ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Απογοήτευση στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους της πόλης μας

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Απογοήτευση στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους της πόλης μας

ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ 

Πολλά μηνύματα (όχι κόσμια τα περισσότερα) δεχόμαστε αυτό το χρονικό διάστημα  στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο σχετικά με τις δύο υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί ήδη από τον χώρο της Κεντροδεξιάς.
Για τον κ. Μωραϊτη δεν μας γράφει κανείς γιατί δεν πιστεύουν πως τελικά θα κατέβει , ενώ επίμονα μας ρωτάνε που "σκάλωσε" η υποψηφιότητα του Κώστα Πουπάκη, τι θα κάνει ο πρώην δήμαρχος κ. Γιάννης Αναγνώστου και πως θα κινηθεί και η κ. Πίκουλα. Το κυριότερο βέβαια που ρωτάνε είναι γιατί η ΝΔ δεν έχει δηλώσει ακόμα στήριξη και πως βλέπω εγώ τα πράγματα. Σε κανένα μήνυμα από τα παραπάνω δεν δίνω απάντηση. 

Άλλωστε εδώ και περίπου ενάμιση μήνα δεν έχω καμία επαφή με κανένα από τα προαναφερθέντα πρόσωπα. Για το τελευταίο μάλιστα θέλω να τονίσω πως ποτέ δεν είχα καμία συζήτηση με την κ. Πίκουλα αφού δεν θεωρώ πως είναι αναγκαίο να συνομιλώ με όλους. Να τονίσω επίσης πως πριν μερικούς μήνες σας είχα μεταφέρει την πληροφορία πως η ΝΔ είχε επιλέξει τον κ. Πουπάκη να δώσει τον αγώνα για την πόλη μας.

Το είχα γράψει,  γιατί ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Βέβαια ο πρώην ευρωβουλευτής όπως είναι φυσικό θα ήθελε να ηγηθεί μιας ενιαίας προσπάθειας και όχι φυσικά να είναι συνυποψήφιος με άλλους δυο-τρεις οι οποίοι θα δήλωναν και συνοδοιπόροι του φιλελεύθερου οράματος του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Μέχρι και τα τέλη του Οκτώβρη δεν είχα και πολύ χρόνο λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων ως Αρχισυντάκτης στο δελτίο ειδήσεων του Kontra. Μετά και αφού για ακόμη μια φορά αντιμετώπισα το "τέρας" της ανεργίας, επισκέφθηκα μέσα στο Νοέμβρη δύο φορές τα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο από όπου πληροφορήθηκα πως τελικά είχαν ζητήσει και άλλοι!!! την στήριξη του κόμματος και υπήρχαν δεύτερες σκέψεις.

Ο αιφνίδιος θάνατος του Δημήτρη Παρρά στις 30 Νοεμβρίου εκτός από το αρχικό σοκ με έκανε να συνειδητοποιήσω πως δεν είναι δυνατόν να ασχολούμαι σοβαρά με ένα κόμμα που δεν μπορεί να συνετίσει ούτε τα μέλη του.

Έτσι στα τέλη Μαρτίου (και όχι νωρίτερα) θα σας παρουσιάσω την δική μου προτίμηση για την θέση του δημάρχου της πόλης μας. Όχι ως ειδικός αλλά ως ένας από όλους εσάς που θέλετε μια δεξιά διοίκηση. Μια πόλη που θα αφήσει στο παρελθόν ότι μας πληγώνει και για έναν δήμο που θα λειτουργεί με λίγο και ικανό προσωπικό και που θα παρέχει υπηρεσίες στους δημότες που θα τον καθιστούν πρωτοπόρο.

Όσοι δημότες μας γνωρίζουν ελάχιστα οικονομικά βλέπουν πως ο δήμος στη σημερινή του κατάσταση δαπανά το 85% της κρατικής επιχορήγησης για τα λειτουργικά του έξοδα όταν ο δήμος Ψυχικού δαπανά μόλις το 35%. 

