ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι "σύγχρονες" αντιλήψεις του Τάσου Ευσταθίου και η αναφορά στον δοτό δήμαρχο της Χούντας- Το κακό ήταν πως ο Κ. Δελλαπόρτας μετά κατέβαινε συνεχώς υποψήφιος και χαντάκωσε μια ολόκληρη παράταξη που στην πλειοψηφία της αηδιάζει με τα απολειφάδια της Χούντας

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Οι "σύγχρονες" αντιλήψεις του Τάσου Ευσταθίου και η αναφορά στον δοτό δήμαρχο της Χούντας- Το κακό ήταν πως ο Κ. Δελλαπόρτας μετά κατέβαινε συνεχώς υποψήφιος και χαντάκωσε μια ολόκληρη παράταξη που στην πλειοψηφία της αηδιάζει με τα απολειφάδια της Χούντας



Αυτό είναι το βίντεο της παρουσίασης των υποψηφίων της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" . Μας το έστειλαν οι "παρακρατικοί" για να εκθέσουν για ακόμη μια φορά έναν υποψήφιο δήμαρχο με "καινοτόμες" Ιδέες. Το παρακρατικοί τους έχει μείνει επί χούντας γιατί εμείς ότι σκεφτόμαστε και ότι κάνουμε το κάνουμε δημόσια. Όπως δημόσιες είναι και οι χαζομάρες του Τάσου που θυμήθηκε πως είναι και ΝΔ αλλά παράλληλα θαυμάζει και τον χουντικό δήμαρχο.
Ξεκινάει λοιπόν ο Τάσος Ευσταθίου λέγοντας πως η φιλοσοφία της δημοτικής παράταξής του είναι τις καρέκλες να τις κρατάνε οι μεγάλοι που έχουν τάχα την εμπειρία (εάν κρίνουμε από την δική του περίπτωση αυτή η εμπειρία δεν τον βοήθησε στο να είναι ικανός) και για πάρει την καρέκλα ένας νέος υποψήφιος πρέπει να ιδρώσει!!! 

Δεν μας ακούγεται και πολύ δημοκρατική αυτή η φιλοσοφία αλλά το κυριότερο είναι απόλυτα ρατσιστική γιατί η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ή μη κάποιου δεν είναι θέμα ηλικίας. Που καταλήγει ο Τάσος με αυτή την "αξιολόγηση" ; Βέβαια ανέφερε και τον αείμνηστο  Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα που είχε πει πως: "Όταν μπαίνει στο δημαρχείο βγάζει το πολιτικό του κοστούμι!!

Μα τι λέει ο αείμνηστος από το παράθυρο μπήκε και μάλιστα  ελέω χούντας και τανκ!! Μόνο στρατιωτική στολή δεν φόρεσε και έκανε τεμενάδες στους αξιωματικούς που παραβίασαν τον όρκο τους και κατέλυσαν την Δημοκρατία. Στην παρουσίαση είπε πως είναι ΝΔ αλλά το ψηφοδέλτιο το έφτιαξε υπερκομματικό. Τώρα πως ένας Νεοδημοκράτης υμνεί έναν χουντικό είναι κάτι που δεν έχει λογική γιατί η ΝΔ έκλεισε τους Απριλιανούς στην φυλακή και ξήλωσε όλους τους δοτούς δημάρχους όπως ο Δελλαπόρτας!! 

Η παράταξη του Τάσου λοιπόν είναι υπερκομματική. Γιατί  βέβαια δεν  βρίσκεις  εύκολα κεντροδεξιούς να μπουν σε τέτοιο αλαλούμ ψηφοδέλτιο.  Έτσι πρώτος σε ικανότητα!!! βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος της τοπικής ο Μιχάλης Κουρής . Εδώ ας απαντήσουν οι κεντροδεξιοί της πόλης μας εγώ τι έχω να προσθέσω. Μετά παρουσίασε τον Γιώργο τον Καμμένο κ.ο.κ  Για να μην σας ταλαιπωρώ δείτε άμα αντέχετε το βίντεο και πείτε μου. Εσείς θα δεχόσασταν ως υποψήφιοι να μην σας παρουσιάσει κατά αλφαβητική σειρά; 

Οι άλλοι υποψήφιοι πόσο "πρόβατα" είναι που δέχθηκαν αυτή την ξεφτίλα. Και οι νέοι που κατεβαίνουν στο ψηφοδέλτιό του ,  τι άραγε περιμένουν να πεθάνει κάποιος για να πάρουν την καρέκλα. Μετά τι να μας απαντήσει για τους χουντικούς υποψηφίους του, αφού ο άνθρωπος έχει ως πρότυπο τον δοτό δήμαρχο. Ας μην συνεχίσω θεωρώ πως με τέτοια νοοτροπία δεν έχει καμία τύχη, κανείς δεν είναι τόσο ηλίθιος για να ψηφίσει κάποιον με τόσο αναχρονιστικές απόψεις. 

Λυπάμαι για την ΝΔ που του έδωσε το χρίσμα το 2014 και λυπάμαι και όσους μέσα στην ΝΔ έχουν ίδιες ή παραπλήσιες απόψεις. 

Καλά σε παρουσίαση βουλευτών της ΝΔ δεν έχει πάει ποτέ ο Τάσος; Έχει δει να παρουσιάζουν όποιον "παππού" αυτή θεωρούν ικανότερο από τους άλλους . Τι είναι στρατός να ανεβαίνεις βαθμίδα με τα χρόνια!! Ακόμα και εκεί κάποιοι που είναι από στρατιωτικές σχολές με εξετάσεις παίρνουν γρηγορότερα τους βαθμούς.

Βρε τι ζούμε εν έτη 2019  να λέμε σε δημοκρατικούς πολίτες πως ο Δελλαπόρτας άφησε την κομματική του κάπα έξω από το δημαρχείο!! Μα αφού δεν τον εξέλεξε κανείς η χούντα τον διόρισε και επί επτά χρόνια  υπηρέτησε τα αίσχη και τα βασανιστήρια της.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: