα στο και πέντε  να έρθει ένας "σωτήρας" και να περάσουμε στο δεύτερο γύρο. Εμείς σε κάθε περίπτωση τον Μάρτιο θα στηρίξουμε υποψήφιο δήμαρχο ανεξάρτητα από το τι θα πράξει η ΝΔ.

Εμείς θα υπάρχουμε στα πράγματα της πόλης μας και μετά τις εκλογές. Αυτό ας το κατανοήσουν καλά όσοι τον Μάϊο θα παρακαλάνε για λίγη προβολή μέσα από τα ΜΜΕ που θα έχουμε τότε στη διάθεσή μας. Αυτά προς το παρόν και για ότι νεώτερο θα σας ενημερώνουμε από εδώ.

Άλλωστε μετά τις γιορτές θα έχουμε άλλες δύο υποψηφιότητες από τον χώρο της κεντροδεξιάς και μέχρι τον Μάϊο θα έχουμε και καινούργια ΜΜΕ που θα ασχολούνται με τα κοινά της πόλης μας. Αυτή την φορά τα ΜΜΕ θα είναι πολιτικά "ουδέτερα" με γνώμονα το κέρδος και για τον λόγο αυτόν ο γράφων θα κρατήσει και αυτό το ιστολόγιο για να του θυμίζει πως όταν οι άλλοι γέμιζαν τις τσέπες του αυτός πάλευε για να ξυπνήσει συνειδήσεις σε μια πόλη που εξέθρεψε μπράβους και δημιούργησε τέρατα!!

Σ.Μ 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπόρεσαν να κλείσουν μάτι... Στην Πειραιώς... Από το δημοσίευμά σου...
Έχεις μεγάλη πλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε δημοκρατικά σάιτ στην Ηλιούπολη και όχι φασιστικά