Το γιατί φορτώθηκε με τόσα λειτουργικά έξοδα ο δήμος ρωτήστε την κ. Τσατσούλη πρωτίστως για τα 12 έτη δημαρχίας Κιντή, και μετά τις επόμενες διοικήσεις.

Σήμερα ο δήμος λειτουργεί με λιγότερα ετήσια έξοδα από όσα όλη την δεκαετία του 1990!!!

Μάλιστα ο κ. Βαλασόπουλος παρέλαβε το 2011 πάνω από 10.000.000 ευρώ χρέη. Τα έχει πει , θα τα φωνάζει και πάλι και θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα προεκλογική περίοδο και μια νέα διοίκηση που θα αποτελείται από τρεις τουλάχιστον δημοτικές παρατάξεις. 

Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές η απλή αναλογική δίνει το δικαίωμα σε καθέναν που θέλει  να μας "σώσει" να δημιουργήσει μια δημοτική παράταξη και με ελάχιστες ψήφους να βγει δημοτικός σύμβουλος τώρα για Δήμαρχος θέλει πολλές ψήφους και καλές συναλλαγές με τον κάθε ένα που θα διεκδικεί μια αργομισθία για να δώσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία του 50% +1 !! 

Με δεδομένο πως οι δημοτικοί σύμβουλοι θα βγουν από την πρώτη Κυριακή καλώ όσους θέλουν να βοηθήσουν να κάνουν μια παράταξη και να κατέβουν!!

Όπως καταλαβαίνετε οι κεντροδεξιοί που δεν με άκουγαν επί μία δεκαετία τώρα κλαίνε. Γιατί το 50% συν μία ψήφο θα το είχαν καταφέρει ενωμένοι και μαχόμενοι για Ιδέες, ενώ  τώρα που δεν έχουν οι κατσαπλιάδες ετοιμάζονται να συνδιοικήσουν  με τον Βαλασόπουλο που πάει για άλλα τέσσερα έτη στα οποία όμως δεν θα κάνει τίποτα το ουσιαστικό. 

Εάν υπάρχει χρόνος για να αλλάξει αυτό θα ρωτήσετε; Υπήρχε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια όταν μάταια κάποιοι ανόητοι μιλούσαμε για ενότητα των κεντροδεξιών δυνάμεων και για μάχες Ιδεών.

Δεν μας άκουσαν τότε τώρα θα αναγκαστούν να "παζαρέψουν" μαζί μας την διαιώνιση της δυστυχίας μας. Όχι αυτή την φορά δεν θα τους κάνουμε το χατήρι θα τους πολεμήσουμε σαν να είναι αντίπαλοί μας. Από εσάς ζητάμε απλώς να πάρετε θέση στους καναπέδες σας και να χαζεύετε την νίλα που θα πάθουν. Δεν σας λέμε να σηκωθείτε γιατί πλέον δεν έχει νόημα ακόμα και εάν δεν πάτε να ψηφίσετε. 

Γιατί πλέον ότι και να ψηφίσετε Βαλασόπουλο θα έχετε πάλι παρέα με τον Κοκοτίνη ίσως και με τον κ. Αραμπατζή που δεν έχει ιδεολογικά κολλήματα.

Εμείς από εδώ και με έναρξη τα τέλη Μαρτίου θα σας παρέχουμε μία πλήρη προεκλογική περίοδο με ρεπορτάζ και θέσεις τις οποίες εμείς υποστηρίζουμε για το καλό της πόλης μας.

Και επειδή εμείς δεν είμαστε αντικειμενικοί γιατί υπηρετούμε Ιδέες και έχουμε άποψη , θα σας παρουσιάσουμε όλους όσους για εμάς αξίζει να στηρίξετε για να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Άλλωστε είπαμε εμείς και θέση θα πάρουμε, και ΕΝΕΡΓΗ συμμετοχή θα έχουμε εάν και ο Θεός μας χάλασε τα αρχικά μας σχέδια. Βλέπετε ουδείς γνωρίζει τι του ξημερώνει και είμαστε όλοι τόσο ευάλωτοι στις επιθυμίες του Θεού. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: