ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Με Τον Γ. Πατούλη Η Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Μαρία Κουρή

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Με Τον Γ. Πατούλη Η Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Μαρία Κουρή



Διαβάσαμε στο ilioupolinews 


Την υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή» για την περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε η αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Μαρία Κουρή.

Η Μαρία Κουρή, είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» του Βασίλη Βαλασόπουλου και τον τελευταίο καιρό κατέχει και την θέση της αντιδημάρχου Παιδείας. Η αντιδήμαρχος ήταν ανάμεσα στους πρώτους υποψήφιους που παρουσίασε ο Γιώργος Πατούλης,ο οποίος εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για την ομάδα των υποψηφίων του, κάνοντας λόγο για ανθρώπους ικανούς, καταξιωμένους «που θα μεταφέρουν το πολιτικό μας μήνυμα και θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο «τον αέρα» της αλλαγής που έρχεται».

Το Βιογραφικό Της Μαρίας Κουρή

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής του Πανεπιστήμιου Secondo Ateneo di Νapoli(Italy) με βαθμό Άριστα και κάτοχος άδειας άσκησης του Ιατρικού Επαγγέλματος στην Ιταλία και στην Ελλάδα με άριστη γνώση της Ιταλικής και Αγγλικής γλώσσας και μεταπτυχιακές σπουδές στην Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση την Γενική Διοίκηση. Έχει την ειδικότητα της Ακτινοδιαγνωστικής και έχει συμμετάσχει σε ελεύθερες ανακοινώσεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια, σε αναρτημένες ανακοινώσεις καθώς και δημοσιεύσεις σε ελληνικά περιοδικά.

Εργάζεται ως Ιατρός στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία καθώς είναι και Επιστημονικά Υπεύθυνη για την λειτουργια δύο Κινητών Μονάδων Μαστογράφου σε όλη την Ελλαδα.

Επίσης, συμμετέχει ενεργά ως Ιατρός στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον Αγιο Κωνσταντίνο στην Ηλιούπολη με τμήμα υπερήχων παρέχοντας τις Ιατρικές μου υπηρεσίες σε ανέργους, ανασφαλίστους και χαμηλοσυνταξιούχους.

Το δικό μας σχόλιο είναι πως ο Γιώργος Πατούλης κάνει τα δικά του μαζέματα και εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να ψηφίσουμε κάποιον που θεωρούμε παντελώς ΑΝΙΚΑΝΟ να διαχειριστεί σοβαρά θέματα. Για την κυρία Κουρή δεν έχουμε να πούμε κάτι. Άλλωστε η πανωλεθρία που θα υποστεί  ο συνδυασμός "Νέα Αρχή" δεν της αφήνει κανένα περιθώριο να εκλεγεί περιφερειακή σύμβουλος. Πόνταρε στον συνάδελφό της ο οποίος έχει αφήσει μεγάλες εκκρεμότητες στο δήμο Αμαρουσίου και τα φιλικά στο ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ του ετοιμάζουν προεκλογικό πάρτι με σειρά δημοσιευμάτων. Η ΝΔ τι φταίει πάλι να πληρώνει τις αμαρτίες τέτοιων στελεχών που ετοίμαζαν αντάρτικο για την Αθήνα και επιβραβεύτηκαν με στήριξη για την Περιφέρεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: