ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η εφημερίδα της δημοτικής παράταξης "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" έφτασε σε κάθε σπίτι της πόλης

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Η εφημερίδα της δημοτικής παράταξης "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" έφτασε σε κάθε σπίτι της πόλης

Η εφημερίδα της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" έφτασε σε κάθε σπίτι της πόλης. Χθες επειδή πήγα στο δημαρχείο για να πάρει ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης κάποιο συγγενικό μου πρόσωπο (άψογη εξυπηρέτηση από τους υπαλλήλους να το γράψουμε και αυτό όχι μόνο κριτική) είδα να υπάρχει σε ειδικά σταντ στο δήμο.
Γυρίζοντας την βρήκα μέσα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένω. Αρκετές ώστε να φτάσει για όλους τους ενοίκους. Με την φωτογραφία του νυν δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου τις ευχές του για τις γιορτές και φυσικά τους 8 στόχους του για την Ηλιούπολη του μέλλοντος. Η από εδώ πλευρά είχε εφημερίδα μόνο όσο ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου έβαζε το χέρι στην τσέπη και με προσωπικά χρήματα τροφοδοτούσε και στήριζε την εφημερίδα του μακαρίτη Αναγνώστου που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή.

Τα υπόλοιπα στελέχη μας , οι άνθρωποι που διορισμένοι σε ΔΕΚΟ έβγαλαν μια ζωή χαρισάμενη όχι μόνο δεν στηρίζουν δεξιά ΜΜΕ αλλά σε κάθε ευκαιρία αντιπαλεύονται αδέσμευτες δεξιές φωνές σαν την δική μου αλλά και πολλών άλλων συνδημοτών μου που έχουν ξεσηκωθεί επειδή βλέπουν πως μια ζωή παλεύουν για την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη για να δημιουργεί αυτή Χριστοδουλάκηδες και ένα σωρό άλλους περιστασιακούς δεξιούς που πουλάνε τις Ιδέες και τις Αξίες που δεν έχουν για μια θέση στο δημαρχείο που τους προσφέρει ο κ. Βαλασόπουλος και οι επιτελείς του. 

Γιατί όσες φορές και εάν ρωτήσαμε τι προσφέρει ο συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης στην πόλη μας απάντηση δεν πήραμε. Όπως δεν πήραμε για τις τις τόσες τάχα ανεξάρτητες αρχές που έχουμε και που πρακτικά δεν κάνουν τίποτα για να βοηθήσουν τους πολίτες στις διαφωνίες τους με το ελληνικό δημόσιο. Αλλά μην φεύγουμε σήμερα και μην πάμε να πιάσουμε πολλά θέματα μαζί. 

Η εφημερίδα λοιπόν του κ. Βαλασόπουλου που βγαίνει μια φορά το χρόνο ή τουλάχιστον τότε φτάνει σε κάθε σπίτι της πόλης είναι μια πετυχημένη προβολή του έργου που η δημοτική αυτή παράταξη διαφημίζει για το μέλλον της πόλης μας. Εάν η από εδώ πλευρά είχε έστω στο πίσω μέρος του μυαλού της πως θα γίνει διοίκηση θα έπρεπε ήδη να είχε κάνει κάτι αντίστοιχο με το δικό της πρόγραμμα για την πόλη. 


Εμείς που τάχα είμαστε διασπαστές τους έχουμε από το 2014 πρήξει στο να κάνουν ένα οκτασέλιδο φυλλάδιο με τις δικές τους προτάσεις.Όμως φαίνεται πως είναι εντελώς ανίκανοι στο να τις αποτυπώσουν σε χαρτί όπως είναι ανίκανοι στο να κινητοποιήσουν τους δημότες μας για μια οποιαδήποτε δράση. Εμείς στα τέλη Μαρτίου στο και πέντε δηλαδή και εφόσον το κόμμα της ΝΔ δεν δώσει στήριξη σε κάποιον υποψήφιο θα σας παρουσιάσουμε ένα τέτοιο φυλλάδιο με την δική μας πρόταση. 



Άλλωστε εμείς θα έχουμε καθημερινή επαφή με τα ΜΜΕ που ετοιμάζουμε μετά τις 4 Μαρτίου πρώτα ο Θεός. Το επόμενο διάστημα θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας ώστε η ΝΔ να πειστεί από τις φωνές μας και να δώσει στήριξη σε συγκεκριμένο υποψήφιο τραβώντας το αυτί σε όσους βιάστηκαν να ανακοινώσουν υποψηφιότητες είναι και η μόνη καθαρή θέση για να μην οδηγηθούμε και πάλι εκτός δεύτερου γύρου. Κανείς Ηλιουπολίτης δεν πιστεύει εκτός από τους υποψήφιους τους πως οι κύριοι Ευσταθίου και Αραμπατζής είναι ικανοί να περάσουν στο δεύτερο γύρο. 

Είναι δύο υποψηφιότητες από ανθρώπους που έχουν δοκιμαστεί στη διοίκηση και δεν έχουν κάτι θετικό να επιδείξουν. Αυτή είναι η προσωπική μας άποψη και δεν θα φοβόμαστε φυσικά να την γράφουμε αφού κρινόμαστε δημόσια για αυτό. Εμείς είμαστε εδώ για να σας γράφουμε αλήθειες και όπως το έχουμε αποδείξει μέχρι σήμερα ποτέ δεν κάνουμε λάθος για το που πάει το πράγμα. Οι δημότες της Ηλιούπολης γνωρίζουν καλά πως αυτή η πόλη έχει ταλαιπωρηθεί από αριστερές διοικήσεις. 

Η δική μας γνώμη είναι πως από άποψη αποτελεσματικότητας η τωρινή διοίκηση είναι καλύτερη όλων των προηγούμενων της μεταπολίτευσης. Γι' αυτό και ο υποψήφιος της δεξιάς πρέπει να είναι αντάξιος και όχι κατώτερος των περιστάσεων. Οι δημότες της Αγίας Μαρίνας όπου διαμένω από όταν γεννήθηκα έχουν δει μέσα στην κρίση έργα που δεν είδαν από καμία άλλη δημοτική διοίκηση και αυτό δεν μπορώ εγώ να το κάνω γαργάρα. Αυτό εδώ το ιστολόγιο δεν προβάλει τα έργα της νυν διοίκησης γα καθαρά πολιτικούς λόγους όμως τα βλέπει. 

Όπως βλέπει και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου μας , όπως βλέπει και τις πλατείες της πόλης μας που δεν είναι παρατημένες όπως ήταν παλιότερα. Για τον λόγο αυτό και πριν  αρχίσει το σκληρό ροκ με όσους άφησαν το 2010 όλες τις πλατείες σκαμμένες και παρατημένες λες και ήταν βομβαρδισμένες και κατηγορούν τον τότε δήμαρχο για ανικανότητα έχουν ονοματεπώνυμο. Ναι ο Τάσος Ευσταθίου και ο προγραμματισμός του άφησε τότε τις πλατείες σε αυτά τα χάλια με αποτέλεσμα να βγει για πρώτη τότε φορά ο κ. Βαλασόπουλος δήμαρχος. Είχε πρόθεση ; Όχι βέβαια απλώς έδειξε την ανεπάρκειά του. 

Παραιτήθηκε λέει για την αυταρχικότητα του νυν δημάρχου ενός δημάρχου που ετοιμάζεται να εκλεγεί ξανά και είναι πρώτος στις προτιμήσεις των δημοτών μας τα τελευταία εννιά έτη. Αυτοί οι δημότες πως δεν βλέπουν τον "αυταρχικό" δήμαρχο; Εμείς θα τον θέλαμε πιο αυταρχικό να βάζει και καμιά φωνή μπας και φιλοτιμηθεί κανείς συνδικαλιστής και δουλέψει σε ταχύτερους ρυθμούς. 

Γιατί οι υπάλληλοι που είναι μέσα στο δημαρχείο βλέπω έχουν αλλάξει κατηγορία με αποτέλεσμα οι δημότες μας να εξυπηρετούνται καλύτερα. 

Επειδή αυτές τις μέρες που έχουν στείλει από το υπουργείο Ανάπτυξης ένα θέμα που αφορά τον δήμο μας στις γιορτές να μείνετε συντονισμένοι και να κοινοποιείται στους λογαριασμούς σας στο facebook τις αναρτήσεις μας για την πόλη. 

Σ.Μ 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ.
ΒΑΛΑΣΟ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΤΟ 2015.
ΒΑΛΑΣΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ 2019.
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Ανώνυμε υβριστή μου. Ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν πως στις εκλογές του 2014 και όχι του 2015 που γράφεις γιατί τότε δεν είχαμε δημοτικές εκλογές ο γράφων στήριξε με την ψήφο του τον Δημήτρη Παρρά μαζί με ακόμη δύο υποψηφίους από την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"του επίσημου υποψηφίου τότε της ΝΔ Τάσου Ευσταθίου. Στον δεύτερο γύρο για να μην πέσει ο δήμος στα χέρια της ανθελληνικής αριστεράς ψήφισα τον Βασίλη Βαλασόπουλο και το έγραψα δημόσια. Εφημερίδα δεν βγάζουν γιατί έμαθαν να κλέβουν χρήματα από δημόσιους οργανισμούς αλλά όλα στην ώρα τους οπαδέ των ανίκανων που θέλουν να γίνουν και δήμαρχοι.

Σ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Η εφημερίδα που θα βγει τον Μάρτιο σε ποια παράταξη θα ανήκει;

Ανώνυμος είπε...

Ακούγεται πως ετοιμάζεται κίνηση με πρώην της ΕΝΑΚ και ανεξάρτητους από διάφορους πολιτικούς χώρους ξέρετε κάτι;

Ανώνυμος είπε...

Λεφτά υπάρχουν... για τέτοια...

Ανώνυμος είπε...

Μάθαμε πως θα βγει νέα εφημερίδα για τα Νότια Προάστια στις αρχές του έτους αληθεύει . Ξέρεις κάτι γιατί αναφέρουν και το δικό σου όνομα πως θα κάνεις το ρεπορτάζ για Ηλιούπολη , Αργυρούπλη, Ελληνικό και Γλυφάδα. Λένε μάλιστα πως η εφημερίδα θα ανήκει στο χώρο της κεντροαριστεράς είναι δυνατόν να συνεργαστείς με τέτοιας πολιτικής απόχρωσης εφημερίδα;

Ανώνυμος είπε...

Θα κατέβεις στις δημοτικές εκλογές υποψήφιος ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Ευσταθίου τριάντα άτομα είχε στην εκδήλωσή του και θέλει να γίνει και δήμαρχος .

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήταν 30 ήταν 35 χα χα μα καλά ακόμα ασχολείστε με τον αποτυχημένο;

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Δεν γνωρίζω για έκδοση εφημερίδας στην πόλη μας τον Μάρτιο. Στο ΕΝΑΚ κάτι ετοιμάζουν αλλά δεν έχω εικόνα μπορεί να είναι ευρύτερη κίνηση μπορεί να είναι και το ΕΝΑΚ όπως το ξέραμε με άλλον επικεφαλή αφού ο Πανταζόπουλος πάει για βουλευτής. Και αφού θα πάει βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ πιθανό είναι να στηρίξει την επίσημη επιλογή του ΚΙΝΑΛ στην πόλη μας που λογικά θα είναι ο Βασίλης Βαλασόπουλος.