ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Την Δευτέρα 6 Μαΐου εκδήλωση του Κώστα Σεφτελή στο Δημοτικό Αναψυκτήριο της πόλης μας

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Την Δευτέρα 6 Μαΐου εκδήλωση του Κώστα Σεφτελή στο Δημοτικό Αναψυκτήριο της πόλης μας


Με έντονη κοινωνική δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με συνεχή παρουσία στην πόλη συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί του ο Κώστας Σεφτελής είναι ένας δημοτικός σύμβουλος που δεν πέρασε απαρατήρητος αφότου ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του Βασίλη Βαλασόπουλου. Όσο "άντεξε" εκεί διετέλεσε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και Αντιδήμαρχος. Πάντα παρά την σκληρή και ίσως άδικη κριτική που του έχω ασκήσει δημόσια για τις επιλογές του παρέμεινε στο να με ενημερώνει για δράσεις και θέματα που αφορούν την πόλη μας.
Επειδή ο φίλος μου και αδικοχαμένος Δημήτρης Παρράς του έτρεφε μεγάλη εκτίμηση αξίζει να διαφημίσω την κεντρική του εκδήλωση που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 6 Μαΐου στο Δημοτικό Αναψυκτήριο της πόλης μας. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 και είμαι σίγουρος πως εάν ζούσε ο Δημήτρης Παρράς θα έδινε το παρών αφού ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους διαφορές είχαν αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση. Τελικά είναι πιο εύκολα να βρεις κοινά με τους πολιτικούς σου αντιπάλους παρά με τους υποτιθέμενους συναγωνιστές σου. Σε κάθε περίπτωση και για να μην κάνουμε μισές δουλειές σας γράφουμε και δύο κουβέντες για όσους δεν ξέρετε τον Κώστα Σεφτελή που μάλλον θα είσαστε ελάχιστοι εκτός και μένετε σε άλλη πόλη!!!



                                              ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΩΣΤΑ ΣΕΦΤΕΛΗ 
Ο Κώστας γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και έχει καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη.

Διαμένει μόνιμα στην Ηλιούπολη από το 1971 και είναι παντρεμένος με την Παρασκευή Χαραλαμποπούλου.

Είναι υπάλληλος στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Από το 1996 μέχρι το 2004 υπηρέτησε σε θέσεις ευθύνης στα Υπουργεία Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Μεταφορών, Ανάπτυξης, Οικονομίας και Οικονομικών.
Άσκησε διοίκηση συμμετέχοντας σε Διοικητικά Συμβούλια Οργανισμών και Εποπτευόμενων Φορέων του Δημοσίου.

Συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές οργανώσεις και κινήσεις, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας.
Είναι μέλος της Ένωσης Μικρασιατών και Κωνσταντινουπολιτών Ηλιούπολης, όπως και του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Ηλιούπολης.

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» στις εκλογές του 2010 και του 2014.

Από το 2011 μέχρι 31/8/2014 αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής στο Δήμο μας.

Στις 7/9/2014 εκλέγεται Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης, θέση από την οποία παραιτήθηκε στις 13/10/2016, για λόγους αρχών και υπεράσπισης του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτικών του Παρατάξεων.


Μέχρι σήμερα παραμένει Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κώστας Σεφτελής είπε ΝΑΙ να γίνει ΨΗΦΙΣΜΑ για την Καταδίκη της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον Δήμο Ηλιούπολης, να πάρει ΑΡΜΟΔΙΑ ΘΕΣΗ.
Καλή Επιτυχία και το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο!