ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χιλιάδες διάβασαν την δική μας θέση για τον υποψήφιο δήμαρχο που πρέπει να έχει η κεντροδεξιά στην πόλη μας

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Χιλιάδες διάβασαν την δική μας θέση για τον υποψήφιο δήμαρχο που πρέπει να έχει η κεντροδεξιά στην πόλη μας

Χιλιάδες συνδημότες μας έχουν διαβάσει την ανάρτηση μας με τίτλο
Η δική μας θέση για τον υποψήφιο Δήμαρχο της κεντροδεξιάς στην πόλη μας από τις 19 Δεκέμβρη που την δημοσιεύσαμε. Είναι και ο βασικός λόγος που ανεβαίνουμε εάν και το ιστολόγιό μας είναι στην ουσία ανενεργό με 1-2 αναρτήσεις την ημέρα. Έτσι συνεχώς και πριν τα τέλη Μαρτίου που είναι και ο δικός μας στόχος θα είμαστε Θεού θέλοντος στην κορυφή των ΜΜΕ αυτής της πόλης. Και αυτό γιατί έχουμε ΑΠΟΨΗ και δεν αναπαράγουμε ειδήσεις χωρίς να δώσουμε μαζί με αυτήν και την δική μας οπτική γωνία σε ότι συμβαίνει. Παρόλο που είμαστε καυστικοί , παρόλο που δυσανασχετούμε όσους με την ελαφρότητα των αποφάσεων τους μας οδήγησαν ως εδώ, παρόλο τον πόλεμο που δεχόμαστε από ακραίους αντιδημοκράτες που έχουν το θράσος να αποκαλούν εμάς φασίστες!!!  προχωράμε προς την τελική φάση μιας προεκλογικής περιόδου με αποτέλεσμα γνωστό εξαιτίας λαθών συγκεκριμένων στελεχών της "κεντροδεξιάς" στην πόλη μας. 

Τα εισαγωγικά καλά να υπάρχουν γιατί δεν μπορεί να θεωρηθείς και πολύ δεξιός άμα για τα εθνικά θέματα δεν έχεις βγάλει ούτε μία ανακοίνωση ή δεν έχεις κάνει ούτε καν δήλωση για να μην στεναχωρήσεις τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ. 

Τα σχόλια σας ή επαινετικά ή υβριστικά για την προσπάθεια που κάνουμε δεν μας πτοούν αφού ότι είναι να κάνουμε θα το κάνουμε γιατί το πιστεύουμε και όχι γιατί θα μας δοξάσουν αυτοί που το 2015 έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία. 

Άλλωστε εμείς σεβόμαστε τους αγώνες που έκαναν οι πρόγονοί μας για να μην πέσει η χώρα στα χέρια των κομμουνιστών και δεν ντρεπόμαστε καθόλου που έχουμε θέση και είμαστε με τον Ναπολέοντα Ζέρβα και όχι τον ανθέλληνα Άρη Βελουχιώτη. 

Γι΄αυτό και δεν μας αρέσει οι νέες και οι νέοι να αγνοούν την Ιστορία μας και κυρίως να μην γνωρίζουν τα εγκλήματα του κομμουνισμού παγκοσμίως.

Άλλωστε για αυτές τις απόψεις γινόμαστε στόχος όσων θέλουν να ανατρέψουν την Αστική μας Δημοκρατία για να επιβάλλουν την κόκκινη χούντα τους. Έχουμε και αυτούς που θέλουν να επιβάλλουν την μαύρη και οι οποίοι αφού κατάλαβαν πως δεν πτοούμαστε με τις συκοφαντίες τους περιμένουν να μας επιτεθούν πάλι προεκλογικά. 

Και φυσικά για όσους νομίζουν πως η ΔΕΞΙΑ και η ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν έχουν πια καμία ιστορική αξία και πως ο διαχωρισμός αυτός είναι ξεπερασμένος  να διαφωνήσουμε γιατί το δίπολο αυτό δεν είναι απλώς δύο λέξεις. Κουβαλάει αγώνες των μεν για να εγκαθιδρύσουν μια Αστική Δημοκρατία των δε για  να οδηγήσουν την χώρα σε τυραννία και καταπάτηση κάθε ελευθερίας του ανθρώπου. 

Η ΕΣΣΔ και τα πρώην κομμουνιστικά κράτη που ήταν δίπλα μας , δίνουν σε όλους την εικόνα του τι ήθελαν να επιβάλλουν και στην χώρα μας. Το γεγονός πως κάποιοι "δεξιοί" δεν ασχολούνται με αυτά δείχνει πως δεν είναι και τόσο δημοκράτες. Όπως δεν είναι δημοκράτες όσοι υπηρέτησαν την Χούντα των Συνταγματαρχών το 1967 και βρίζουν μέχρι και σήμερα τον Κωνσταντίνο Καραμανλή επειδή τους έβαλε φυλακή!! 

Οι ίδιοι θα έπρεπε να τον κατηγορούν γιατί νομιμοποίησε το ΚΚΕ και θα είχαν δίκιο αλλά οι φασίστες μεταξύ τους δείχνουν αλληλεγγύη. Άλλωστε πόσες φορές έχετε δει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να βρίζει το ΚΚΕ στη Βουλή με τον Σαμαρά τα έχουν ακόμα οι νοσταλγοί του Χίτλερ. Λες και θα μπορούσε ένας πρωθυπουργός να κλείσει τα μάτια στην απίστευτη βαρβαρότητα των ομάδων κρούσης μιας εγκληματικής οργάνωσης με βαθιές ρίζες στα σώματα ασφαλείας. 

Αλλά ας τα αφήσουμε και ας συμφωνήσουμε πως τη νέα χρονιά θα κάτσουμε και θα μάθουμε όλοι μας την Ιστορία αυτού του Τόπου και δεν θα αφήνουμε κάθε σταλινικό ή ναζί να θεωρεί πως μπορεί να μας φέρει κάποιον επίγειο "παράδεισο" πέρα από τα όρια της Αστικής μας Δημοκρατίας. 

Ατέλειες και πολλές  έχει αλλά είναι προτιμότερη για τους περισσότερους από κάθε άλλο πολίτευμα που επιβάλλεται και διατηρεί την εξουσία του με την ΒΙΑ. 

ΥΓ: Η φωτό είναι από την συγκέντρωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πριν το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και δείχνει πως μετά πούλησαν όλα αυτά τα "γίδια" για να φέρουν αριστερό τρίτο μνημόνιο που ατυχώς ψήφισαν ως μη όφειλαν και οι βουλευτές της ΝΔ!!!! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: