ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τέρμα τα σχόλια χωρίς ηλεκτρονική διεύθυνση στο ιστολόγιο μας

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Τέρμα τα σχόλια χωρίς ηλεκτρονική διεύθυνση στο ιστολόγιο μας

Είχαμε για πάνω από πέντε  χρόνια σχόλια ελεύθερα σε όλες και όλους χωρίς να χρειάζεται να βάζετε κάποιο mail , χωρίς να υπάρχει δική μας έγκριση πριν την δημοσίευση του δικού σας σχολίου. Αυτό από σήμερα τελειώνει .
Τελειώνει γιατί ΑΝΩΝΥΜΑ και χωρίς στοιχεία δεν μπορείτε να κάνετε τους κριτές συμπολιτών μας. Το να υβρίζετε εμένα ήταν πλέον κάτι το συνηθισμένο από μένα. Άλλωστε από δημότες που έβγαλαν πρώτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις και που ψήφισαν Χρυσή Αυγή σε ποσοστό 5% και άλλοι τόσοι ΚΚΕ δεν περίμενα να μην υπάρχουν σταλινικοί και ναζί που δεν αντέχουν τον δημόσιο διάλογο με επιχειρήματα. 

Ήδη είχα τα δείγματα από την Λαϊκή Συσπείρωση και τους αυτόκλητους οπαδούς του Μωραϊτη που έγραφαν ότι ηλιθιότητα ήθελαν για δημοτικούς συμβούλους και Αντιδημάρχους χωρίς ευτυχώς να έχουν καμία απήχηση στην τοπική κοινωνία. Αλλά όταν διαβάζω σε σχόλιο να μιλάτε γιορτινές μέρες για τα ανήλικα παιδιά συνδημότη μας το πράγμα μάλλον παρατράβηξε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους όσους με σεβασμό έγραφαν την άποψή τους για τα θέματα που αναρτούσαμε και έβλεπαν αυτόματα το δικό στους σχόλιο χωρίς την δική μου παρέμβαση.


Τώρα θα αναρτώνται μόνο τα σχόλια που έχουν άποψη χωρίς υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Βέβαια καλό θα ήταν να μην γίνονταν αυτό γιατί είναι και το λέω με βεβαιότητα το πρώτο βήμα για να καταργηθούν τελείως τα σχόλια σας.

Για αντίποινα σε όλα τα social media που διαθέτω δεν θα αναρτάται καμία ανάρτηση που προέρχεται από το χώρο της Χρυσής Αυγής , του ΚΚΕ , και όλων των κομμάτων που δεν πιστεύουν στην Αστική μας Δημοκρατία. 


Δυστυχώς για ακόμη μια φορά πιάσατε στο στόμα σας χρονιάρες μέρες ανθρώπους που έχουν δουλέψει για να γίνει αυτή η πόλη καλύτερη και πιο λειτουργική και επειδή εσείς είσαστε σαπρόφυτα της κοινωνίας θέλετε να μεταδώσετε το μίσος σας σε όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας. Γι' αυτό πλέον αναγκάζομαι να πάρω μέτρα που δεν φανταζόμουν πως θα έπαιρνα ποτέ.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ηλιουπολη είπε...

Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο νέο ιστολόγιο και ευτυχισμένο το 2019!!!